KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- ASD
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Djordjevic preglupe odluke donosi.
svaka cast

-
- Kontakt:
Bravo Bosno 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Opet starci donesose pobjedu. 

-
- Kontakt:
Opaaaa bravo ova pobjeda melem na ranu nakon blamaze na tusnju .
- 7aprildomemoj

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Uh kako napeta zavrsnica utakmice, sa +15 su otisli na -5. Solidno je Bosna pokrivena na svim pozicijama, ovaj Sokolovic mijenja Sasu na pleju kad odmara, a Josilo je svakako dosta dobro pojacanje. Svaka cast Saletu i Ikoni, nastimali su pracke ispravno kad je to najvise trebalo i prelomili ovaj susret. Joj kako bih volio gledati Bosnu dogodine u aba ligi, a u rosteru da budu bar trojica-cetvorica od sljedecih potencijalnih reprezentativaca: Atic, Lazic, Polutak, Durmo, Karahodzic, Glogovac... Ja bih tu najradije gledao prvih pet sa liste, a Stefan neka ostane u Igokei. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Loncar, sulejmanovickobe24 je napisao/la:Uh kako napeta zavrsnica utakmice, sa +15 su otisli na -5. Solidno je Bosna pokrivena na svim pozicijama, ovaj Sokolovic mijenja Sasu na pleju kad odmara, a Josilo je svakako dosta dobro pojacanje. Svaka cast Saletu i Ikoni, nastimali su pracke ispravno kad je to najvise trebalo i prelomili ovaj susret. Joj kako bih volio gledati Bosnu dogodine u aba ligi, a u rosteru da budu bar trojica-cetvorica od sljedecih potencijalnih reprezentativaca: Atic, Lazic, Polutak, Durmo, Karahodzic, Glogovac... Ja bih tu najradije gledao prvih pet sa liste, a Stefan neka ostane u Igokei.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Aferim!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svaka čast. Kakve su šanše za izlazak u Jadransku ligu? Jel sad imamo dva mjesta ili jedno kroz ligu 6?
Samo jedno, ali postoji mogucnost da Bosna dobije pozivnicu, u slucaju da zavrsi druga.dadoprso je napisao/la:Svaka čast. Kakve su šanše za izlazak u Jadransku ligu? Jel sad imamo dva mjesta ili jedno kroz ligu 6?
@nermine, na Loncara sam zaboravio, a Sulejmanovic je ja mislim nerealna opcija. On je kako se sjecam potpisao sa Cibonom na tri godine. Bilo bi lijepo imati 4-5 pomenutih momaka, plus Delalic koji ce mozda nekada biti reprezentativni kalibar. Svi oni sigurno mogu dati odredjeni kvalitet i pruziti solidne partije, uz dva Amera i par iskusnijih kosarkasa iz regije, mislim da bi to mogla biti ekipa dostojna opstanka. Ne znam sta je sa Saletom i Ikonom, vjerovatno ce i oni biti tu naredne sezone, bez obzira igrala se aba liga ili ne. Mislim da ne bi uopste bio problem dovesti ove pomenute momke, jedino ne znam kakve ugovore su potpisali sa klubovima. Atic je cini mi se na 4 godine, a Karahodzic sa Partizanom na 2 godine posudbe, ali ne bi bilo lose ni da u Bosnu dodju na posudbu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zar se nije trebalo igrati u velikoj dvorani ?
-
- Kontakt:
Sajam namjestaja je u Velikoj dvorani.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kakva velika dvorana, sramotna posjeta i u D1, al' sramotna
""Zahvalio bih se prije svega publici i poželio bih da u srijedu dođu u većem broju, jer mi košarku zbog njih igramo. Ne igramo je samo zbog sebe, i ne igramo je zbog KK Bosna, nego je igramo zbog publike."
""Zahvalio bih se prije svega publici i poželio bih da u srijedu dođu u većem broju, jer mi košarku zbog njih igramo. Ne igramo je samo zbog sebe, i ne igramo je zbog KK Bosna, nego je igramo zbog publike."
1946
Ja stvarno nisam nigdje vidio gdje je emir da je potpisao na 3 godine, a evo sada sam pretrazivaokobe24 je napisao/la:Samo jedno, ali postoji mogucnost da Bosna dobije pozivnicu, u slucaju da zavrsi druga.dadoprso je napisao/la:Svaka čast. Kakve su šanše za izlazak u Jadransku ligu? Jel sad imamo dva mjesta ili jedno kroz ligu 6?
@nermine, na Loncara sam zaboravio, a Sulejmanovic je ja mislim nerealna opcija. On je kako se sjecam potpisao sa Cibonom na tri godine. Bilo bi lijepo imati 4-5 pomenutih momaka, plus Delalic koji ce mozda nekada biti reprezentativni kalibar. Svi oni sigurno mogu dati odredjeni kvalitet i pruziti solidne partije, uz dva Amera i par iskusnijih kosarkasa iz regije, mislim da bi to mogla biti ekipa dostojna opstanka. Ne znam sta je sa Saletom i Ikonom, vjerovatno ce i oni biti tu naredne sezone, bez obzira igrala se aba liga ili ne. Mislim da ne bi uopste bio problem dovesti ove pomenute momke, jedino ne znam kakve ugovore su potpisali sa klubovima. Atic je cini mi se na 4 godine, a Karahodzic sa Partizanom na 2 godine posudbe, ali ne bi bilo lose ni da u Bosnu dodju na posudbu.
Cak i da jeste,to sto ponavljam sumnjam, u ciboni je teska novcana situacija tako da nebi bilo tesko rijesiti ugovor
Atic je potpisao na 6 godina, ali kako to sada izgleda sumnjam da bi mu pravili probleme da hoce raskinuti ugovor, opet sumnjam da bi ovaj i htijeo, ali opet pozajmica bi bila realna
Samo ovo dolazi u obzir samo ako Bosna bude igrala ABA, a ako ne bude nasih mladih ili reprezentativaca jednostavno mi to vise nije to, stvarno mene licno ne zanimaju grupe polovnjaka iz regiona i veterana
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo da kazem da jedna Igokea ima sada Talica i Glogovca i odmah mi interesatnije gledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.