Mislio sam ne napisati ovo, mislio sam da prenoći pa hajde sutra ću, biće lakše, ali moram jer me boli. Obišao sam odgovorno tvrdim većinu stadiona u BiH, u premijer ligi svaki, u 1 ligi FBiH svaki, mnogo ostalih u nižim rangovima, Sarajevo, Tuzla, Banja luka, Bijeljina, Mostar, Široki brijeg, Bihać, Grožđe, Travnik, Zenica... ali nikad i nigdje nisam čuo psovke i uvrede kao danas u Zenici. Iskreno me stid bilo ispred vas, takve uvrede Mladosti, Mušiji, nama kao selu, selendri, dzilkosima, seljacinama... pa kako vas nije stid? Zar je takav grad kakva je Zenica na to spala? Sve moje simpatije su bile uvijek prema Čeliku, i danas sam iako toliko volim Mladost nekako u sebi sam govorio hajde nek pobijede ljudi, nek ostanu Čelik je to ba. Pa Želju i Sarajevo smo dobili ljudi nas aplauzom ispratili, vi **** sve redom kao da smo vam nešto dužni. Mene stid bilo svega mi na svijetu, kompletan stadion najgore moguće psovke, čast pojedincima koji nisu. I još kažete mi zapeli! Sad samo boga molim da zapnemo iduće kolo i utrpamo vam 5 jer sam stvarno ogorčen, nigdje nikad nisam to doživio. Sramota!