Odlicno, joj dana **** ti zivot.Orangina85 je napisao/la:Na KUM-u su nasi. Hvala Bogu nema povreda opasnih po zivot. Sad je samo to bitno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Teže mi je pao ovaj kancerogeni post ovog bolida nego trpanje od Slobode. Fuj kakvih nas ima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
kad smo krenuli bilo je isto Boze sacuvaj, al dobro je sve zavrsilo i sad kako je moglo bitifranklampard8 je napisao/la:Odlicno, joj dana **** ti zivot.Orangina85 je napisao/la:Na KUM-u su nasi. Hvala Bogu nema povreda opasnih po zivot. Sad je samo to bitno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
6 mjeseci gradis nesto, igras dobro i imas rezultate. Da bi se sve syebalo u sat vremena. Yebem ti fudbal.
Šta sam ljudi čekajući bus poslo za Tuzlu, svi iz pravca Sarajeva na semaforu odmah desno, al haj nije to problem nego što oni opet desno, pa se okreću. Umjesto od semafora pravo do sljedećeg mosta i pravac na glavni put za TuzluPitarBordo je napisao/la:Sabinho je napisao/la:gdje nam je pitarbordo jbt
Meni bilo mrsko voziti skrenuo u nakav motel kod Lukavca... Sutra preko Doboja pa Zenice.
Yebala ih Tuzla

Brz oporavak momci

-
- Kontakt:
Momci nisu u Tuzli,brz oporavak !!!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
MCMXLVI je napisao/la:Nista jos nije gotovo.nukleusmember je napisao/la:sada sam nekako siguran da ćemo biti drugi,ovaj zrinjski je baš seljačka ekipa,skretničari ako ne uzmu titulu ovaj put neka se odmah ugase,oni su grozni a mi pregrozni realno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije,treba se boriti ali treba i biti realan,ako ti raspadnuta sloboda uvali tricu nisi za titule realno,nemojte samo demagogije da se jednom niz morao prekinuti jer protiv ovakve ekipe i na ovaj način nije,to je za ljude koji dugo prate rajvo vrijedjanje inteligencije,nadao sam se bodu realno,i poslije troglava birvaktile smo govorili da ništa nije gotovo,previše mi je staža praćenja rajva u guzici da ne bih znao čemu ovo vodi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 18 mar 2017, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Da je veliki samar sigurno jeste,treba pouke izvuci iz ovog meca.Vratili smo se sa - 14 iz situacije kad niko nije imao vjeru da mozemo i europu uhvatiti,tu smo u igri,ne vidim razlog da sad odustanemo.Lakoste je napisao/la:6 mjeseci gradis nesto, igras dobro i imas rezultate. Da bi se sve syebalo u sat vremena. Yebem ti fudbal.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
6 mjeseci si vise sretan nego spretan, i onda jedan dan shvatis da se ne mozes samo u srecu uzdati.
Gledaj stvari realno, lakse ce ti biti.
Gledaj stvari realno, lakse ce ti biti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Elvis Saric je po meni danas odigrao najkorektnije. Ostalo prosjek ili su nula kao Duljevic, Bekic, Hodzic, Ahmetovic. Said je danas dosta pokazao i onako debeo treba imat prednost ispred reprezentativca. Daj Boze da Cala drzi konce i da ce se ovo ispraviti. Dino, Ibrak, Dzeno, Bacus Boysi kakva su to vremena bila 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- f0rest1946
- Kontakt:
Ban ovog idiota,smecara,gov*ara!!!!KenChoo je napisao/la:Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 18 mar 2017, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Povrijedjeni su bas mladi momci. Podrska momcima, nestvarno kako uzasan dan.
- franklampard8
- Kontakt:
hapuc je napisao/la:Izdržite braćo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko poslije Viteza nije bio zabrinut, taj zivi u oblacima. Igra je na zadovoljavajucem nivou bila samo nekih 70-ak minuta, i to na Kosevu protiv Sirokog. Sve ostalo prosjecno ili ispodprosjecno. To je nasa realnost.
Poraz nikoga ne ostavlja ravnodušnim ali sad je pauza i nadam se da ćemo se skoncentrisati max za ono što nas čeka i da ćemo na kraju ipak biti kako tako zadovoljni.
Momcima koji su imali nezgodu želim brz oporavak, da budu jaki i izdrže.
Momcima koji su imali nezgodu želim brz oporavak, da budu jaki i izdrže.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako nista, igraci ne objavljuju slike po instagramu nakon ovakvih blamaza kao u vrijeme puzija i ekipe...
Jos su danas svjedocili da ljudi doslovno zivote rizikuju zbog Sarajeva i nadam se da su shvatili koliko to nama znaci.
Njima je to samo posao dok je nama to sve, cijeli zivot. Svi mi povezujemo skolu, posao, zene, prijatelje, porodicu sa Sarajevom i nista ne moze bez Sarajeva, bar kod mene je tako. Nadam se da ce ako nista zbog inata i ovih momaka koji ih prate u sve prcije i budzake ove napacene zemlje u nastavku igrat bolje nego sto su danas.
Momcima brz oporavak, hvala Bogu pa nije vece zlo

Jos su danas svjedocili da ljudi doslovno zivote rizikuju zbog Sarajeva i nadam se da su shvatili koliko to nama znaci.
Njima je to samo posao dok je nama to sve, cijeli zivot. Svi mi povezujemo skolu, posao, zene, prijatelje, porodicu sa Sarajevom i nista ne moze bez Sarajeva, bar kod mene je tako. Nadam se da ce ako nista zbog inata i ovih momaka koji ih prate u sve prcije i budzake ove napacene zemlje u nastavku igrat bolje nego sto su danas.
Momcima brz oporavak, hvala Bogu pa nije vece zlo

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad je Duljevic zadnji put postigao zgoditak? 

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kupus army i 33 gosta.