FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 18 mar 2017, 17:02

f0rest1946 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ko s' kim igra iduće kolo?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo-Radnik
Kmeljo-Sloboda
Zrinjski-Krupa
Zar neće bit Sloboda - Željo? Gledano prema rasporedu za derbi koji i ovako i onako ostaje 15.4.?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 mar 2017, 17:02

garant babuka pogodio precku poslije utakmice :kafa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 mar 2017, 17:02

MortemHz je napisao/la:
**** ga, makar svom klubu ne zelim nazadovanje i ne vezem neke događaje koje nemaju veze sa sportom, fudbalom i klubovima
Ne vidim kako sam ja svom klubu pozelio nazadovanje? Ne bi ni ja vezao da ne odem u banja luku i slusam cetnicke pjesme 4C zastave, odem u vitez, docekaju sahovnice, psovanje nase domovine i slicno, da ne spominjem zrinjski i siroki, ali to nikom ne smeta, dok zbog Ljiljana sudija nece da pocne utakmicu. Politika ima ogroman uticaj na bh sport i to ne mozes rec da nije tako.
Sto se trenutne situacije tice, ovaj poraz donosi vise dobrog, nego loseg. Spustio nas na zemlju, dobra samarcina pred nastavak, a bodovni zaostatak za prvim ostao isti. Sad reprezentativna pauza, gdje ce se moci spremiti sto bolje za nastavak, a i bolji raspored nas ceka, tako da ja jos uvijek vjerujem u makar 1 trofej.
1946~

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:02

Majkl je napisao/la:Idemo dalje,poraz boli (pogotovo 3:0 )normalno,ali izvuci pouke i nastaviti prema cilju.Seratori ,Sarajevo je u igri i dalje a sad pljujte ovo je vasih 5 minuta.
VOLIM TE SARAJEVO
:bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 18 mar 2017, 17:02

Samo me nervira to što se odmah stvori 'stara' atmosfera kad se ne pobijedi? Zašto pojedinci nisu dolazili i pisali kako su se trebala dovesti pojačanja, kako nemamo dobru ekipu, kako nećemo Evropu izboriti, dok smo pobjeđivali i imali sjajan niz, prvi u historiji Kluba? Dajte. Evo sad i ovaj ado se javlja i nešto bali, ne vjerujem.

I ja sam razočaran i imam onu knedlu u grlu, ali idemo dalje. Ništa nije izgubljeno, a samo pogledajte izjavu gospodina Čale i sve će vam biti rečeno i jasno. Desilo se, desilo, šta sad? Jedva čekam početak Lige za Prvaka, da gledam FKS. Ništa drugačije nije, vjerujem u ovu ekipu,u sve igrače od golmana do napadača i u stručni štab, naravno!

P.S. Da li mi neko može odgovoriti sa kim igramo naredno kolo u play-offu?
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 18 mar 2017, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 18 mar 2017, 17:02

Mene samo intresuje moze li iko na svijetu Almira Bekica nauciti da centrira?

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 mar 2017, 17:04

Majkl je napisao/la:Idemo dalje,poraz boli (pogotovo 3:0 )normalno,ali izvuci pouke i nastaviti prema cilju.Seratori ,Sarajevo je u igri i dalje a sad pljujte ovo je vasih 5 minuta.
VOLIM TE SARAJEVO
Ubleho placenicka,samo jos ti trebao sada nesto napisati,kao so na ranu :puke:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 mar 2017, 17:04

Sajkaca je za 15 minuta pokazao da je najbolji igrac ove ekipe, a vi sto ismijavate Saida prvo se napusite kurca njemu a onda i meni

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 17:04

Inspiracija je napisao/la:Mene samo intresuje moze li iko na svijetu Almira Bekica nauciti da centrira?

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
Jeboo ga onaj ko ga dovede u FKS

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:04

KenChoo je napisao/la:Samo me nervira to što se odmah stvori 'stara' atmosfera kad se ne pobijedi? Zašto pojedinci nisu dolazili i pisali kako su se trebala dovesti pojačanja, kako nemamo dobru ekipu, kako nećemo Evropu izboriti, dok smo pobjeđivali i imali sjajan niz, prvi u historiji Kluba? Dajte. Evo sad i ovaj ado se javlja i nešto bali, ne vjerujem.

I ja sam razočaran i imam onu knedlu u grlu, ali idemo dalje. Ništa nije izgubljeno, a samo pogledajte izjavu gospodina Čale i sve će vam biti rečeno i jasno. Desilo se, desilo, šta sad? Jedva čekam početak Lige za Prvaka, da gledam FKS. Ništa drugačije nije, vjerujem u ovu ekipu,u sve igrače od golmana do napadača i u stručni štab, naravno!

