FK Mladost DK

Wolffire
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Wolffire » 18 mar 2017, 23:29

BatistutA19 je napisao/la:CELIK CE BIT I VRATIT CE MO SE MI AKOBOGDA KAD ..............DABOGDA SE UGASILI ZA PAR GODINA I TO CE VAM BIT ..............ZAPELI STE KO DA VAM JE ZA GLAVU A PUSTITE I JAJCU KAD BUDETE IGRALI .......DOCETE VI OPET AKOBOGDA NEMILA MOSTRE I OSTALE SELJACKE EKIPE DJE VAM JE REALNO MIJESTO ........PAMTI PA VRATI SELJACINE JEDNE A VRATIT CE MO VAM KAD TAD

Brđane ugasi caps. Muka mi je kad vidim ove tvoje postove. Nisi niti jedan napisao a da nisi pljuvao Mladost. Na odvikavanje, ima jos nade za tebe. Slabo ti idu te prognoze sad za sad

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 19 mar 2017, 00:04

Mladost je ozbiljna i jaka ekipa. Danas u Zenici ste mogli vidjeti max. 50% snage Mladosti. Ko prati Mladost zna da su momci odigrali utakmicu kao jedan običan trening, bez zalaganja, bez ulaska u duele, bez žestine prema naprijed, totalno laganini. E tu je bila šansa za Čelik i to je dato Čeliku i ovaj bod je znam nedovoljan, ali je poklon Čeliku. Da je Mladost htjela uzeti bodove, Čelik bi centar prešao jedino kad im golman ispuca loptu. Husref Izvodi Šišića početkom drugog pol. iz igre, a Miću uvodi tek u 80 min. Pored svega nam nisu igrala 4 standardna. Još samo da kažem da Mladost nikada neće dati ili prodati utakmicu nikome, jer bi joj ta utakmica bila zadnja. Jedino šta se može uraditi ako postoji volja, je kao ovo danas. I sve ove nakakve insinuacije o davanjima i namještanjima ovaj onom, onaj onom su čista glupost. Još će ispasti da je Sarajevo pustilo Slobodi da bi Željo zasjeo na drugu poziciju, a Željo će vratiti iduće sezone : )
Hajmo ba ljudi igrati, 1:1, pa kom opanci kom obojci. Mi ne očekujemo ni od koga ništa, niti nam bodovi na takav način trebaju, niti bi pristali da ih uzmemo kao poklon (nismo za sadake), uzdamo se u sebe i to je to.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 19 mar 2017, 00:13

cestitke na zasluzenom bodu na bilinom polju,mi(govorim o celiku)smo se zadnji godina borili za nas klub da ga izvadimo iz ruku lopova i u tome smo uspjeli(to momentalno stimanje utakmica koji pojedini zagovaraju uopste ne treba)tako da smo mi svakako pobijedili otjeravsi bagru iz kluba
vi pravite jednu lijepu pricu u bih fudbalu i u tome vam zelim uspjeh,a ta lijepa prica moze se samo nastaviti postenim pristupom, jedino valjanim a to je zeleni teren a ne stol
vama puno uspjeha ,a pred nama je velika borba al sam siguran da cemo mi na kraju pobiijediti

pozzz iz ZE
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 mar 2017, 00:28

Mislio sam ne napisati ovo, mislio sam da prenoći pa hajde sutra ću, biće lakše, ali moram jer me boli. Obišao sam odgovorno tvrdim većinu stadiona u BiH, u premijer ligi svaki, u 1 ligi FBiH svaki, mnogo ostalih u nižim rangovima, Sarajevo, Tuzla, Banja luka, Bijeljina, Mostar, Široki brijeg, Bihać, Grožđe, Travnik, Zenica... ali nikad i nigdje nisam čuo psovke i uvrede kao danas u Zenici. Iskreno me stid bilo ispred vas, takve uvrede Mladosti, Mušiji, nama kao selu, selendri, dzilkosima, seljacinama... pa kako vas nije stid? Zar je takav grad kakva je Zenica na to spala? Sve moje simpatije su bile uvijek prema Čeliku, i danas sam iako toliko volim Mladost nekako u sebi sam govorio hajde nek pobijede ljudi, nek ostanu Čelik je to ba. Pa Želju i Sarajevo smo dobili ljudi nas aplauzom ispratili, vi **** sve redom kao da smo vam nešto dužni. Mene stid bilo svega mi na svijetu, kompletan stadion najgore moguće psovke, čast pojedincima koji nisu. I još kažete mi zapeli! Sad samo boga molim da zapnemo iduće kolo i utrpamo vam 5 jer sam stvarno ogorčen, nigdje nikad nisam to doživio. Sramota!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 mar 2017, 02:26

