FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2017, 17:14

Normalno da nije izgubljeno,mislim boli poraz pogotivo 3:0,treba zbiti redove pokzati da je ovo los dan ,pobjeda protiv Radnika nas vraca na pravi put,Podrska za ekipu i ss
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 18 mar 2017, 17:15

Izvuci pouke i idemo dalje, moralo se ovo desiti, zato sad pametnije u nastavku prvenstva. Bice tu jos kiksevi i drugih klubova, liga je izjednacena, sve je to u 5 deka. Zasluzena pobjeda Slobode a mi idemo dalje.
Puna podrksa Cali
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:15

@pitarbordo niko ne demantuje ovo sto ti pises, samo nisi dodao da se takmicimo za trofej(e) sa ekipama podjednakih karakteristika. Zato ja licno i vjerujem u trofej(e). Dda imamo konkurenciju u vidu neke ekipe koja izgleda bolje od nas, niko nista ne bi rekao, priznali bi sad da je kraj svemu. Ovako...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 17:15

Probati u kupu nešto napraviti, ali ne treba ni tu očekivati previše. Vidimo se iduću na Koševu, pa šta bude..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 18 mar 2017, 17:15

Nek su nas spustili, **** idemo dalje.
Amer Dupovac!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 mar 2017, 17:15

Sabinho je napisao/la:Ono sto je sigurno jeste da samar nije mogao doci u bolje vrijeme. Imamo pauzu, i dalje isti zaostatak za vodecim, nista nije izgubljeno. Idemo dalje!
:salut: :salut: :salut:

Ne valja samo sto cemo morati slusati miseve, ali nema veze, sve ce doci na svoje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 mar 2017, 17:16

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Idemo dalje,poraz boli (pogotovo 3:0 )normalno,ali izvuci pouke i nastaviti prema cilju.Seratori ,Sarajevo je u igri i dalje a sad pljujte ovo je vasih 5 minuta.
VOLIM TE SARAJEVO
Ubleho placenicka,samo jos ti trebao sada nesto napisati,kao so na ranu :puke:
Moj zagorski, hebe se slini - njemu lova ide bez obzira na ponizenje i sramotu naseg kluba. Svrha njegove demagogije je "Samo nek kapa lova". Majkl poserem ti se u stau ljigavi balijo, za lijeka ti trebalo.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 18 mar 2017, 17:16

Sve i da smo pobijedili i sad bili prvi, nista nam ne bi znacilo. Sa svima nam je igrati jos po 2 puta.
Ovo ti dodje kao restart. Bukvalno svi smo u bod. Da li mozemo do titule, sa danasnjom igrom definitivno ne. Sa ovakvom nonsalantnoscu u odbrani sigurno ne mozemo.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 18 mar 2017, 17:18

Kakav potop I cant belive..

Nema veze i porazi su dio igre. Idemo dalje, imamo sigurnu Evropu, a i u igri smo za trofej. Sad cemo vidjeti koliko vrijedimo. Iako mi ovo sve mirise da ce kone uzet titulu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 17:19

"Neshvatljivo. Jedna ekipa je igrala, druga stajala. Slobodi čestitam na zasluženoj pobjedi. Ne pamtim gore Sarajevo, a Slobodi od srca čestitam, jer je pokazala da želi pobjedu više od nas. Neshvatljivo je na ovakav način izgubiti utakmicu, a sreća je pa nam slijedi pauza, pa možemo raditi na ovome. Svi smo krivi za ovaj katastrofalan nastup, ali imamo dovoljno vremena da se vratimo. Naše ambicije su da izborimo Evropu, ali ne možemo je izboriti ovakvom igrom. Ovakvim pristupom danas nismo mogli ništa da uradimo i uopće nam nije bitno to što je Zrinjski poražen, kada mi nismo bili pravi", kazao je Mehmed Janjoš nakon utakmice.

Moj Ćala,svaka tebi čast na sve do sada i neka ti je Allah na pomoći u Ligi 6,ne zamjeramo ti ništa. Obzirom ko nam vodi klub i ko nam je vlasnik i ovo 3. mjesto je premija.
Imaćete podršku i ti i ekipa,jer bez obzira na ovaj (sramotan) poraz zaslužili ste je,ipak vi bez obzira na sve predstavljate svetinju,vi ste jedina pozitivna stvar u FK Sarajevo. A šte će biti sa našim klubom i u kojem pravcu ide...? Tu sam duboko zabrinut!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 17:20

Nemojte psovati tamo Tuzlu i te zajebancije, ljudi su nas oderali. Izađite s foruma ako ste vruće glave. I nemoj da čujem a neko nešto Ćali lane ili prigovori!
Bahati, bahati Željkan!
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 18 mar 2017, 17:20

Poraz se morao desiti prije ili kasnije, svi znamo da nemamo tako jaku ekipu.
Najlakse je biti general poslije bitke i prigovarati svima, od struke do igrača ali to nam ne treba.
Momci znaju gdje su griješili, zrinjski je tu, ista meta isto rastojanje.
Do titule, zašto da ne. Cijela liga je u 5 deka..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:21

joker90 je napisao/la:Nemojte psovati tamo Tuzlu i te zajebancije, ljudi su nas oderali. Izađite s foruma ako ste vruće glave. I nemoj da čujem a neko nešto Ćali lane ili prigovori!
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 mar 2017, 17:21

ThrillerHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
**** ga, makar svom klubu ne zelim nazadovanje i ne vezem neke događaje koje nemaju veze sa sportom, fudbalom i klubovima
Ne vidim kako sam ja svom klubu pozelio nazadovanje? Ne bi ni ja vezao da ne odem u banja luku i slusam cetnicke pjesme 4C zastave, odem u vitez, docekaju sahovnice, psovanje nase domovine i slicno, da ne spominjem zrinjski i siroki, ali to nikom ne smeta, dok zbog Ljiljana sudija nece da pocne utakmicu. Politika ima ogroman uticaj na bh sport i to ne mozes rec da nije tako.
Sto se trenutne situacije tice, ovaj poraz donosi vise dobrog, nego loseg. Spustio nas na zemlju, dobra samarcina pred nastavak, a bodovni zaostatak za prvim ostao isti. Sad reprezentativna pauza, gdje ce se moci spremiti sto bolje za nastavak, a i bolji raspored nas ceka, tako da ja jos uvijek vjerujem u makar 1 trofej.
Zato sto mi hocemo ponovo da ponovimo historiju i da postanemo broj 1 sto se tice trofeja, jel tako? Da se vratimo na ono kako je i bilo 50 godina, slazes se? Ako ti najveci rivali a u ovom trenutku to je Zeljeznicar odu na jos vise trofeja, sta mislis hocemo li postici to? Eh sad kada bi birao između Zeljeznicara i recimo Zrinjskog koji ima tacno duplo manje trofeja od nas, sta mislis koji je logican izbor i koji bi trebao biti svim navijacima Sarajeva? Pa ok odes tamo odem i ja i vidim i cujem sve ali znas koliko me to dotice? Vise se zabrinem kad padne kisa u Sarajevu. Sta mene ima zanimati sta oni pjevaju i sta gledam, to je svakako odraz nemoci, sta mislis sto mi kao Horde nikad to nismo radili i sto smo se cak salili u Banja Luci na taj nacin, oni isto mentalni kerovi podivljali ne znaju sta ce vise od sebe, to je nemoc druze. Manijaci su ti isto nacionalisticka skupina kao i oni, kao i Zapadni Mostar, kao i Širokobriježani ali zato sto su ''moji'' ja trebam to da uvazavam? Nek pjevaju sta hoce, boli me ****, to sve govori o njima i kakvi su to jadovi ustvari ali ja opet ni sa tim ne vezem svoj klub i svoje navijace. Odradi na terenu sto imas, podrzi svoj klub i otiđi kuci, to je sve. Sad kad sam isao u Travnik vidio sam 2-3 hrvatske zastave i bolio me **** totalno, nebitni su. Postoji razlog zasto neki imaju 10+ godina staza po drugim ligama, postoji razlog zasto je nekima historija aktuelna od 2000. godine. Politika ima utjecaja ali sto bi ja sad nesto mijenjao ako je tako, boli me ba ****, i to su necije pare i ako mogu iskoristiti nek iskoriste. Ne slazem se, meni bi bilo bolje da smo prvi i da bjezimo klubovima ali mozda je do mene sto ne volim da smo treci i sto moramo sustizati druge mada mogu reci da se ovaj poraz nece toliko osjetiti koliko god ljut bio. Cali podrska do kraja, svim srcem.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 18 mar 2017, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 18 mar 2017, 17:21

Nema kukanja, idemo dalje, podrska Cali!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2017, 17:22

Jesu nas ljudi ponizili, ali isto bi bilo da smo izgubili 1:0.

Nista još nije gotovo. Nije gotovo dok se ne završi. Još uvijek imamo Calu. Neka malo spadne pritisak sa ekipe, idemo dalje jbg...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 mar 2017, 17:22

Radnik (H)
Sloboda (A)
Zrinjki (H)
Željezničar (A)
Krupa (H)
Radnik (A)
Sloboda (H)
Zrinjki (A)
Željezničar (H)
Krupa (A)

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 18 mar 2017, 17:23

zagorski je napisao/la:"Neshvatljivo. Jedna ekipa je igrala, druga stajala. Slobodi čestitam na zasluženoj pobjedi. Ne pamtim gore Sarajevo, a Slobodi od srca čestitam, jer je pokazala da želi pobjedu više od nas. Neshvatljivo je na ovakav način izgubiti utakmicu, a sreća je pa nam slijedi pauza, pa možemo raditi na ovome. Svi smo krivi za ovaj katastrofalan nastup, ali imamo dovoljno vremena da se vratimo. Naše ambicije su da izborimo Evropu, ali ne možemo je izboriti ovakvom igrom. Ovakvim pristupom danas nismo mogli ništa da uradimo i uopće nam nije bitno to što je Zrinjski poražen, kada mi nismo bili pravi", kazao je Mehmed Janjoš nakon utakmice.

Moj Ćala,svaka tebi čast na sve do sada i neka ti je Allah na pomoći u Ligi 6,ne zamjeramo ti ništa. Obzirom ko nam vodi klub i ko nam je vlasnik i ovo 3. mjesto je premija.
Imaćete podršku i ti i ekipa,jer bez obzira na ovaj (sramotan) poraz zaslužili ste je,ipak vi bez obzira na sve predstavljate svetinju,vi ste jedina pozitivna stvar u FK Sarajevo. A šte će biti sa našim klubom i u kojem pravcu ide...? Tu sam duboko zabrinut!
Cali naklon do poda ali na duze staze, ekipa nam ubrazno ide silaznom putanjom, samo nas Cala spasava. Da je ostao sir Hurtic mi bi sada imali manje bodova od Mladosti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 mar 2017, 17:26

DoeTz je napisao/la:Kako ste nas razbili, nemojte sledeci put tako jako.
Edo, ljudi su vruće glave, imamo temu tamo za ove stvari, mojne ovdje raji ban provocirati.. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2017, 17:27

DoeTz je napisao/la:Kako ste nas razbili, nemojte sledeci put tako jako.
Vozi sa teme
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee, Lavcina, sekac i 25 gostiju.