Ne znam kako podnijet normalno ovakve blamaže. Opet nas ponizi Sloboda, i to qrčeva... Heleneise, nisam frustriran, nisam ljut, ali sam ogorčen i zakucan, prazan što ka'e @Joker.
Nisam primjetio da je neko spomenuo, po meni, mozda najveći problem ove ekipe. Ja ću se držat zelenog terena i stručnog štaba, neću dalje širit. Utakmica protiv lištice je pokazala ustvari šta nam primarno fali, to je kondicija. Širokog smo raskovali prvih pola sata, ona trka, ono praćenje, onim intenzitetom, samljeli bi svakog. Onda ide drugo poluvrijeme i pad nenormalan. Jedino to imam za zamjerku struci i ekipi koja je trebala spremit igrače maksimalno, pogotovo imajući u vidu da nemamo širine, a da će se igrat ludo i brzo u LZP.
Još jedan problem, FKS poslije odlaska Benke igra bez napadača, zašto? Nije problem u Ahmetu kao Ahmetu, on je pametan, ima klikere, ali to što se mora svaki napad vratit na 30-40 metara po loptu pa razigrat ostatak ekipe, i onda ostaje rupa. Ahmet mora imat nekog ko mu zna podvalit loptu. Da je tu Cimi npr, Ahmet bi plodio. Benko je mahom sam sebi šanse stvarao, fulao je dosta, li je bio angažovan vertikalno prema golu, a Ahmet mora igrat nešto skroz drugo.
Mehmedu svaka čast na vraćanju te pozitive među igrače, uspio je napravit nešto od mrtve ekipe. Ako ga šikaniraju po pitanju njegovih želja i zahtjeva, onda ne znam u šta će ovo ić. Kako god da završi sezona, ako ga ne ispoštuju kako znaju i umiju, i završe mu pojačanja koja hoće, nek mu je Bog na pomoći. I naklon do poda za ovu izjavu. Ne baca šuplje, iskren je i to najviše cijenim.
Morao se ovaj poraz kad tad desit, sad moraju ostat igrači hladne glave, mada ako iko od njih ferma klub 2%, ovo bi ih trebalo pogodit. Nije ništa izgubljeno, na dva smo fronta. Ja sam zadovoljan Evropom, a za trofej mislim da nemamo dovoljno snage, ali mu se neću prestat nadat.
Pokušat ovo zaboravit, i nagazit dalje svom snagom. Izdržali smo sve i svašta u zadnjih x godina, nije smak svijeta.