nije mu zalizani dao priliku,ali nek je jahovic igro to je vaznoHairlija je napisao/la:@ Pašalić
Kojasevic je zaista klasa ispred sviju u ovoj ligi,da to dokaze bilo mu je dovoljno samo 45 minuta

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije mu zalizani dao priliku,ali nek je jahovic igro to je vaznoHairlija je napisao/la:@ Pašalić
Kojasevic je zaista klasa ispred sviju u ovoj ligi,da to dokaze bilo mu je dovoljno samo 45 minuta
Slazem se oko uzimanja bodova sa strane,prijatelju ni ja nisam siguran u domace bodove,BLEKIC treba vratiti Husrefa kao sefa strucnog staba i onda bi BABO HUSREF njima je++ majkumeme pitar je napisao/la:Pa mislim da nije bitno ko je juče igrao za Sarajevo nego me više sekira to što nije bilo smišljene akcije i što nije bilo tri dodavanja u nizu od zadnje linije do protivničkog gola.
Šta smo mi uigravali 2 mjeseca. Ovi momci ko da su juče skupljeni i sastavljeni.
Mišljenja sam da ovdje fali trener. Juče Slavija nije imala trenera nikako a igrači nemaju plata i gol nam zabije neki balavac kojeg smo mi otjerali. Pa Slavija nije imala juče 11 igrača. Ovakvu Slaviju je trebalo razvaliti. Gdje ćemo uzeti bodove na strani ako ne protiv Olimpika i Slavije i Želje. Sad nisam siguran ni za domaće bodove.
ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
Kao sto rekoh Zeljo su skratili da bi im djeca mogla nauciti nazv kluba ,jer ni jedno dijete ne bi moglo izgovoriti zeljeznicar bar do 8 god. zivota...![]()
MI kao klub moramo da prodjemo odredjeni period oporavka od haosa koji je prosla uprava napravila i ne znam zasto ste mislili da mozemo titulu uzeti?! S kim da je uzmemo Avdicem u napadu? Ili sa par polovnih crnogoraca? I sa MV kao trenerom....Stvarno ne znate o fudbalu ko ste dosli do tog zakljucka da mozemo napasti titulu...
Ako budemo zaostajali u polusezoni jedno 6 bodova za prvim ,mozemo se uz par pojacanja nadati necemu...a ako nista iduce sezopne ce biti puno bolje...ne moze se nesto preko noci uraditi...svako je razocaran utakmicom sa Slavijom ali sta ces...
A za ovoga papka "nikad nesto (ili sta vec)"....svaka sudijska odluka je juce bila na mijestu...ako si vec poluretadiran zamoli nekoga da pogleda snjimak za tebe pa neka ti preprica...gol prvi SLavije sebi Nedim rukom spustio loptu na nogu...crveni karton za nas sudija dao preostro jer je mislio da je Todorovic udario momka u glavu,a ovaj igrac Salvije u stvari simulirao...kontas li papcino sada?!
Pixi je bio povrijedjen valjda zato je dobio samo poluvrijeme.Tarpi do bagro je napisao/la:nije mu zalizani dao priliku,ali nek je jahovic igro to je vaznoHairlija je napisao/la:@ Pašalić
Kojasevic je zaista klasa ispred sviju u ovoj ligi,da to dokaze bilo mu je dovoljno samo 45 minuta![]()
![]()
Za nekoga navijaju raja iz kafana i granapa za nekoga raja sa pruge ili ti zeljeznicariCuspajz je napisao/la:ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
Kao sto rekoh Zeljo su skratili da bi im djeca mogla nauciti nazv kluba ,jer ni jedno dijete ne bi moglo izgovoriti zeljeznicar bar do 8 god. zivota...![]()
MI kao klub moramo da prodjemo odredjeni period oporavka od haosa koji je prosla uprava napravila i ne znam zasto ste mislili da mozemo titulu uzeti?! S kim da je uzmemo Avdicem u napadu? Ili sa par polovnih crnogoraca? I sa MV kao trenerom....Stvarno ne znate o fudbalu ko ste dosli do tog zakljucka da mozemo napasti titulu...
Ako budemo zaostajali u polusezoni jedno 6 bodova za prvim ,mozemo se uz par pojacanja nadati necemu...a ako nista iduce sezopne ce biti puno bolje...ne moze se nesto preko noci uraditi...svako je razocaran utakmicom sa Slavijom ali sta ces...
