Nakon domaće utakmice protiv Travnika, ovo je bilo ljepota za pogledati. Veliki broj povezanih pasova na sredini terena, pa čak i oko šesnaesterca Bratstva. U nekim trenucima je baš bilo ugodno na stadionu, i par dobrih poteza Brandao-a. Šta reći, kad je momak u 90' minuti trčao kao navijen po terenu, nakon cijele utakmice i napadačke igre. Drago mi je da vlada super atmosfera u timu, klubu i oko njega. Večeras sam u Starom gradu sreo gospodina Ibru Rahimića, i osjetio sam nešto posebno, čovjek koji preokreće tim, koji vjeruje u napredak, zajedno s upravom i navijačima. Po prvi put, nakon mnogo godina, osjeti se složnost i jedinstvo u timu, da se zajedno radi kako bi se klub digao na noge. Danas je, po meni, zanemaren Ante Petrović, koji je imao 3-4 prodora po lijevoj strani i odlično odigranih akcija sa lijevim krilom. Svaka čast
Brandao nas je oduševio. Volio bih kad bi se on i Panesso mogali zadržati u timu, jer je osjetan taj kvalitet koji donose oni. Ja bih volio kad bi mi neko mogao reći, jer u to nisam upućen najbolje, kako su njih dvojica uopšte došli u klub? Iz kojeg tima, lige?
Tatar je danas najslabija karika bio. Momak ne zna šta će sa loptom, previše zadržava, i nema racionalna rješenja i realizaciju u napadu. Valjda se i to popravi.
Sve u svemu, odlično, i nadamo se još više golova i još više raje na tribinama!
Forza!