FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2017, 19:11

KenChoo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Pa dobro neka Husarica,samo debil treba da zna da se na osnovu jedne pobjede i odlicne igre u utakmici ne osvaja nista i ne dobija nista,ali razumijem.Izgubljena je bitka ali nije rat,likovati nakon jednog poraza moze samo debil i diletant,nastavite pljuvati ,vidimo se na Kosevu .
Ma šta neka ga. Zabraniti mu sve što se tiče Fudbalskog kluba Sarajevo. Platiti nekom klošaru cenera da ga išuta momački. Kako mi idu na k ovakvi likovi koji misle da su neko i nešto, a ustvari obični pičići.

P.S. Barbarić podnio ostavku hahahahah.. Jest ih zajebao, doveli mu odlične igrače i kuronja hehe.

Ma odbijeno je njegovih bruku igraca,zato sto su karine,ne treba se osvrtati na debila.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 mar 2017, 19:12

sekac je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Kakvi instant i rezultatski navijači. Stid me.

Rekao sam davno da će nam sreća okrenuti leđa i da ova ekipa nema kvalitet sa će nam ući polusansa i to i bi. Ne očajavati nego podržati prvo Čalu pa momke. Nisu oni krivi.
Jesam li ja ili ti kriv za onakvo nezalaganje je li duška????
I jesi malo sa znaš nakon 10 tekmi navijači svakog normalnog kluba da ih pobijede stvorili bi slavljeničku atmosferu. Kod nas atmosfera linča . Ovi jedva dočekali da pljuju. Znaci nidje veze. Mora doći takav dan u 12 utakmica moraš jednom odigrat lose.

Opet stara dobra podrška nije aplauz kad se vodi 3:0. To nikako da naučite. Pored toga što nas **** ko stigne i mi ćemo se dodatno ****. A u 2 boda smo. Gotova titula gotov kup sve gotovo.

Ekipa nema kvalitet ali ako pogine 10 tekmi jednu podbaci ja im nemam šta reci . Mogu ih samo podržati . Nemaju kvalitet .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 mar 2017, 19:16

Prije ovog kola zaostatak za prvim -2 boda.
Nakon ovog kola zaostatak za prvim, -2 boda.

Dobro je kako je moglo biti. Idemo dalje! :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 19:18

jurisicduska je napisao/la:
sekac je napisao/la:

Rekao sam davno da će nam sreća okrenuti leđa i da ova ekipa nema kvalitet sa će nam ući polusansa i to i bi. Ne očajavati nego podržati prvo Čalu pa momke. Nisu oni krivi.
I jesi malo sa znaš nakon 10 tekmi navijači svakog normalnog kluba da ih pobijede stvorili bi slavljeničku atmosferu. Kod nas atmosfera linča . Ovi jedva dočekali da pljuju. Znaci nidje veze. Mora doći takav dan u 12 utakmica moraš jednom odigrat lose.

Opet stara dobra podrška nije aplauz kad se vodi 3:0. To nikako da naučite. Pored toga što nas **** ko stigne i mi ćemo se dodatno ****. A u 2 boda smo. Gotova titula gotov kup sve gotovo.

Ekipa nema kvalitet ali ako pogine 10 tekmi jednu podbaci ja im nemam šta reci . Mogu ih samo podržati . Nemaju kvalitet .
Ovo se apsolutno slazem!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2017, 19:19

jurisicduska je napisao/la: Ekipa nema kvalitet ali ako pogine 10 tekmi jednu podbaci ja im nemam šta reci . Mogu ih samo podržati . Nemaju kvalitet .
:bih: :bih: :bih:

Ma raja malo treba ohladiti glave, svi smo sad malo nervozni
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 mar 2017, 19:21

jurisicduska je napisao/la:Što zbog nedostatka novca u izobilju kakvom su imali što zbog nesposobnosti da na renome kluba dovedeš bar Ordagića koji se mogao dovesti uz dobru volju i malo reorganizacije. Sigurno nema para ko prije, nije to baš da nema za plata i premija ko što ljudi govore ali nema ni 6-7 miliona nego 3-4 što je i realnost ove lige i može se fina ekipa skrojiti. Puno je nekakvih menadžerskih igrača ponuđeno, Čala neće da čuje, ovaj Estonac je ostao jer je mjesec dana imalo se uvid u njeg a i što će njegov ugovor otplatiti UEFA. Pametan potez uprave, ispravno razmišljanje, nek doprinese jednim golom i asistencijom a besplatan je. Želje stručnog štaba su bili Kenan Pirić (propao jer ga je menadžer vodio od kluba do kluba i zavlačio, uslove smo mogli ispuniti, s tim da je uzeo više para u Zrinjskom), Obradović (nismo imali pare za obeštećenje), Ordagić (nismo imali pare za obeštećenje), Lelić (platili smo nešto sitno i on će nam valjati budite sigurni, ima potencijala da bude baš dobro krilo, i on je želja Čale i preporuka ), bilo je govora o Bogdanoviću ali ništa konkretno te Brkiću i Ljubenoviću međutim nisu kvalitetniji od ovih sad po mišljenju Čale Zije i Senada. Tako novca ima da klub normalno egzistira da se ne zadužuje i da izmiruje sve obaveze. Sigurno da smo imali budžet kao prošle godine da bi došlo 90% ovih igrača i bilo otjerano bar 4 na koje Čala ne računa ali eto igrom slučaja sad moraju. (Ne bih o imenima iz etičkih razloga da se momcima ne naklati na kosti ali biće promjena na kraju sezone)