DABOGDA SE UGASILI ZA PAR GODINA..BOCE VAMA NEMILA SIJE MOSTRE I OSTALA SELA POLAHKO I CELIK CE SE VRATIT I DJE TA CRVENA LEGIJA HAHAHHAHAHA JBTE NISTE SMJELI UC NA SJEVER HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. I VI NAVIJACI NEKI HAHAHHAHAHAHAHAH ...........PUSTITE JAJCU IDUCU KAD VAM BUDU DOLAZILI A TAKO CE I BIT ..PU SELJACINE JEDNE

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 mar 2017, 02:40

BatistutA19 je napisao/la:DABOGDA SE UGASILI ZA PAR GODINA..BOCE VAMA NEMILA SIJE MOSTRE I OSTALA SELA POLAHKO I CELIK CE SE VRATIT I DJE TA CRVENA LEGIJA HAHAHHAHAHA JBTE NISTE SMJELI UC NA SJEVER HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. I VI NAVIJACI NEKI HAHAHHAHAHAHAHAH ...........PUSTITE JAJCU IDUCU KAD VAM BUDU DOLAZILI A TAKO CE I BIT ..PU SELJACINE JEDNE
Gabriele, popusti malo :D

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 mar 2017, 03:11

BatistutA19 je napisao/la:DABOGDA SE UGASILI ZA PAR GODINA..BOCE VAMA NEMILA SIJE MOSTRE I OSTALA SELA POLAHKO I CELIK CE SE VRATIT I DJE TA CRVENA LEGIJA HAHAHHAHAHA JBTE NISTE SMJELI UC NA SJEVER HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA. I VI NAVIJACI NEKI HAHAHHAHAHAHAHAH ...........PUSTITE JAJCU IDUCU KAD VAM BUDU DOLAZILI A TAKO CE I BIT ..PU SELJACINE JEDNE
Niste buraz atraktivan protivnik, bili na Koševu, Grbavici, Tušnju, Bijelom brijegu, Pecari... a prije se nagledali seljačkih klubova pa nam sad bez veze. Šta da ti kažem, tako ti je.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 19 mar 2017, 04:30

Cuj ovo nisu smjeli uci na sjever .O cemu ti pricas o nekoj borbi I nekoj vasoj hrabrosti.Pa ljudi su dosli da pogledaju utakmicu I da bodre svoj tim a ne da se tuku s vama I da vas provociraju .Vi I'm niste bili ni u peti a kamoli da se s vama tuku I prepiru .Stotinjak ljudi po tvome misljenju je trebalo da udju medju hiljadu ljudi (mislim bagre I olosa koji bi nesto na silu I galamu )I da se s vama obracunaju .Vi mozete Mladost I Kakanj da nazivate seljacinama ali drustvo oni su za vas Gospoda nikada I nikome nisu psovali I nikoga nisu vrijedjali .Respektovali su sviju I svakoga ugostili I ispratili prijateljski .Ne znam samo koji su vam kriterijumi za to ko je seljacina a ko je gospodin .Vi hocete nesto na silu ali necete da prihvatite da vas je kriza I nestabilnost kluba dovela u tu situaciju .Mladost je stabilan klub I imaju rijesene finansije I redovno je sve u okviru svojih mogucnosti I ne vidim razloge da se takav klub gasi I ugasi .Kiliko vidim Celik se gasi ali ne bih zelio niko u BiH da se on ugasi Celik je klub koji je godinama tu I ima tradiciju .Celik treba da pocisti smece u svojoj kuci I dvoristu pa da se krene u buducnost na zdravijim nogama .Ti navijaci tj Robijasi ne pomazu izlasku iz krize nego samo vise prave pritisak na igrace I sputavaju I'm noge jer ljudi zele da ne kazem MORAJU zbog vaseg pritiska ali nemaju kvalitet.Sto bi Mladost pustala nekome jer niko nije siguran u opstanak jer se igra ta liga za opstanak .Ako je neko siguran sto je cilj onda te lige za opstanak.U glavnom Zenicani treba da se bave problemima oko svog kluba a ne da zele drugima zlo I najgore .Nesreca drugih I nedace nece nikako pmoci Celiku da se vrate na stare staze uspjeha I slave .Ja ne sumnjam da ce Celik da se vrati jos jaci I bolji .Pogledajte Velez isti recept kao I Mladost .Vidjet cete iduce godine .Sretno svima u ligi za opstanak .

