FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zilkić, Grahovac, Mehmedagić stvarno super odigrali i ne samo oni ima tu Darko, Miloš itd, ali onaj Tandir je stvarno lopata.
Baš lijep osjećaj kad se baci pogled na semafor današnje utakmice.
Baš lijep osjećaj kad se baci pogled na semafor današnje utakmice.
Ja jos ne vjerujem da smo ih otresli sa djecom..neces moci ostat ziv od njih kad pobjede jednom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zna li neko u koliko igraju juniori i kadeti sutra?
harry_90 je napisao/la:Ja jos ne vjerujem da smo ih otresli sa djecom..neces moci ostat ziv od njih kad pobjede jednom

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E, Ovako....Prvo da Cestitam momcima na pobjedi i zalaganju..Stvarno su ginuli na terenu....Mali Zilkic je pojacanje samo tako i prvi put kad sam ga gledao rekao sam da ga odmah treba potpisati.... Tandir je panj nad panjevima.... Ostali svi do jednoga osim Jahe svatovca predobro odigrali....Ko njemu i po kojim zaslugama dade kapitensku traku.... Tek kad je izašao mi smo bas proigrali.... Covjek uze traku i posta starter preko noci...U poljicama drze njegovu sliku na zidu jer ovo je transfer kao kad bi igrac Slobode otisao u Anderlecht i postao kapiten.... Dalje,izjave ovih par nikova tipa "gdje ste pljuvaci" i " ne interesuje me uprava nego Sloboda" su tolko smijesne da Cu hemoroide dobit od smijeha....To je isto kad bi ja rekao j e b e s ba vozačku dozvolu koji Ce mi odo ja bit taksista.... uprava, igraci i navijači su neraskidivi dio kluba i gotovo nikad ne mogu jedno bez drugoga... Dalje, ponovno inspekcije kupe pozamasne pare od ulaznica i nikoga ne boli kita za tim....STA, nema veze neka kupe.... Nema govora,tako se postaje ozbiljan klub....Dalje,jel' se to u nas ponovno uvlači luzersko gubitnicki mentalitet poznatiji kao "daj ba da trehnemo sarajlijice...J e b o titule, kup, evropu" a ostala sela nek' nas redovno karindjaju....100 godina kluba nijedna titula al Sarajlije uzimamo na Tusnju....Jako pravo.... Klub je i nakon ovih 3-0 u debelim problemima i raljama ovih uhljupa te svi znamo da je mentalitet Bosnje da Ce vec nakon 2 vezana poraza j e b a t majku i vladi i zilkicu....Roster nam je katastrofa a ide 10 super jakih utakmica...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
EVO GA PLJUJE PO KLUBU, REKO JE DA NEMAMO TROFEJA U 100 GODINA
Maloprije sam pogledao izjavu Jagodica nakon meca i jedna stvar mi je usla u usi,a to je da Europa nije imperativ ovoj mladoj ekipi,vec nadogradnja za buducnost!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nece da stavlja pod pritisak igrace, ako nam se ukaze prilika za to 4. mjesto koje eventualno moze voditi u Evropu vjerujem da cemo je iskoristiti.harry_90 je napisao/la:Maloprije sam pogledao izjavu Jagodica nakon meca i jedna stvar mi je usla u usi,a to je da Europa nije imperativ ovoj mladoj ekipi,vec nadogradnja za buducnost!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prosle sedmice je bilo juniori na pomocnom Tusnja u 3benTzley je napisao/la:Zna li neko u koliko igraju juniori i kadeti sutra?

- NedostatakZnanja
- Kontakt:
A bas smo ih rasuli
. Idemo dalje momci, samo jos da je Tusanj ispunjeniji. E da, nesto mi Lazevski ove zadnje dvije utakmice odlican, ne urekao se 
I da dodam, bio sam stvarno ponosan na igru momaka jucer, puno srce .

