Radnik će im svakako spustit gaće, kao i Krupa. Sloboda... i ja sam razmišljao da hoće pa ipak su ih lani kantali k'o i nas. Jedino zbog te nove uprave ne znam, ako su naklonjeni konama. Ja se samo od Krupe nadam bodovima jer nas je onaj njihov menadžer hvalio, a nemaju oni šanse da se nose s nama, to bi čak i Ihtijarević mogao sredit.fks74 je napisao/la:Svi ce zapeti protiv nas,konama ce se naguziti,Toliko da znate.Nasi igraci moraju u svakoj utakmici dati 150% da bi bilo koga pobijedili.Siguran sam da savez ima umijesane prste u sve ovo..Moramo do kraja biti uz ekipu i strucni stab.Mada kakvi smo protiv radnika nece doci vise od milje gledalaca.Dali neko zna jesu li ovi momci sto su nastradali u Tuzli u bolnici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo je apsolutno tacno,oni ove godine jednostavno MORAJU biti prvaci i radice razne 'kuhinje' da tako i bude. Vidjecete uostalom sve.fks74 je napisao/la:Svi ce zapeti protiv nas,konama ce se naguziti,Toliko da znate.Nasi igraci moraju u svakoj utakmici dati 150% da bi bilo koga pobijedili.Siguran sam da savez ima umijesane prste u sve ovo..Moramo do kraja biti uz ekipu i strucni stab.Mada kakvi smo protiv radnika nece doci vise od milje gledalaca.Dali neko zna jesu li ovi momci sto su nastradali u Tuzli u bolnici.
-
- Kontakt:
Presaberite se.
Ukoliko ne das 100% svaku utakmicu, neces dobiti ni ekipu iz kantonalne lige, a kamoli Slobodu il bilo koji drugi premierligaski klub.
Samo znoj, trka, agresivnost. I bit ce rezultata..
Kad covjek sagleda sve uvidi da nije toliko sto su oni nekvalitetni (u bih ligu igra samo pukli amater) al ovo izgleda da je fizicka snaga kondicija vrlo losa. Znam da nije do Cale al zar je nemoguce ove amatere spremit kondiciono da mogu odigrat 45 utakmica za godinu dana. Promjenili smo dosta trenera al nikad nismo imali ekipu koja moze da trci i bori se iz utakmice u utakmicu.
VRTIM U GLAVI 3 utakmice se boris trcis onda 3 utakmice hodaanje onda par utakmice pola hodanje trcanje i covjek se zapita dali to oni tako sami od sebe dali trener to tako kaze da im rasporedi snagu dali je to mozda sto nije bilo premija za utakmicu prije sto su pobjedili ili im menageri tako kazu,ILI JEDNOSTAVNO LJUDI SU NEZDRAVI I JEDNOSTAVNO NEMOGU. Nemogu da spavam gledam tabelu imali smo ovcu pod nozem a umjesto razanj da jedemo mi ni jaje naoko.
To sto ce se neko naguzit nekom, kad se uzme titula niko te pitat nece ko se kome naguzio. Recimo kad se kone nama naguze sad u finalu kupa mislitel vi da ce to nama smetat.
VRTIM U GLAVI 3 utakmice se boris trcis onda 3 utakmice hodaanje onda par utakmice pola hodanje trcanje i covjek se zapita dali to oni tako sami od sebe dali trener to tako kaze da im rasporedi snagu dali je to mozda sto nije bilo premija za utakmicu prije sto su pobjedili ili im menageri tako kazu,ILI JEDNOSTAVNO LJUDI SU NEZDRAVI I JEDNOSTAVNO NEMOGU. Nemogu da spavam gledam tabelu imali smo ovcu pod nozem a umjesto razanj da jedemo mi ni jaje naoko.
To sto ce se neko naguzit nekom, kad se uzme titula niko te pitat nece ko se kome naguzio. Recimo kad se kone nama naguze sad u finalu kupa mislitel vi da ce to nama smetat.
Tako je brate mojZip je napisao/la:Ukoliko ne das 100% svaku utakmicu, neces dobiti ni ekipu iz kantonalne lige, a kamoli Slobodu il bilo koji drugi premierligaski klub.
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakav lik.Pitar6785 je napisao/la: Nemogu da spavam gledam tabelu imali smo ovcu pod nozem a umjesto razanj da jedemo mi ni jaje naoko.

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Legenda ove teme ocmPitarBordo je napisao/la:Kakav lik.Pitar6785 je napisao/la: Nemogu da spavam gledam tabelu imali smo ovcu pod nozem a umjesto razanj da jedemo mi ni jaje naoko.![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kakva je situacija sa nastradalim momcima?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Legenda ove teme ocmPitarBordo je napisao/la:Kakav lik.Pitar6785 je napisao/la: Nemogu da spavam gledam tabelu imali smo ovcu pod nozem a umjesto razanj da jedemo mi ni jaje naoko.![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobra, hvala Bogu. Najgore prosao jedan brat, ima manje ostecenje plucne maramice, ostali lakse povrede. Svima im brz oporavak !!!uNbx je napisao/la:Kakva je situacija sa nastradalim momcima?
SELAM DZEMATU NAKON PRVIH / RADNIH DANA U RMU BANOVICI
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sutite, dobro smo mi prošli. Razlika za prvoplasiranim je ostala ista, a mogli su se pofino opet odmaci.
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad si budala. Moj duhovni vođa slavni George Carlin je imao jedan veoma jak citat:belosevic28 je napisao/la:NAKON PRVIH / RADNIH DANA U RMU BANOVICI[/b]
Za ubudće.“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”

Samo Saraj'vo.
selam i tebi bratebelosevic28 je napisao/la:Dobra, hvala Bogu. Najgore prosao jedan brat, ima manje ostecenje plucne maramice, ostali lakse povrede. Svima im brz oporavak !!!uNbx je napisao/la:Kakva je situacija sa nastradalim momcima?
SELAM DZEMATU NAKON PRVIH / RADNIH DANA U RMU BANOVICI
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Jel ono bi u utorak izvlačenje za polufinale kupa?
Joj da bi Mladost izvuć kako...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, u 12h.SiouxLukavac je napisao/la:Jel ono bi u utorak izvlačenje za polufinale kupa?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma daj zeljeznicara! Ako ima kuveta u nama da ih nabijemo nogom u guzicu, ako nema da znamo na cemu smo i to je to. Ha ya
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
+1FrancescoTotti je napisao/la:Ma daj zeljeznicara! Ako ima kuveta u nama da ih nabijemo nogom u guzicu, ako nema da znamo na cemu smo i to je to. Ha ya
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Ma jasta, bolje da ih sad izbacimo nego u finalu. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Daj da ih tri puta mlatnemo u hefti
12.
15./16.
19.

12.
15./16.
19.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.