ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Ide maestro po novu titulu 

A jbt sad se i prvo mjesto sasvim realno otvara (normalno uz zdravlje cijelu sezonu). Dakle, s ovim otkazima Andya i Noleta, prvi je favorit Miamija i ako njega izgura tj ne ispadne rano, vec pravi ogromnu prednost za ovogodisnju ATP listu. I onda dalje imamo sljaku, tj 2 od 3 mastersa koja ce igrat svakako + RG. Ako tu napravi polufinala + nastavi igrat na ovom nivou na travi i americkoj turneji, eto njega na no1 poslije US Opena. A znamo da Murray nakon USOa brani sve do kraja.
Idemo sutra bez izgubljenog seta po najveci turnir iz masters serije u 36toj
i to sa 30% snage, taman da bodi nesto pogodi makar i u ironiji 
Idemo sutra bez izgubljenog seta po najveci turnir iz masters serije u 36toj

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Momak uzivaj u ovom sto ti pulen radi, nema potrebe da u svakom postu spominjes Rafu, mene ili bilo koga od nas Nadalovaca, neces zar biti toliko naporan. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Federer, strašno igra. Nisam se ovom nadao, idemo uzeti sva četiri GSa. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
tako te volimUnofficialpage je napisao/la:Odličan Federer, strašno igra. Nisam se ovom nadao, idemo uzeti sva četiri GSa.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel se ovo na mene odnosi?bodi123 je napisao/la:Momak uzivaj u ovom sto ti pulen radi, nema potrebe da u svakom postu spominjes Rafu, mene ili bilo koga od nas Nadalovaca, neces zar biti toliko naporan.
Roger Federer the greatest of all time!
Ja sam za da se sutra pusti Stanu, ko onomad Sumi Barik(c)elu sto je pustao nebitne trke za dobro odradjen posao kad je bitno. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
a nesto kontam da ce se smilovati i fkt ga pustiti...valjao mu je Stan i spustao gace kada treba pa nek mu zahvali sta faliGefufna je napisao/la:Ja sam za da se sutra pusti Stanu, ko onomad Sumi Barik(c)elu sto je pustao nebitne trke za dobro odradjen posao kad je bitno.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: RE: Re: ATP Tour
A babukovina sa 38 cvjeta od zdravlja:Jeftha je napisao/la:Sve nesto povrijedjeni cim pocnu losije igrati.

Ovi se porazbolijevaju i potruju kad ga vide! Nisam neki njegov fan bas, al nek je isprasio ovog Socka, dosta mu i nagurase da zaluta do polufinala!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Mislio sam da FedEx nece moci osvojiti osamnesti grand slam al ovo sto radi sa 36 na ledjima je nevjerovatno .Nekad su teniseri zavrsavali karijeri cim malo predju 30 a sad sve vise I vise igraju na viskom nivou poslije trideste.Sapmras kad je namirio 30 vec je poceo da pada ,Edberg I Becker nisi docekali ni 30 a vec su otisli u penziju ,Borg je mlad presto isto .FedEx je unikat .
Ja Wawi nikad neću halaliti Monte Carlo 
Idemo Roger, hrabro po prvi masters u ovoj sezoni!

Ide Stan po titulu, mora babuka vratiti onu puštanje sa AOa 

Tacno takoAA23 je napisao/la:Ja Wawi nikad neću halaliti Monte Carlo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Novak OUT, Endi OUT, Gael OUT, Jo OUT, Richard OUT
Otvara se sve Rafi opet, koliko samo sreće ove godine

Roger INshminka je napisao/la:Novak OUT, Endi OUT, Gael OUT, Jo OUT, Richard OUT

"We need to suffer. And we need to fight."
shminka je napisao/la:Novak OUT, Endi OUT, Gael OUT, Jo OUT, Richard OUT

- RafaGarros9
- Kontakt:
Rafu postujem drug moj kunem ti se ...ali kad igra protiv Rogera zelim mu sve najgore ....to nije nistal ose vjeruj mi...a i tebi zelim sve najbolje ja nemam problem sa tobom brate...prozvao si me bez razloga a ja u svojim postovima nisam mislio niakad na tebe nego na druge Rafoljupce....cak sta vise u dosta tvojih postova sam dijelio tvoje misljenje
[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Care nemam ni ja nista protiv tebe sve 5...Samo onaj dan mi bas tvoj post zapao za oci i nekako mi krivo bilo sto si napisao onako al ok. ako ti kazes da postujes ja ti vjerujem samo je bilo realnije da napises poderi ga Roger,razbij ga ili nesto sl. al ok. necemo vise o tome...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Care nemam ni ja nista protiv tebe sve 5...Samo onaj dan mi bas tvoj post zapao za oci i nekako mi krivo bilo sto si napisao onako al ok. ako ti kazes da postujes ja ti vjerujem samo je bilo realnije da napises poderi ga Roger,razbij ga ili nesto sl. al ok. necemo vise o tome...

Ako mi ima ista mrze nego kad igraju ove sa WTA prije muskog finala pa otegnu u nedogled 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.