Druze kako ne govori niko o Velezu pola saopstenja o nama. Velez nema nikoga u savezu,protiv Travnika nula kuci,Jedinstvo dobili na snagu,Bratstvo neki dan imalo zicer na 2:1 (mogla je nula bit) . U ostalom nama je raspored dobar jer za 3 kola (bez njih) vezemo 12 bodova. Imamo poslje toga Capljinu na strani,Gosk na strani koji su blizu tako da neka supljiranja da smo zavrsili Radnicki padaju u vodu. Ne mogu da vjerujem koja klosarska obavijest. Ono cisto seljacka da se mozes oprat kad izgubis od jakog Veleza i dizati u zvijezde heroje ako nas dobijete. Dobili ste nas posteno u Mostaru 1:2 i niko nije a rekao. Cestitali vam i idemo dalje. Sada je drugacije stanje. Imamo Ibru Rahimica i 11 mladih igraca koji pucaju od snage i koji su fizicki spremni za dvije tekme. Sada koliko cemo tehnicki dobro odigrati ostaje da vidimo. Glavno da je sa nase strane posteno i da klub casno radi svoj posaogambler1899 je napisao/la:@Babatunde Ne govori ovdje niko protiv Veleza nego o mafiji koja je prozeta kroz sve pore ove lige od saveza do ljudi u klubovima...Mnogi su probali pošteno da udju pa kad vide koliko sa svih strana "udaraju" sljedece se opamete i usmjere novac "gdje treba"...Pisao sam ranije da mozemo zatvarati oči na tu cinjenicu i pisali su mnogi kao što ti sad pises pa su se kasnije uvjerili u ovo.Jos jednom naglašavam nemoj shvatati ovo kao napad na Velez ovo sam napisao generalno za čitavu ligu
Taksisto romske klijentele nemas pojma koje ti je stanje u Slobodi. Nemate helera u klubu sa zestokim dugom na grbaci. Krepat cete vi 16 puta dok docekas Velez u trecoj ligi. Institucija smo sada za vas i navijacki i po uređenosti kluba. Ubrzo i infrastrukturalno. Bjezi sirotinjo nađi kartonsku kutiju i prosi ispred tusnja. Eto vam uprave. U najvecoj euforiji imate 700 clanova a mi predzadnji u drugoj ligi pa imamo 1200 bjezi rokni se cobane jedsn