FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 18 mar 2017, 17:27

Ono cega sam se bojao se i desilo. Naletili smo na neugodnog protivnika i sve slabosti ekipe su izasle na vidjelo. Nisam iznenadjen jer nas Sloboda redovno dere u posljednje vrijeme a ekipa nam je prosjek ove lige, tako da ovo nije iznenadjenje za one koji realno posmatraju stvari. Tabela kaze da je sve moguce, ali ja ostajem pri svom misljenju da ova ekipa ne moze do trofeja. Plafon evropa i drugo pretkolo...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zadnja izmjena: bordoakapitar, dana/u 18 mar 2017, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 mar 2017, 17:27

Kad se na Vrbasu bude slavila titula :opaopa: :opaopa: :bih: :bih:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 17:27

Ne pamtim gore Sarajevo
- Mehmed Janjoš

Ali to kad kaže PitarBordo, joker ili neko to je pljuvanje. :urnebes:

Nema veze, ja sam i dalje na svim utakmicama FKS i ko god nije u prilici finansijski pomagati ću da pogleda svaku utakmicu FKS koju poželi, ali da me neko zove pljuvačem i seratorom zato što govorim ono što evo i sam šef struke govori - neka vam to ide na dušu. :guz:
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:28

BelminM23 je napisao/la:Radnik (H)
Sloboda (A)
Zrinjki (H)
Željezničar (A)
Krupa (H)
Radnik (A)
Sloboda (H)
Zrinjki (A)
Željezničar (H)
Krupa (A)
hvala na rasporedu ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 17:29

Sabinho je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Radnik (H)
Sloboda (A)
Zrinjki (H)
Željezničar (A)
Krupa (H)
Radnik (A)
Sloboda (H)
Zrinjki (A)
Željezničar (H)
Krupa (A)
hvala na rasporedu ;)
To macko, hvala ti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 mar 2017, 17:29

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 mar 2017, 17:31

Vitez 3sto posto sanse
Olimpik jednu polu sansu
Sb 3 sto posto
Sloboda 3 stoposto sanse

Svaka cast MEHMEDU ali ova ekipa je losa. U ovih 30 setak utakmica (racunam kup) igra se digla samo za 2% i to prebacajom harisa na 10 tku.

Ovu ekipu nece moci vratit 100 hirurga a kamoli Cala, i 3 ce mjesto je maksimum sto ova ekipa moze.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 17:32

FrancescoTotti je napisao/la:
Hajde mrs :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 mar 2017, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 18 mar 2017, 17:32

Danas Said najbolji...Ne znam koji je qrac Crnkicu,frajer nista uradio nije zadnjih nekoliko utakmica ali nista...Dulja danas onako,ali mi smo bez njega ****...Almira Bekica pod hitno ili prodat ili mu otkaz dat radit mu nesto...CALI PUNA PODRSKA

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 mar 2017, 17:32

mislim da smo već osigurali treće mjesto,malo čala pretjeruje

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2017, 17:34

Samo Čalu ne treba uzimati na zub zbog ovoga. Čovjek izvlači maksimum...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 17:35

nukleusmember je napisao/la:mislim da smo već osigurali treće mjesto,malo čala pretjeruje

VVVBK

Mislim da se čovjek s pravom malo ograđuje, iako kod većine navijača ne mora, ali nije na odmet. Prvo je bila izjava da mu nisu data pojačanja, sada ovo - i neka je ovakav, ja ga u potpunosti podržavam. Što se mene tiče neka javno proziva sve one koji mu nisu omogućili da ima bolje (normalne) uslove za rad.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 mar 2017, 17:36

Ne boli poraz kao poraz, nije bruka izgubiti u Tuzli od Slobode, ali izgubiti u nizu tri puta na ovakav nacin, a posebno zadnja dva puta potopima e to je vec problem. Za proslu godinu moze biti opravdanje igra i sastav Slobode koji su fkt igrali super i borili se za trofeje do zadnjeg kola, ali izgubiti od ovakve Slobode danas sa 3 razlike je previse. I pun mi je qrac vise ovog Ahmetovica i njegovih promasaja, kao i Al. Bekica na beku kojeg nije prosao neko ko nije ni probao. Obzirom na rezultat u Mostaru opet smo u igri za trofeje na oba fronta, ali ovo je danas bio veliki samar i mozda u pravo vrijeme.
Puna podrska Cali, Ziji i Tosi, idemo do kraja pa sta bude, istina losi smo i mi, ali pogledajte i ostale ekipe, sve je to ali bukvalno u 5 deka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 17:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo Čalu ne treba uzimati na zub zbog ovoga. Čovjek izvlači maksimum...
Čovjek je nedavno ukopao majku, treba smiriti ove na tribinama što će mu psovati, a znamo da će biti takvih pametnica. Ako već nekome mora raja psovati, nek traumiraju lažnog kapitena Mr.Contractus-a.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 17:37