I da dodam, bio sam stvarno ponosan na igru momaka jucer, puno srce .
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro napisano.Saltsity je napisao/la:Nevjerovatno.
Sada i ne treba pisati o upravi i problemima u klubu koji sigurno nece nestati pobjedom protiv Sarajeva...cuj smeta ljudima molim te......Njihova logika je ako pises o problemima pljujes klub.
Pa eto ja necu,bilo u javnosti ili na forumu(mislim da nema osobe ovdje koja ne zna ko sam tako da ja stojim iza svojih rijeci i ne krijem se iza nika kao mnogi)pokusavam ukazati da probleme ali znas sta ba yedite gofna pojedini....
Uvjek smo mi imali talente desetine igraca izbacili i stvorili ali eto dosao Vlado da nam kaze da je on taj prvi koji to radi....Pobjedjivali i prije svaku i svakoga. ....
Problemi nece nestati ako ih ignorisemo nego ce biti i veci ....Eto da se primadone ne ljute ja cu napustiti ovaj podforum...A sjetite se dobro problema koji klub ima......Ali neka....Komunista yebem te u usta taj kvazimodo nije Sloboda poljubi Aida u pakas.
I jos jednom za kraj UMRI SENADE UMRI JASMINE GROB NE ZNALI GDJE TI JE GROBARU TUZLANSKOG SPORTA...
Jedna pobjeda protiv Sarajeva ne znaci da je NJUO odjednom postao i pozeljan. Treba se zapitati hoce li taj upravni odbor biti sposoban da zadrzi igrace tipa Zilkica, Grahovca, Kalezica, Zeca... ili ce i njih rasprodati cim se ukaze prilika. Hoce li poslati igrace u shoping u Zelju jer uprava je naklonjena klubu koji nas je izbacio. Ko ih licno zna, zna da je tako. Hoce li prodati utakmicu ako im se ponudi dobra svota?
Jednostavno i pored radosti za pobjedu nemam povjerenja u ove ljude. Jednom pobjedom protiv Sarajeva nisu dokazali nista, cak ne treba njima ni pripisivati, nego borbenim igracima.
Ko od uprave gura Jahu koji ne moze meda? Jucer je bio pojacanje tek kada je izasao.
Jedino mi nije jasan Tandir. Ko zna jer nekada klocevi izrastu u dobrog igraca. Mora poceti trcati vise i nauciti kako pokretati noge pri trcanju.
Vlado da smanji sa izjavama koje mu se pisu. Malo muda mu ne bi skodilo, a navijaci bi to prepoznali.
Daj malo budimo realni, ljudi koji ne haju NJUO nisu protivnici FK Sloboda, nego ljudi koji zele jaku, transparentnu, ekipu koja izlazi u evropska takmicenja i nekada uzme i poneki trofej. Jel' mnogo sto trazimo? Neka se NJUO dokaze, niko im nece onda prigovarati ako za sebe uzmu jedan dio kolaca.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo takoProbisvjet je napisao/la:Dobro napisano.Saltsity je napisao/la:Nevjerovatno.
Sada i ne treba pisati o upravi i problemima u klubu koji sigurno nece nestati pobjedom protiv Sarajeva...cuj smeta ljudima molim te......Njihova logika je ako pises o problemima pljujes klub.
Pa eto ja necu,bilo u javnosti ili na forumu(mislim da nema osobe ovdje koja ne zna ko sam tako da ja stojim iza svojih rijeci i ne krijem se iza nika kao mnogi)pokusavam ukazati da probleme ali znas sta ba yedite gofna pojedini....
Uvjek smo mi imali talente desetine igraca izbacili i stvorili ali eto dosao Vlado da nam kaze da je on taj prvi koji to radi....Pobjedjivali i prije svaku i svakoga. ....
Problemi nece nestati ako ih ignorisemo nego ce biti i veci ....Eto da se primadone ne ljute ja cu napustiti ovaj podforum...A sjetite se dobro problema koji klub ima......Ali neka....Komunista yebem te u usta taj kvazimodo nije Sloboda poljubi Aida u pakas.
I jos jednom za kraj UMRI SENADE UMRI JASMINE GROB NE ZNALI GDJE TI JE GROBARU TUZLANSKOG SPORTA...
Jedna pobjeda protiv Sarajeva ne znaci da je NJUO odjednom postao i pozeljan. Treba se zapitati hoce li taj upravni odbor biti sposoban da zadrzi igrace tipa Zilkica, Grahovca, Kalezica, Zeca... ili ce i njih rasprodati cim se ukaze prilika. Hoce li poslati igrace u shoping u Zelju jer uprava je naklonjena klubu koji nas je izbacio. Ko ih licno zna, zna da je tako. Hoce li prodati utakmicu ako im se ponudi dobra svota?
Jednostavno i pored radosti za pobjedu nemam povjerenja u ove ljude. Jednom pobjedom protiv Sarajeva nisu dokazali nista, cak ne treba njima ni pripisivati, nego borbenim igracima.
Ko od uprave gura Jahu koji ne moze meda? Jucer je bio pojacanje tek kada je izasao.
Jedino mi nije jasan Tandir. Ko zna jer nekada klocevi izrastu u dobrog igraca. Mora poceti trcati vise i nauciti kako pokretati noge pri trcanju.
Vlado da smanji sa izjavama koje mu se pisu. Malo muda mu ne bi skodilo, a navijaci bi to prepoznali.
Daj malo budimo realni, ljudi koji ne haju NJUO nisu protivnici FK Sloboda, nego ljudi koji zele jaku, transparentnu, ekipu koja izlazi u evropska takmicenja i nekada uzme i poneki trofej. Jel' mnogo sto trazimo? Neka se NJUO dokaze, niko im nece onda prigovarati ako za sebe uzmu jedan dio kolaca.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
JUCE JE SUDSKA POLICIJA IZ KLUBSKE KASE IZUZELA 1100 KM ZBOG TUZBE LEGENDE SLOBODE, FUADA MULAHASOVICA-LICE.... i to sa sve zateznim kamatama...duzno mu se jos oko 2000....ovo pisem samo da se zna o kakvim legendama pricamo.... Hvala legendo,pleme ti j e b e m fakinsko...Sad nastavite o jucerasnjoj pobjedi
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 mar 2017, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je istina, pridružujem se željama i čestitkama našoj legendi. Neka pred sljedeći meč stane pored biletarnice i preuzme te 2 milje čim ovi prodaju prvih 200 karti a poslije njega neka sljedeća legenda stane u red p. im materina.
Jaha izgleda ima slomljeno rebro nakon onog udarca jucer
Jedan grad, jedna ljubav!
Probisvijet je sve objasnio.
Usput dobre vijesti u vezi Jahe, pojačanje kakvo smo mogli samo priželjkivati za nastavak sezone.
Legendama naravno sve najgore.
Naši su jučer pokazali da mogu kada hoće, sumnja je samo u upravu koja se izgleda naguzuje selji čiji su poznati obožavaoci i navijači i pitanje je koliko oni zapravo žele da naša Sloboda bude u vrhu, tj. da se izbori za Euro natjecanja.
Usput dobre vijesti u vezi Jahe, pojačanje kakvo smo mogli samo priželjkivati za nastavak sezone.
Naši su jučer pokazali da mogu kada hoće, sumnja je samo u upravu koja se izgleda naguzuje selji čiji su poznati obožavaoci i navijači i pitanje je koliko oni zapravo žele da naša Sloboda bude u vrhu, tj. da se izbori za Euro natjecanja.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Proklele ga forumske suzeGifron je napisao/la:Jaha izgleda ima slomljeno rebro nakon onog udarca jucer

