Anteto,Irving,Drummond i Holiday protiv Dragica i Griffina

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
SiamoNoi je napisao/la:
Anteto,Irving,Drummond i Holiday protiv Dragica i GriffinaAko kojim cudom prođem idem na Klaya,Kawhija,Greena,Jokica,Wigginsa,M.Gasola,Brooka,Rosea,Howarda...Spojimo rostere od prvih pet,4 najbolja su njegova,od prvih deset-8
Nisam ja toliko jak, svaka pobjeda na guzove.Uzeo si me 1 ove sezone ja mislimphily je napisao/la:
prvi nebi trebao igrati playoff![]()
kuknjava
bio bi red da udjes opustenije u duel, recimo odmoris najbolje igraceSarmelino je napisao/la:Nisam ja toliko jak, svaka pobjeda na guzove.Uzeo si me 1 ove sezone ja mislimphily je napisao/la:
kuknjava
![]()
Jedvaa
Onda ulaze finalisti PO i pobjednik meča za treće mjesto.SiamoNoi je napisao/la:Ček,pa samo jedna pobjeda je potrebna za drugu liguKako ce se znat tko ulazi ako Phily dobije Sarmelina?Posto tada cetvorica koja nisu osigurala prolaze prvu rundu.Ako izgubi ulaze svi ovi ostali.
Proslu umalo choke, znaci ova rutinski 8-1 ide.Vraca mi se IT4 brzo nadam seSiamoNoi je napisao/la:Aha,nisam znao da ima i za trece mjesto.
Znaci izgubit ce Sarmelino sad kad svi trebaju pobjedu od njega
Samo pošteno do kraja. Moguće je da dobijete još jedno mjesto, tako da bi eventualno i 5. Mogao upasti.Sarmelino je napisao/la:Nisam ja toliko jak, svaka pobjeda na guzove.Uzeo si me 1 ove sezone ja mislimphily je napisao/la:
kuknjava
![]()
Jedvaa
Ima utakmica za svako mjesto, igra se čak i za 7. MjestoSiamoNoi je napisao/la:Aha,nisam znao da ima i za trece mjesto.
Znaci izgubit ce Sarmelino sad kad svi trebaju pobjedu od njega
Kakvu to opciju imaš?Sarmelino je napisao/la:Logicno da cu posteno igrati, sto svi mislite da cu pustati
Ne razumijem bas?Kawhi je napisao/la:Kakvu to opciju imaš?Sarmelino je napisao/la:Logicno da cu posteno igrati, sto svi mislite da cu pustati
Jesi li to direktno plasiran pošto si prvak?Sarmelino je napisao/la:Ne razumijem bas?Kawhi je napisao/la:Kakvu to opciju imaš?Sarmelino je napisao/la:Logicno da cu posteno igrati, sto svi mislite da cu pustati![]()
Ma osvojio ligu pa kontaju da cu stimati u PO ako na ti mislis
Da,mada nije neki uspjeh idu jos 3-4Kawhi je napisao/la: Jesi li to direktno plasiran pošto si prvak?
Moraš onda za prestiž igrati.Sarmelino je napisao/la:Da,mada nije neki uspjeh idu jos 3-4Kawhi je napisao/la: Jesi li to direktno plasiran pošto si prvak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.