Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
12p, 9sk, 6ast, 2uk, 5bl, 4to, 4pf za veceras. Malo je bio odustan u drugom poluvremenu, mogao je na 18-20 poena lagano da je imao vise koncetracije. Al sve u svemu, i vise nego dobra partija veceras
Jedan grad, jedna ljubav!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ma kakav Dnever, nek se desi jedna loša noć Jokica, gube utakmicu. Pa skoro kad je bio van terena tri utakmice, mislim da su sve tri izgubili.akisarajevo92 je napisao/la:imaju malo tezi raspored i to je sansa za Blazerse, kojima igra iskljucivo zavisi od 3 igraca, dok Nuggetsi imaju bar devet igraca koji mogu ubaciti 20+ i predvoditi ekipukobe24 je napisao/la: ponovo bi se vratili u igru za osmo mjesto, bez obzira sto ja mislim da je Denver trenutno kvalitetniji i da je blizi PO.
- kupus army
- Kontakt:
Jel na kraju bi 12 poena ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
TO JE TO
Dobra utakmica
U par navrata mu je falilo koncentracije,ali sve u svemu ovo je bilo odlicno
U par navrata mu je falilo koncentracije,ali sve u svemu ovo je bilo odlicno
Potpisujem!Gifron je napisao/la:12p, 9sk, 6ast, 2uk, 5bl, 4to, 4pf za veceras. Malo je bio odustan u drugom poluvremenu, mogao je na 18-20 poena lagano da je imao vise koncetracije. Al sve u svemu, i vise nego dobra partija veceras
Tog podatka nema u statistici, ali da ima tu bi sigurno bila velika cifra. Koliko je samo puta večeras postavio dobar blok i nakon toga otvoren šut za Damea ili CJ-a. 
- HordasIstok
- Kontakt:
zato je veceras u top performensu koliko sam uspio vidjet
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Bravo juka.samo tako nastavi.
vjerujem daces biti prvi nas igrac s prstenom akobogda boze zdravlja.
njima treba kvalitetnan krilni igrac (radije PF koji moze siriti reket) i mogu se komotno potuci za finale zapada, ovaj tim je odlicno izbalansiran. Ima vanjsku liniju all star klase, odlicnog centra koji odvlaci paznju, asistira, i kao sto i sam kazes pravi odlicne blokove koji Dameu CJu drasticno olaksava posao, imaju par finih igraca s klupe, Crabbe je odlican suter, vidjet cemo kako ce se sad Turner uklopiti. Ma odlican tim, juka ih je bukvalno preporodio jer je upravo ono sto je Dameu i CJu trebalo.TheChief je napisao/la:Tog podatka nema u statistici, ali da ima tu bi sigurno bila velika cifra. Koliko je samo puta večeras postavio dobar blok i nakon toga otvoren šut za Damea ili CJ-a.
Juka veceras dobar, steta sto nije usao makar onaj jedan sut, no dobro. Uvijek moze bolje no ja sam zadovoljan. I ovo je definitivno previse minuta za njega, ali doce i to na svoje najkasnije sl godine.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pozdrav, zna li neko gdje bi mogao da pogledam reprizu utakmice, nisam stigao pogledati, ova je rano bila za mene. 
NBA replay. Tu možeš pogledati bilo koju utakmicu.
Zadnja izmjena: Ramirez5, dana/u 19 mar 2017, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ramirez5 je napisao/la:NBA replay.
Hvala.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Nemoj zaboraviti da gledas snimak pa poceti komentirati utakmicuDisse27 je napisao/la:Ramirez5 je napisao/la:NBA replay.
Hvala.
Sent from my UMRI_ROME_X using tapatalk
Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Sir Oliver je napisao/la:Nemoj zaboraviti da gledas snimak pa poceti komentirati utakmicuDisse27 je napisao/la:Ramirez5 je napisao/la:NBA replay.
Hvala.
Sent from my UMRI_ROME_X using tapatalk
Hahha, necu, ali ovo do kraja se mora ispratiti.
Odlican veceras i sto je najbitnije svaku utkamicu sve bolji i porpavlja nedostatke.
Nadat se da houston dobija i ako sutra (mada tesko) dobiju miami postaje gusto za PO. Ipak mislim da i sa eventualnim porazom sutra ovih 5 gostovanja je super proslo.
Nadat se da houston dobija i ako sutra (mada tesko) dobiju miami postaje gusto za PO. Ipak mislim da i sa eventualnim porazom sutra ovih 5 gostovanja je super proslo.
Ono sto mene mnogo vise raduje od ovih odlicnih partija Nurkica u Blazersima je par komentara tokom vecerasnje tekme.Iako zivim u Denveru i volim Nuggetse, stvarno bi mi bilo srce ko Bosna da ispadnu iz playoffa od Portlanda.Uvjeren sam da u Denveru nije dobio priliku koju je zasluzio nakon povrede jer on i Jokic mogu igrati zajedno.Neise.Necemo vise o tome. Prvi komentar koji me je obradovao je nakon jednog promasenog kosa veceras (u trecoj cetvrtini nekad) komentator govori kako su razgovarali sa Jukom i saigracima i da je Juka svoj najveci kriticar.Kaze da su saigraci vrlo brzo postali svijesni toga i da kad ima losu noc bukvalno mu samo kazu bice bolje. Smatram da je to za njega i njegovo samopouzdanje jako dobro.Drugi komentar je bio pred kraj tekme (zadnju licnu kad je dobio ja mislim) prikazuju ga stoji kraj trenera "ko prvacic" i slusa a ovaj prica li prica. Komentator veli da ga je nakon tog faula trener odma zovnuo da dode i vidi se da mu objasnjava gdje je pogrijesio.Komentatori to pokazuju i govore kako je Jusuf neko ko bukvalno sve upija i slusa apsolutno sve sto mu kaze i trener i saigraci.Prihvata sve i trudi se da popravi greske. Za njega je ovo ocito jako dobra sredina i sredina koja ga moze unaprijediti ne samo kao igraca,kosarkasa nego i kao osobu i nabildati mu samopouzdanje i karakter.Vidi se da i on uziva i opet kazem najiskrenije se nadam da ce izboriti playoff.Narucio sam Jukin dres i cekam da stigne.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
izgleda da je Dwight rekao da bi Juka trebao u Hollywood :urnebes: :urnebes:
ne stigoh pogledati tekmu dns,po statistici izdominiro jos jednom
samo jako nurk
Sent from my iPhone using Tapatalk
samo jako nurk
Sent from my iPhone using Tapatalk