joker90 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo Čalu ne treba uzimati na zub zbog ovoga. Čovjek izvlači maksimum...
Čovjek je nedavno ukopao majku, treba smiriti ove na tribinama što će mu psovati, a znamo da će biti takvih pametnica. Ako već nekome mora raja psovati, nek traumiraju lažnog kapitena Mr.Contractus-a.
:bow:

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 18 mar 2017, 17:40

PitarBordo je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:mislim da smo već osigurali treće mjesto,malo čala pretjeruje

VVVBK

Mislim da se čovjek s pravom malo ograđuje, iako kod većine navijača ne mora, ali nije na odmet. Prvo je bila izjava da mu nisu data pojačanja, sada ovo - i neka je ovakav, ja ga u potpunosti podržavam. Što se mene tiče neka javno proziva sve one koji mu nisu omogućili da ima bolje (normalne) uslove za rad.

pa prozv'o je već jednom koliko se sjećam,realno je i ovo uspjeh,biti treći sa ovom ekipom,mogli smo biti konkurenti i za titulu da su nam došla samo 2 igrača ali jbg a,naša posla,ko nije obolio nije te ni volio[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 18 mar 2017, 17:40

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
:bow:
cala izvlaci maksimum iz ove ekipe i nema mu se sta zamjeriti. nije on nista kriv

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 mar 2017, 17:41

loše.
ali u dobrom momentu, ako je trebalo nekad izgubiti , sreća da je bilo danas, samo da je Radnik složio jedan u 90-toj ne bi 2 sedmice naredne vrtio u glavi svaki duel, loptu, šut...protiv Travnika se vidjela opuštenost odbrane , kad su im bježali igrači, tj. nisu markirali svog čovjeka....ali pređosmo preko toga olako, kao i preko svake igre nauštrb rezultata i nastavka serije....sad ponovo Čala mora zasukat rukave i usađivat logiku i odgovornost za postupke....prvo mjesto se nudilo danas, kao ko zna koji put u ko zna kojoj sezoni, opet se davimo pod pritiskom, po ko zna koji put, ko zna koje sezone, i dalje sve stoji otvoreno...pobjedom protiv konkurenata uzimamo sve, razlika bukvalno poen-2, samo previše remija smo imali a premalo pobjeda, ne znam šta je ovo, nekakav mentalni blok, ali nemoguće da u 94 minute nisu gola mogli dati, to mi je neshvatljivo...sada idu teške tekme, sada moraš biti najbolji što si bio ikad, nema kalkulisanja, nema izjava, nema ničega, da svi budu zdravi i da se bore, to je sve što želim...

Ahmetović i Crnkić su se u potpunosti ohladili od proljeća, mislim da mogu na klupu malo, Balića probat na lijevom beku, bar da odbrana bude dobra, sad nije vrijeme za zajebanciju nazad...počinjati sa Saidom, pa sat, sat, i zamijeniti ga....treba probati igrati što bolji fudbal a igramo u višoj brzini kad je on na terenu....

Podrška svima a Čali posebno :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 17:42

Čala je jedino kriv što toliko voli i toliko je bolestan za FKS da je prihvatio ovaj angažman uopšte. Od samog starta ovo ide u jednom pravcu, a taj dan kad dođe bit' ćeš teško stojati na Koševu.
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 mar 2017, 17:42

joker90 je napisao/la:
Pa ako ce se naci i takve budale koji bi Cali mrtvu majku psovali, onda fkt j.ebo ti nas, covjek ni za sta nije kriv, njega ovo boli kao i nas, od ove ekipe izvlaci maksimum zajedno sa pomocnicima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Pantelija, tajsamja i 18 gostiju.