Što se tiče dometa ove ekipe on će zavisiti od atmosfere i od borbe, ne mislim da je neko superioran u odnosu na nas što se tiče prvih 11 da kažemo da mu ne možemo parirati ali Zrinjski i Željezničar imaju bolje ekipe od nas i to je činjenica, i ne treba od tog bježati. Mi smo u ulozi underdoga ove godine i tako se i treba ponašati. Samo uz 120% možemo do bodova, nećemo se nikom nametnuti od ekipa među 6 nemojte očekivati, biće to utakmice s malo ljepote, ali bodove možemo skupiti. Mislim da je kup veća šansa jer pojačanja u drugim klubovima ne mogu igrati baš sva ali i tu mi je Zrinjski favorit jer njih možeš jednom iznenaditi. Ako budemo igrali ko danas neko će nas poniziti ko sloboda na Koševu i tamo. Realnost je da imamo 8 pobjeda zaredom ali isto tako realnost je da smo svi svjesni da bi jedan poraz iznio sve negativnosti na vidjelo, dok se pobjeđuje dobro je, ali mislim da ako izgubimo jednu da ćemo i skijedeću a onda ide sunovrat, kratka klupa, igrači u prvih 11 bez samopouzdanja, ne možeš promijeniti jer nemaš koga, sve će nas to stići kad tad, uće nam stativa neće igrač fuliti loptu s metar i tako. Svi potenciramo kako nismo dobri protiv konkurencije, ja ne mislim tako sa svima imamo međusobni duel bolji, mislim da te utakmice ova ekipa može igrat, jer tu nema uspostavljanja ritma igra se oprezno, sumnjam da će ko tu igrat ko da nema šta izgubit jer je svima poraz tu kraj nadanja gubiš 6 bodova odmah ne 3 i to bi bilo to. Europa ne bi trebala biti upitna a za trofej se mora desit da se il u kupu poizbacuju favoriti međusobno i da finale igramo da li sa Zrinjskim ili Željezničarom, prije ako nas sretnu ne bih rekao da im možemo parirati, finale je finale sve je moguće, liga je druga priča, tu će svima trebati strpljenja, vidjet ćemo koliko ko može držati kontinuitet, Zrinjski pada međutim Željezničar primi jedan gol u 5 utakmica nisu naivni ni malo teško će biti skroz s njima se ganjali pogotovo jer oni imaju možda i veći pritisak trofeja sad, nahajcali su atmosferu, i njih bi jedan poraz spustio a prelazi iz eugorije u Vitez 0:2 su najbolniji i onda dolazi sbe pod upitnik. Ja im ko rivalima želim da se to desi.

Dakle Europa sigurno trofej teško ali ne i nemoguće. Malo opširnije kome se da čitati.
Ponovo . Kome nije najjasnije. Volio bih da uspostavimo mišljenja realna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 mar 2017, 19:21

Nervozni nego šta! jbt još nisam došao sebi :urnebes:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 mar 2017, 19:22

jurisicduska je napisao/la:
sekac je napisao/la:

Hočeš li da se lažemo pobijedili Vitez a ljudi bili bolji pobijedili Olimpik koji nam je stvorio nekoliko dobrih šansi dobili Širokog (pošteno jedino) gdje su i ljudi mogli koji Gool zabiti i sad ovo pa ti reci ko h gine jedino su protiv Širokog bili borbeni ovo sve ostalo je jad samo smo sreće imali pa pobjeđivali a za ovo danas ne znam nemam komentara znam da me Koševo vidjeti neče eto mi smo krivi nisu pićke tuzlanske krive (Ahmetović,Sarić,Pero , Bekić) i naravno veliki kapiten meni ovo ne treba da mi šečer skaće neku noć sam u hitnoj završio imam i sad uputnicu za bolnicu a gledao sam taj dan protiv Travnika kako jadno stojimo e pa ne ide više ko ih ****....i eto mi krivi šta češ!
Sarajevo ljubavi moja!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 mar 2017, 19:23

Bitno je i ovo reci: mi nemamo pravog napadaca. Pored Ahmetovica mislim. NAJVECA GRESKA sto je otjeran Benko. Opet ponavlja dobro smo mi ikako treci da nam prvi bjezi 2 boda, kakav tim imamo. Ovo prevenstveno mislim na napad. Ne moze niko zamjeniti Ahmetovica. Meni je najzalije sto tu nije Benko. Ko njega otjera, jel Hurtic? Mah, Benko da popije gajbu piva, uso bi s klupe i izdominiro,...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 19:24

E, što nas ljudi natamburaše, Allahu dragi.. :lol: Svi na istok iduću, odmah ispod jarbola! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 mar 2017, 19:25

Sad mi javljeno, desila se nesreća malo van Tuzle. Naši navijači nastradali, autobus sa igračima i stručnim štabom je na mjesto događaja. Ima izgleda teško povrijeđenih...

