Đe si to? Hayat, Milenium, Senad od Bosne?PitarBordo je napisao/la:Sabinho je napisao/la:gdje nam je pitarbordo jbt
Meni bilo mrsko voziti skrenuo u nakav motel kod Lukavca... Sutra preko Doboja pa Zenice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Info nije od mene pitarbordo koliko sam vidio neko je prije pisao da su igrače napali a ja sam sa Đinetom u kontaktu i on mi je rekao da su nastradli navijači ko i kako ne zna ni on zna da je bio sudar i da ima teže povrijeđenihPitarBordo je napisao/la:Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.
Sarajevo ljubavi moja!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni je ovim riječima javljeno: ''Evo, gledam kako ih izvlače smrskane, ne mogu gledati''... Tad sam napisao prvi post.
Nije tebi seki ni govorio bola.sekac je napisao/la:Info nije od mene pitarbordo koliko sam vidio neko je prije pisao da su igrače napali a ja sam sa Đinetom u kontaktu i on mi je rekao da su nastradli navijači ko i kako ne zna ni on zna da je bio sudar i da ima teže povrijeđenihPitarBordo je napisao/la:Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hvala brate znam da nije ali da ne bude zabuneuNbx je napisao/la:Nije tebi seki ni govorio bola.sekac je napisao/la:Info nije od mene pitarbordo koliko sam vidio neko je prije pisao da su igrače napali a ja sam sa Đinetom u kontaktu i on mi je rekao da su nastradli navijači ko i kako ne zna ni on zna da je bio sudar i da ima teže povrijeđenihPitarBordo je napisao/la:Kako se pojavi ovaj da gurne bubicu da je neko igrače napao. Kakav otrov lik.
Sarajevo ljubavi moja!
Evo sad dodjoh. Sto se tice Crnkica nije na nivou bio al svaku tekmu gine necemo sad gledat jednu tekmu,al odnos Bekica,Ahmetovica i Ivetica lagano na tribine za mene su zavrsili boli me taki ko sta misli onako se ne igra za svetinju,te nekakva ruka te pasovi pogresni i Saric isto prodje ga lik ni ne trudi se da ga stigne. Nek se p9kupe svi zajedno i nek Slobodu pojacaju,il ako se imaju neke ponude nek odma idu. Za sad toliko umoran sam za neke dublje analizeRichmanBiH je napisao/la:Pero, ahmet ne bi smjeli vise igrati zbog odnosa danas, crnkicu odma dat raskid ugovora pa nek na miruc cuga u faceu.
Novakovic, saric, rustem, said I dulja mora bit osovina, a ostali rotirat. I cala mora imati I plan b kad plan a ne funkcionise.
- ElCartel11
- Kontakt:
DegenChoo opet baca suplje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Meni je ovaj poraz mozda i u dobrom trenutku dosao (stoji to da su lose odigrali)
sad ce se ozbiljnije pristupiti ovim mini pripremama i aBd u nastavak da pravimo jos jednu seriju pobjeda
Sta bi bilo da smo danas pobjedili i onda poraz na startu lige za prvaka kad svi mislimo sad ce mala pauza pa nastavak
poraz je morao jednom doci bolje sad nego kasnije
i rezultat zrinjskog nas je ostavio u borbi teze bi bilo da su oni danas slavili mada se ocekivalo
Samo se nadam da ne krece jos jedna tradicija (zenica ,siroki) jos nam tuzla fali
sad ce se ozbiljnije pristupiti ovim mini pripremama i aBd u nastavak da pravimo jos jednu seriju pobjeda
Sta bi bilo da smo danas pobjedili i onda poraz na startu lige za prvaka kad svi mislimo sad ce mala pauza pa nastavak
poraz je morao jednom doci bolje sad nego kasnije
i rezultat zrinjskog nas je ostavio u borbi teze bi bilo da su oni danas slavili mada se ocekivalo
Samo se nadam da ne krece jos jedna tradicija (zenica ,siroki) jos nam tuzla fali
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ahmet blazeni kad profula zicer glavom danas ja krenuo vrat sebi da slomim...
Ubacite Hadzica u prvi tim klosari mrtvi.
Ubacite Hadzica u prvi tim klosari mrtvi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
To je jedna ubleha kalibra majkla,dakle teska kategorija.ElCartel11 je napisao/la:DegenChoo opet baca suplje.
- Evolution87
- Kontakt:
Evo dobih info da nema zivotno ugrozenih, ali i da povrede nisu bas lahke..
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eto toliko od mene opet me neče biti samo sam htjeo pokazati koliko sam sjeban i razočaran, ali pratit ču ja ovde sve samo no coment.Da i samo molim dragog Boga da ti momci budu dobro,pozdrav svima!
Sarajevo ljubavi moja!
Kako je igrao Hrustemović?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na klupu Ivetica,Bekica,Sarica il sto se mene tice mogu im i ispisnice uruciti jedva cekam da ih sretnem negdje pa nek se ulizuju il nek odma iatog momenta idu u Tuzlu,vidjece kako ta ista sloboda odma spusta gace Zelji i kako igraju za Zelju. Ovo je bruka ne zato sto smo zijanili nego zato sto smo mi Sarajevo i sto ne smijemo od nikoga gubiti 3-0,posebno ne od ekipe kojoj najbolji igraci nisu igrali. Ono danas igranje njihovo i oni jadni dueli bez zara su previse providni,trebali su reci mi smo debili necemo da igramo i to je to a ne ovaj cirkis
- ElCartel11
- Kontakt:
Ponekad imam osjecaj, da je to jedna te ista osoba, onda opet nekad u postovima jedan nesto kudi a ovaj drugi to hvali, pa se onda tu izgubim, ali mozda i tako trola. Znam samo, da bi nam tema bila bolja brez njih 2, ali sta ces.zagorski je napisao/la:To je jedna ubleha kalibra majkla,dakle teska kategorija.ElCartel11 je napisao/la:DegenChoo opet baca suplje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
E j.eba nas Tandir.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

jako momci..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Niko nije nikog napao!
Ima da ginu sci do jednog i ove tuzlanske curice jer cemo pocet bejzbolkama da dezuramo kunem im se,momci se muce idu svaku tekmu,riskiraju zivote a igraju ko bijednici. Momci izdrzite