Pazi ,Jovic,Simon,Kuzmic,Jenkins sumnjam da iko zaradi ispod pola miliona.
Kao drugo u drugim drzavama mora biti malo veci budzet jer se placa porez,a kod nas to ide

A ako cemo po kvalitetu igraca onda Zvezda sigurna nije zadnja..
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
pola miliona za jovica bi i shvatio mada ih nema jer su ga doveli iz radnickog za male pare na ugovor 2+1, ali niti jedan gore navedeni nije imao prije CZ platu od pola miliona (niti 400 000) u daleko jacim klubovima (simon u finansiski stabilnom klubu), a nisu imali neke sezone prije CZ zato je prosto ne moguće da imaju pola miliona, svi su oni u rasponu od 200-300 0000lumani je napisao/la:zajebo se jbg..
Pazi ,Jovic,Simon,Kuzmic,Jenkins sumnjam da iko zaradi ispod pola miliona.
Kao drugo u drugim drzavama mora biti malo veci budzet jer se placa porez,a kod nas to ide(Ali dobro si to opisao)
A ako cemo po kvalitetu igraca onda Zvezda sigurna nije zadnja..
a kada su greer-a plaćali 300 000lumani je napisao/la:onda je i Budzet od KK Bosne bio 5 miliona kada su placali greera 300 hiljada a da ne pricam o drugima.
nerminh74 je napisao/la:a kada su greer-a plaćali 300 000lumani je napisao/la:onda je i Budzet od KK Bosne bio 5 miliona kada su placali greera 300 hiljada a da ne pricam o drugima.![]()
pogotovu ako se zna da je nalplaćeniji igrać Bosne Hill bio plaćen manju sumu od te![]()
inače budžet bosne nije poželjno uzimati kao referencu jer radi takvih "budžeta" Bosna i jesete gdje jeste
ovo mi je novo, a znam da je dobijao nešto preko 100 000 ali USD koji su tada manje vrijedililumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:a kada su greer-a plaćali 300 000lumani je napisao/la:onda je i Budzet od KK Bosne bio 5 miliona kada su placali greera 300 hiljada a da ne pricam o drugima.![]()
pogotovu ako se zna da je nalplaćeniji igrać Bosne Hill bio plaćen manju sumu od te![]()
inače budžet bosne nije poželjno uzimati kao referencu jer radi takvih "budžeta" Bosna i jesete gdje jeste
ja znam da je Quemont zaradivao duplo vise od Lancea a nije nista napravio..
zato mi je nova informacija da je greer plaćan duplolumani je napisao/la:Pa Lance ti je imao izmedu 12-15 mjesecno$
jošilo je radni tip igrača, igrao je osrednje prije dvije godine ABA-u u metalcu, a ovoga nisam ni upratio kod sparsaHigh je napisao/la:Kakvi su Marko Jošilo i Aleksandar Sokolović?
Čini mi se da je ovo uzaludno i da će nas Dodikovci kako-tako ponovo isprašiti.nerminh74 je napisao/la:jošilo je radni tip igrača, igrao je osrednje prije dvije godine ABA-u u metalcu, a ovoga nisam ni upratio kod sparsaHigh je napisao/la:Kakvi su Marko Jošilo i Aleksandar Sokolović?
Mislim da je ovo borba za drugo mjesto radi pozivnice za aba, ako su glasine tacneHigh je napisao/la:Čini mi se da je ovo uzaludno i da će nas Dodikovci kako-tako ponovo isprašiti.nerminh74 je napisao/la:jošilo je radni tip igrača, igrao je osrednje prije dvije godine ABA-u u metalcu, a ovoga nisam ni upratio kod sparsaHigh je napisao/la:Kakvi su Marko Jošilo i Aleksandar Sokolović?
Pa ima na portalusb1996 je napisao/la:Pisao sam neki dan za Josila, je li istina to na kraju?
Nisam ulazio tamonerminh74 je napisao/la:Pa ima na portalusb1996 je napisao/la:Pisao sam neki dan za Josila, je li istina to na kraju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.