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 19 mar 2017, 08:33

tareizo je napisao/la:cestitke na zasluzenom bodu na bilinom polju,mi(govorim o celiku)smo se zadnji godina borili za nas klub da ga izvadimo iz ruku lopova i u tome smo uspjeli(to momentalno stimanje utakmica koji pojedini zagovaraju uopste ne treba)tako da smo mi svakako pobijedili otjeravsi bagru iz kluba
vi pravite jednu lijepu pricu u bih fudbalu i u tome vam zelim uspjeh,a ta lijepa prica moze se samo nastaviti postenim pristupom, jedino valjanim a to je zeleni teren a ne stol
vama puno uspjeha ,a pred nama je velika borba al sam siguran da cemo mi na kraju pobiijediti

pozzz iz ZE
Svaka cast ljudino!!! :bow: :bow:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 mar 2017, 09:49

Addict je napisao/la:
Niste buraz atraktivan protivnik, bili na Koševu, Grbavici, Tušnju, Bijelom brijegu, Pecari... a prije se nagledali seljačkih klubova pa nam sad bez veze. Šta da ti kažem, tako ti je.
:facepalm: :damn:

Pa hocete li naredno kolo biti rastrkani po svojoj tribini medju domacom publikom il ce protivnik u medju vremenu dobiti na atraktivnosti?

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 19 mar 2017, 09:52

Sljedece kolo cemo igrati sa 100 % snage pa cemo Vam uvaliti 5 komada i zgaditi Vam fudbal.
Et toliko kad ste tako bezobrazni

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 19 mar 2017, 12:18

FliX je napisao/la:
Addict je napisao/la:
:facepalm: :damn:

Pa hocete li naredno kolo biti rastrkani po svojoj tribini medju domacom publikom il ce protivnik u medju vremenu dobiti na atraktivnosti?
Kad već pitate:
Stvar je u tome da je dogovoreno da CL ne navija ovu utakmicu, solidarišući se da Robijašima i Čelikom i teškom situacijom. Ovo mi je glupo napisati, ali kad se ne može skontati, đaba je. Priželjkivali smo da uzmete tri boda, ali gledali ste utakmicu.
To smo odlučili tada i to je bilo od nas vama, ali s obzirom na raznorazne provokacije s vaše strane, psovanja i vrijeđanja na stadionu i poslije, najvjerovatnije, a 100% nikad više.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 mar 2017, 12:51

Stvar je da se nismo najavili na vrijeme, ja sam lično uključen. Prema nekim pravilima moraš se najaviti 48 sati prije, mi poslali najavu u petak, odgovorili nam da nismo ispoštovali proceduru i ne možemo ući kao grupa. Došli na zapad i gledali tekmu. Eto to ti je cijela istina.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 mar 2017, 13:53

Došli sjedili, proslavili svaki vaš gol. Sve bez većih neugodnosti. Bio sam blizu jedne vaše grupice i sve pomno pratio. Ako je bilo verbalnih uvreda i prema vama i ekipi i mjestu, pa jbg. stadion je nije pozorište.

Najvažnije je da nikome nije dlaka sa glave pala, odnosno nije niko realno bio fizički ugrožen. To što neki pozivaju na nekakve obračune, je teška glupost.

