Toti, to je bila vise zajebancija. Ja sam ionako predviđao neki remi od 1:1.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kup i trece mjesto bi bilo odlicno.bordobijeli je napisao/la:Sarajvooo najveca radosti - bolesti uhh treba ce u ovom doigravanju i zavrsnici kupa svakakvi opijata . sve bi dao u zivotu da uzmemo titulu ove godine al![]()
ko prezivi pricat ce
Kao prvo koji k.... pises ovdje,hel znas pravila i jel znas da nas zaboli sta ti mislis? Greska tog.Dine je sto vas nije joa vise ponizavao,pa da vam ko kerovima ogradi jug,jer to radite uvijek ogradite nam zdenku,pustite da se pogusimo,od 1000 mjesta natrpate 3000 ljudi. O vasim krembilima iz uprave i seljacima necu ni trosit rijeci,a sad ce vam stadion biti veci pa cete morat dati vise mjesta i ajde sad pali. Prije Dine kad ste osvajali titule culi smo od Pekica i vasih seljaka raznoraznr uvrede,pjesme o nama kod juga gdje pjevaju,iz svlacionice itd. a kad je Dino to uradio il Ibrakovic pisali ste seljacine itd mitomani i licemjeri. Nikad vi sa nama niste imali dobar odnos,osim sto smo vas pomagali poslije rata tj nasa uprava. Mi se ne GADIMO sami sebi,GADITR NAM SE VI,ulizice,lazovi,lazna radnicka klasa koja prosi od Koldze i od SDA a isti koldzo donira i opsti a stotine hiljada za pomocni teren,stotine hiljada za svlacionice,tribinu itd i jos mi trazite da uzima i daje nase pare? Sutra cete opet kukati kako niko Zelji ne daje kako sve ide Sarajevu,a mi nismo vidjeli stotine hiljada da nam.opstina dajetu i tamo je napisao/la:Ispravi me ako grijesim, zar nisu Fukare povele navijanje na Kosevu "bice Zeljo k... sampion" pa horde zajedno sa njima pjevale? Vjerujem da si i ti bio medju njima.jurisicduska je napisao/la:14 dana kamp - kuća - kamp - kuća. Pa polako. Karantin. Svaki dan po dva puta ujutro i naveče snimak Sloboda Sarajevo 3:0, Ahmet šoping kraljica, Said Turčin, psovanje Amerove sestre imenom itd ( treba zapamtit ) , delirijum na Grbavici kad su javili da gubimo. Između samo trening i pripreme za Radnik i Slobodu.
Radnik ima šablone igre sa 3 prepoznatljive akcije i gledati da se to zaustavi i to dobiti. Onda se iskupiti za ovo brukanje danas. Sa te dvije pobjede smo u igri u potpunosti. I to nek bude fokus fokusa.
Da se hoćete jednom zainatit zbog ove mržnje sa svih strana. Volio bih dobit sat prostora za razgovor sa 22 momka i Rustemovićem da im samo pokažem koliko ih mrze i koliko je jedini cilj pobijediti Sarajevo, biti bolji od Sarajeva.
Šef mora imati podršku kakvo je stanje zatekao i kakve ima igrače imati polufinale kupa bez srkleta i kasniti dva boda je magija.
Ima snimak navijanja.
Vasa uprava(Dino & co) u trenutku kada su imali neograniceno novca, su se pisali po svima i prekinuli sportske prakse i postovanja svih rivala, navukli gnjev svih ostalih pa cak i klubova koji nemaju animozitet prema vama, neki manji klubovi(afera Punac)
Ponasali su se ko djeca kada dobiju na kladionici 500KM.
Koliki god bio rivalitet izmedju FKZ i FKS, uprave su bile kolege biznismeni i sportski radnici koji su se postovali i komunicirali izmedju sebe.
Dok nisu dosli Ibrakovic i Selimovic i poceli papansku iskompeksiranu politiku babinih sinova koji trose amidzine pare i smiju se ostalima.
(*Bolje je tvoje auto koje ti je kupio babo, nego moj za kojeg jos placam rate kredita)
I vi ste to podrzavali sve dok nije para nestalo.