A za ovoga papka "nikad nesto (ili sta vec)"....svaka sudijska odluka je juce bila na mijestu...ako si vec poluretadiran zamoli nekoga da pogleda snjimak za tebe pa neka ti preprica...gol prvi SLavije sebi Nedim rukom spustio loptu na nogu...crveni karton za nas sudija dao preostro jer je mislio da je Todorovic udario momka u glavu,a ovaj igrac Salvije u stvari simulirao...kontas li papcino sada?!,sto se tice vas i vaseg naziva pa da se grad ne zove sarajevo vi bi bili u rangu vrbanjuse ili vratnika kao jos jedan mahalski klub iz gornjeg dijela grada za koji bi navijala raja iz obliznjih granapa i kafana
Za nekoga navijaju raja iz kafana i granapa za nekoga raja sa pruge ili ti zeljeznicariNecromacer je napisao/la:Cuspajz je napisao/la:ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
A za ovoga papka "nikad nesto (ili sta vec)"....svaka sudijska odluka je juce bila na mijestu...ako si vec poluretadiran zamoli nekoga da pogleda snjimak za tebe pa neka ti preprica...gol prvi SLavije sebi Nedim rukom spustio loptu na nogu...crveni karton za nas sudija dao preostro jer je mislio da je Todorovic udario momka u glavu,a ovaj igrac Salvije u stvari simulirao...kontas li papcino sada?!,sto se tice vas i vaseg naziva pa da se grad ne zove sarajevo vi bi bili u rangu vrbanjuse ili vratnika kao jos jedan mahalski klub iz gornjeg dijela grada za koji bi navijala raja iz obliznjih granapa i kafana
zato cemo steliti narednih 10 godina, gdje vas na mapi nece biti, pa nemoj da se razocaras, evo imamo toliko para da smo vec na samom pocetku kupili 2 tekme, sad cemo kupiti u Travniku i Tuzli i sve do kraja, jer imamo para da bi i protiv Reala i Pereza i sve mogli kupiti, eto jel ti vokri sto smo sve kupili??Necromacer je napisao/la:Za nekoga navijaju raja iz kafana i granapa za nekoga raja sa pruge ili ti zeljeznicariCuspajz je napisao/la:ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
![]()
A ovo zeljeznicar i Barcelona se jeino moze dovesti u kontekst sa Hapoelom...jer vas je Hapoel razbio ko da je BArcelonaAli bi tuga bila poptpunija da ih je JAKI Aktobe izbacio ...opazni Kazastanci
![]()
Nema veze,tako je to kada nastelis u ligii ...kada igras posteno doguras daleko
Necromacer je napisao/la:Za nekoga navijaju raja iz kafana i granapa za nekoga raja sa pruge ili ti zeljeznicariCuspajz je napisao/la:ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
![]()
A ovo zeljeznicar i Barcelona se jeino moze dovesti u kontekst sa Hapoelom...jer vas je Hapoel razbio ko da je BArcelonaAli bi tuga bila poptpunija da ih je JAKI Aktobe izbacio ...opazni Kazastanci
![]()
ljubav navijaca prema klubu i pokusaj gasenja od udbaskih i diktatorskih vlasti je neka veza izmedzu 2 kluba a o popularnosti u njihovim regionima da ne pricam ali sta zna pitar o ljubavi prema klubu ,hapoel ...... pa mi smo za vas HAPOELNecromacer je napisao/la:Za nekoga navijaju raja iz kafana i granapa za nekoga raja sa pruge ili ti zeljeznicariCuspajz je napisao/la:ako te bas zanima zeljeznicar ili zeljo nesto tipa barselona ili barsa ali ne kontate to viNecromacer je napisao/la:Ne znam sto raspravlajte sa skretnicarima...oni prvo provociraju na ovoj temi ,a vi se palite..nazivaju nas Topredo itd....pa sta ima veze ako smo se zvali Torpedo?! Oni se zovu zeljeznicar...zar ima goreg naziva od toga?! PO ko zna koji put ponavljam ,oni od muke tepeaju sebi Zeljo...mada kad se neko malo dublje zamisli skonta da Zeljeznicar i Zeljo skoro pa nemaju nikakvih dodirnih tacaka u nazivu...
![]()
![]()
A Ekrema Jevrica za predsjednika kluba...BABO je napisao/la:Bice to dobro pitari ne trebate se nervirati tek je pocetak, sad ce doci jos koji igrac iz crne gore, mozda dodje i neki Šućrija iz Pljevlja, pa onda Rasim iz Rožaja i bicete sampioni, znaci samo opusteno, mozda uskoro dobijete i novi naziv Monte Sarajevo, ko zna!
Koji bod za državu ma nisu po golu čestito opalili ne mogu ni gol dati akmoli bod a šta češ kad je njihova realnost Nijaz Brković.Što se nas tiće nas mi još vozimo oni njihovu lokomotivu a Škoro mašinovođa a oni sanjaju da nas dobiju već duže vrijeme ali tu im štela ne pomaže jedino od nas nemogu kupiti!Necromacer je napisao/la:@melandri
Tako je vamam bilo 8 godina...vi na turniru u Zupci ,a mi sa Dinamom,Helsinborgom,Clujom itd.
Vidim pratite nasu temu,sto znaci da vas srce vuce...A bolja mi je realnost i Slavija nego onako igrati u Europi....ukakiste sve sto smo mi gradili ovih proteklih godina,...sreca pa ima ozbiljnih ekipa tipa Zrinjski koji cuvaju koificijent....mogli ste bar bod za drzavu uzeti ali puno je to od vas traziti![]()
Stvarno necu vise odgovarati na postove navijaca zeljeznicara...pogtovo ne na nasoj temi na kojoj neki spavaju kako stvar stoje.
Sto se tice nas moramo pod hitno nabaviti spic igraca,lijevog beka i brzeg stopera...zadnja linija Torlak i Gutic djeluju kao da bi ih ja pretrcao sada.
SAD HOCU DA POSTAM ALI VIDIM NAKUPILO SE SMOGOVACA...hajde hajde izbacite to iz sebe ...
@rade paprica
Pa lutko vi nas niste dobilo od pamtivjekaImate 2 pobjede u proteklih 8 god...tu ubrajam i onu za zezlenim stolom
Samo nek ne dolazi care Lazo od Srbije glavo i onaj glista Ćulum dobri su pravo ovi su naši za njih mila majka ja bi se ubio kad bi ono morao gledati.BABO je napisao/la:Bice to dobro pitari ne trebate se nervirati tek je pocetak, sad ce doci jos koji igrac iz crne gore, mozda dodje i neki Šućrija iz Pljevlja, pa onda Rasim iz Rožaja i bicete sampioni, znaci samo opusteno, mozda uskoro dobijete i novi naziv Monte Sarajevo, ko zna!
Trenutno korisnika/ca: haris004, nedimmmm1337 i 17 gostiju.