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Boli njih vecinu kita za Slobodom....Od Kluba njih interesuje samo kesh ako se moze klepit od evrope i utusit kakav igrac....Jel' bio Macak juce na Tusnju...Mortus je napisao/la:Probisvijet je sve objasnio.
Kada se pobjedi 3:0, jos Sarajevo
onda se ne vide lose tacke. Nego kako se vama cini Kalezic. Meni izgleda kao super igrac i cini mi se da smo s njim i Zilkicem bas uboli

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Nakon prespavane noći sve se fino posložilo u glavi...
Mislim da Vlado pravi ekipu za narednu sezonu što je po meni dobro, vidi se da tu Kalezić, Zilkić, Grahovac imaju znanja da nose sredinu terena sljedeće sezone. Ordagić, Subić i Veselinović kao i možda Stjepanović sigurno napuštaju klub na ljeto tako da su se na vrijeme dovele zamjene za njih, sljedeće sezone bi tu defanzivnu liniju u sredini trebali činiti Hairulahović i Kalezić prema naprijed bi igrali Zilkić,Zec i Grahovac što je sasvim korektna postavka, sve u svemu ova jučerašnja pobjeda je razbila malo monotoniju na ovom forumu. Ugodan ostatak dana!
Mislim da Vlado pravi ekipu za narednu sezonu što je po meni dobro, vidi se da tu Kalezić, Zilkić, Grahovac imaju znanja da nose sredinu terena sljedeće sezone. Ordagić, Subić i Veselinović kao i možda Stjepanović sigurno napuštaju klub na ljeto tako da su se na vrijeme dovele zamjene za njih, sljedeće sezone bi tu defanzivnu liniju u sredini trebali činiti Hairulahović i Kalezić prema naprijed bi igrali Zilkić,Zec i Grahovac što je sasvim korektna postavka, sve u svemu ova jučerašnja pobjeda je razbila malo monotoniju na ovom forumu. Ugodan ostatak dana!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, TefalTava i 5 gostiju.