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 18 mar 2017, 19:26

Pero, ahmet ne bi smjeli vise igrati zbog odnosa danas, crnkicu odma dat raskid ugovora pa nek na miruc cuga u faceu.

Novakovic, saric, rustem, said I dulja mora bit osovina, a ostali rotirat. I cala mora imati I plan b kad plan a ne funkcionise.
UPRAVA NAPOLJE!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 mar 2017, 19:27

PeppermintSA je napisao/la:Sad mi javljeno, desila se nesreća malo van Tuzle. Naši navijači nastradali, autobus sa igračima i stručnim štabom je na mjesto događaja. Ima izgleda teško povrijeđenih...
Nadam se da nije nista ozbiljno. :pray:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 19:28

Mene prozivali zbog tog Crnkića nakon što je odigrao 2-3 dobre tekme pod Ćalom. Je li sad i ja trebam citirati one postove i vaditi nakon što je dečko iz Waltera opet nekonstantan? Naravno da nećemo.. :kafa: Btw, ovaj potpis je izgubljena opklada.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 mar 2017, 19:33

Ne znam kako podnijet normalno ovakve blamaže. Opet nas ponizi Sloboda, i to qrčeva... Heleneise, nisam frustriran, nisam ljut, ali sam ogorčen i zakucan, prazan što ka'e @Joker.

Nisam primjetio da je neko spomenuo, po meni, mozda najveći problem ove ekipe. Ja ću se držat zelenog terena i stručnog štaba, neću dalje širit. Utakmica protiv lištice je pokazala ustvari šta nam primarno fali, to je kondicija. Širokog smo raskovali prvih pola sata, ona trka, ono praćenje, onim intenzitetom, samljeli bi svakog. Onda ide drugo poluvrijeme i pad nenormalan. Jedino to imam za zamjerku struci i ekipi koja je trebala spremit igrače maksimalno, pogotovo imajući u vidu da nemamo širine, a da će se igrat ludo i brzo u LZP.

Još jedan problem, FKS poslije odlaska Benke igra bez napadača, zašto? Nije problem u Ahmetu kao Ahmetu, on je pametan, ima klikere, ali to što se mora svaki napad vratit na 30-40 metara po loptu pa razigrat ostatak ekipe, i onda ostaje rupa. Ahmet mora imat nekog ko mu zna podvalit loptu. Da je tu Cimi npr, Ahmet bi plodio. Benko je mahom sam sebi šanse stvarao, fulao je dosta, li je bio angažovan vertikalno prema golu, a Ahmet mora igrat nešto skroz drugo.

Mehmedu svaka čast na vraćanju te pozitive među igrače, uspio je napravit nešto od mrtve ekipe. Ako ga šikaniraju po pitanju njegovih želja i zahtjeva, onda ne znam u šta će ovo ić. Kako god da završi sezona, ako ga ne ispoštuju kako znaju i umiju, i završe mu pojačanja koja hoće, nek mu je Bog na pomoći. I naklon do poda za ovu izjavu. Ne baca šuplje, iskren je i to najviše cijenim.

Morao se ovaj poraz kad tad desit, sad moraju ostat igrači hladne glave, mada ako iko od njih ferma klub 2%, ovo bi ih trebalo pogodit. Nije ništa izgubljeno, na dva smo fronta. Ja sam zadovoljan Evropom, a za trofej mislim da nemamo dovoljno snage, ali mu se neću prestat nadat. :D

Pokušat ovo zaboravit, i nagazit dalje svom snagom. Izdržali smo sve i svašta u zadnjih x godina, nije smak svijeta.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 19:35

PeppermintSA je napisao/la:Sad mi javljeno, desila se nesreća malo van Tuzle. Naši navijači nastradali, autobus sa igračima i stručnim štabom je na mjesto događaja. Ima izgleda teško povrijeđenih...
Evo listam sve moguce portale,nema nista jos.
Ako saznas kakve dodatne informacije,napisi svega ti.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 mar 2017, 19:37

FrancescoTotti je napisao/la:
Nadam se da nije nista ozbiljno. :pray:
Još nam i to treba. :( Valjda nije sranje nikakvo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 18 mar 2017, 19:38

Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2017, 19:43

KenChoo je napisao/la:Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.
E ovo ako je istina nek ide sve u pm,pa jbt ljudi ne smiju izgubiti tekmu,vise i navijaci i kura c, kao da smo Bogom dani pa smo samo mi navijaci bitni,ljudi igraju 10 utakmica za redom donesu 30 bodova od toga 7-8 utakmica bez gola i sad jedan poraz i odmah oni ne valjaju nevalja niko,valja klub valjaju igraca al ne valjamo mi navijaci

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 mar 2017, 19:44

Polahko ba sa zaključcima i komentarima, ne znamo još ništa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, PapakIzSa, Pena i 10 gostiju.