Sada se gadite sami sebi sta su uradili od kluba, i kukate sto se gadite ostalima.
Ti si po pisanju, jedan strasno inteligentan momak, al treba sam da skontas da je jedini vjecni rivalitet Plavo-Bordo, a ostali u BiH ce pokusati podapeti onome kome mogu u tom trenutku nanijeti vise stete.
Zeljo je gubio titule jer je Sloboda bolja sa Borcem i javno su to govorili.
A pogotovo tvoja prica nema smisla u Ligi6
Imas 4 utakmice sa Zeljom i Zrinjskim, znaci nema kalkulacija, nema prijatelja ni dusmana, sve se zna.
Pobjedis u tim utakmicama i prestanes sa kompleksaskom politikom neko vas ne voli, a ostale aman vole. Nikakvi izgovori.
I treba svi da se radujemo tim derbijima!
Saric je protiv Olimpika i Sirokoq takodjer dominirao.sasistika je napisao/la:Idemooooo daljeeeeee, ye bo ove koji kad nas dobiju,to slave ko titulu.. Mislim da u ovom porazu naše ekipe ima više faktora koji su kumovali "blamaži" (ranije smo i gore prolazili) . Mislim da naša ekipa i dalje ima kapacitet da osvoji jedan od trofeja al samo ako zalaganje igrača bude na nivou, prije Tuzle i Travnika,i ako Said Husejnović konačno proradi! Isto važi i za Sarića koji je samo protiv Viteza odigrao kako treba.. Ne spominjite mi više Klub koji je pomodrio od dugova a dovodi igračka pojačanja i prosi za tribinu,makar na ovoj temi ga ne spominjite ni u kojem kontekstu! Postoji li Plavi smješko sa ispruženom rukom?
Premalo je to! Protiv Olimpika i ovakvog Širokog,pa hajde hvala Bogu pa je i tu "dominiro"Sabinho je napisao/la:Saric je protiv Olimpika i Sirokoq takodjer dominirao.sasistika je napisao/la:Idemooooo daljeeeeee, ye bo ove koji kad nas dobiju,to slave ko titulu.. Mislim da u ovom porazu naše ekipe ima više faktora koji su kumovali "blamaži" (ranije smo i gore prolazili) . Mislim da naša ekipa i dalje ima kapacitet da osvoji jedan od trofeja al samo ako zalaganje igrača bude na nivou, prije Tuzle i Travnika,i ako Said Husejnović konačno proradi! Isto važi i za Sarića koji je samo protiv Viteza odigrao kako treba.. Ne spominjite mi više Klub koji je pomodrio od dugova a dovodi igračka pojačanja i prosi za tribinu,makar na ovoj temi ga ne spominjite ni u kojem kontekstu! Postoji li Plavi smješko sa ispruženom rukom?
mogu ti odgovorno tvrditi da im je sve isplaceno.i volio bih da se prestanu siriiti neisitne.benko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
ok onda je nekom izgleda u interesu da se sire neistine oko platababoatif je napisao/la:mogu ti odgovorno tvrditi da im je sve isplaceno.i volio bih da se prestanu siriiti neisitne.benko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
benko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
benko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
Kakav je to sad fazon sa neisplaćenim platama ? Nisam u tokubenko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
ma pojavila se info da igraci nisu dobili ni pfeninga za ovu godinu ali izgleda da je info netacnaStroj1946 je napisao/la:Kakav je to sad fazon sa neisplaćenim platama ? Nisam u tokubenko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
U pravu si ti. Pfeninga nisu dobili, isplaćujemo im u sjemenskom krompiru i mekinjama.benko21 je napisao/la:ma pojavila se info da igraci nisu dobili ni pfeninga za ovu godinu ali izgleda da je info netacnaStroj1946 je napisao/la:Kakav je to sad fazon sa neisplaćenim platama ? Nisam u tokubenko21 je napisao/la:je li moze neko ovdje potvrditi info da igracima plate kasne tj da nisu feninga dobili za ovu godinu
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Morpheus, r3m1 i 38 gostiju.