Ja već godinama na isti ili sličan način jao vi jučer, obilazim stadione po BiH i nikad problema nisam imao...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 19 mar 2017, 14:03

Objektivno nema dalje
Svaka cast

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 mar 2017, 14:38

Jucer su gospodski docekani i igraci i navijaci i tako su i ispraceni, svako ko kaze drugacije laze.
Te psovke igracima su vec godinama standard u Zenici tako da ne mislite da vas neko mrzi i slicno.
Sve najbolje i vidimo se za 14 dana u Doboju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 19 mar 2017, 14:45

avenija je napisao/la:Jucer su gospodski docekani i igraci i navijaci i tako su i ispraceni, svako ko kaze drugacije laze.
Te psovke igracima su vec godinama standard u Zenici tako da ne mislite da vas neko mrzi i slicno.
Sve najbolje i vidimo se za 14 dana u Doboju.
Ma dobro hajde, malo vruće glave i kod nas i kod vas... dobro je sve, dobro nam došli i neka pobijedi bolji, puštanja nema pa kako bude.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 mar 2017, 16:28

Addict je napisao/la:Stvar je da se nismo najavili na vrijeme, ja sam lično uključen. Prema nekim pravilima moraš se najaviti 48 sati prije, mi poslali najavu u petak, odgovorili nam da nismo ispoštovali proceduru i ne možemo ući kao grupa. Došli na zapad i gledali tekmu. Eto to ti je cijela istina.
nisam zelio vise pisat na ovoj temi al et hocu jos ovo ..Ma to ti pricaj nekom drugom da se niste najavili i azi nekog drugog ,vi kao navijacka skupina ne postojite vi ste samo simpatizeri kluba i tako se trebate drzat i niste smjjeli uc na sjever slobodno recite a to sto ti pises ugostite svakog znaci lizanje svim navijackim skupinama ..SLOBODNO RECITE NISTE NAVIJACKA SKUPINA VEC OBICNI SIMPATIZERI I VELIKE ULIZICE SVIMA.......ZAPAMTI NE MOZES BIT DOBAR SA SVIMA A VI TO FORDIRATE I DOKAZ DASTE SAMO OBICNI SIMPATIZERI KLUPA A NAVIJACKA SKUPINA NISTE BILI I NECETE NIKAD BIT I VRATIT CE TE SE DJE VAM JE MIJESTO ZA PAR GODINA

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 19 mar 2017, 16:34

BatistutA19 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Stvar je da se nismo najavili na vrijeme, ja sam lično uključen. Prema nekim pravilima moraš se najaviti 48 sati prije, mi poslali najavu u petak, odgovorili nam da nismo ispoštovali proceduru i ne možemo ući kao grupa. Došli na zapad i gledali tekmu. Eto to ti je cijela istina.
nisam zelio vise pisat na ovoj temi al et hocu jos ovo ..Ma to ti pricaj nekom drugom da se niste najavili i azi nekog drugog ,vi kao navijacka skupina ne postojite vi ste samo simpatizeri kluba i tako se trebate drzat i niste smjjeli uc na sjever slobodno recite a to sto ti pises ugostite svakog znaci lizanje svim navijackim skupinama ..SLOBODNO RECITE NISTE NAVIJACKA SKUPINA VEC OBICNI SIMPATIZERI I VELIKE ULIZICE SVIMA.......ZAPAMTI NE MOZES BIT DOBAR SA SVIMA A VI TO FORDIRATE I DOKAZ DASTE SAMO OBICNI SIMPATIZERI KLUPA A NAVIJACKA SKUPINA NISTE BILI I NECETE NIKAD BIT I VRATIT CE TE SE DJE VAM JE MIJESTO ZA PAR GODINA
Ja cu samo ovo napisati. TI SI OGRANICEN KO' BALKON

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 19 mar 2017, 16:40

I nepismen.
MOLIM ADMINISTRATORA DA BANUJE OVOG RETARDA.
A tebi savjetujem da potražis pomoć, ili kakvog hodzu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.