P.S. Da li mi neko može odgovoriti sa kim igramo naredno kolo u play-offu?
:clap: :clap: :clap:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 mar 2017, 17:05

Kakvi jadovi jedva docekali,derite ovo je vasih 5 minuta,ali zapamtite i dalje smo u igri ,nikad poraz samo lekcija,moralo ae i ovo desiti
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 mar 2017, 17:05

KenChoo je napisao/la: Šta smo trebali da se ne radujemo pobjedama protiv Olimpica, Viteza, Širokog i prolasku u Kupu?
Nkon Viteza pritisak150/100, pišti u ušima, a nisam ni 30 napunio? Ma hajde molim te.
KenChoo je napisao/la: Ko je govorio da ne ličimo na ozbiljnu ekipu, možda Evander?
Između ostalog, svi koji su htjeli da gledaju očima, a ne "furkom".
KenChoo je napisao/la: Protiv Viteza pobijedili, prva tekma, bitna je pobjeda normalno.
Eto Vitezu bila 10. tekma pa su zato odigrali onako (kao i u prvom dijelu sezonu) i prosuli tri boda.
KenChoo je napisao/la: Protiv Olimpica se isfulali drama, ali ušla je jedna lopta i pobijedili smo.
Protiv ekipe koja je drugoligaš od prvog kola, ne bih ja tu ništa dodao.
KenChoo je napisao/la: Protiv Širokog odigrali utakmicu života, PERFEKTNO odigrali 80 minuta.
Možda ćeš nekada sjesti i pogledati to sve hladne glave i skontati da u toj utakmici mi smo samo bili drastično manje loši.
KenChoo je napisao/la: Danas katastrofa, a da li se treba ići iz krajnosti u krajnost? Loš dan, loša igra, nezainteresovanost...
Ovako se igralo barem službenih 10 utakmica ove sezone. Koliko utakmica po sezoni se smije odigrati nezinteresovano i loše protiv poluamaterskih ekipa da bi to postalo bitno? 20?
KenChoo je napisao/la: Hoćemo li opet pisati da se raspadamo (ne bi me čudilo)?
Ko je napisao da se raspadamo? Šta se tačno u ovom prvom timu ima da raspane?
KenChoo je napisao/la: Jel to ekipa ne može imati loš dan?
Može, ne jedan, i dva-tri u toku sezone. Ono što ne može jeste više od pola sezone odigrati nezainteresovano, nespremno, nelogično. Imao si 3, možda četri utakmice koje liče na nešto. Od ukupno 22 utakmice. Dobar omjer za takav izgovor.
KenChoo je napisao/la: Da li ekipa ne smije izgubiti?
Smije, svako ima loš dan, ne jedan i dva-tri u toku sezone. Ono što ne može jeste otići i protiv kombinovanog sastava jedne Slobode, znači nije čak ni potpuna, otići i odigrati amaterski i ako mi dozvoliš piičkasto.
KenChoo je napisao/la: Pa i najveći izgube, pa se ide dalje.
To nije pobjednički mentalitet, i veoma je tužan taj izgovor.
KenChoo je napisao/la: Bit je da smo svaku utakmicu u drugom dijelu odigrali veoma dobro, dobili smo neke tekme i velikom gol-razlikom da nije bila preloša realizacija.
Kako nešto može biti dobro ako je najbitniji dio igre - koji na kraju krajeva donosi bodove, realizacija, preloš/a?
KenChoo je napisao/la: Šta će biti sa ostalim ekipama? Sve ekipe u ligi su u pet deka.
Jesu, samo što na kraju će se gledai koliko tačno deka ko ima, neće u Ligu Šampiona ići prvih 3 samo zato jer su "u pet deka". Takođe tužan izgovor.
KenChoo je napisao/la: Evo Zrinjski gubi 0:2 od Metalleghea, na svom stadionu.
Ništa mi time ne dobijamo, taj isti Metalleghe je i na Koševu pobjedio.
KenChoo je napisao/la: Svako svakog može dobiti.
Nebo je plavo, sunce je žuto, svježa trava zelena... itd itd.
KenChoo je napisao/la: FKS uz PRAVI PRISTUP, BORBU, ZALAGANJE i HTJENJE, koje je krasilo ovu ekipu do ove tekme može svaku ekipu dobiti.
Šta nas je bolan krasilo do ove tekme? Zalaganje i htjenje protiv Viteza? Ma hajte molim vas.
KenChoo je napisao/la: Samo je bitno da ih Čala motiviše.
Već polako prolazi kritični trenutak do kojeg je Čala mogao da motiviše ovu ekipu. Tek sada kada se vrati pritisak navijača, to što te nakon koliko godina Željezničar prestigao na tabeli, te stvari ako Duljino vrijeđanje kluba koje klub nagrađuje kapitenskom i slične stvari će početi da se odražavaju sve više i više.
KenChoo je napisao/la: Nijedna ekipa u ligi nije jača od Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je stvar pristupa.
Niti jedna ekipa u Ligi za Prvaka nije slabija od Fudbalskog kluba Sarajevo, samo je stvar da li će imati loš dan ili ne.
KenChoo je napisao/la: I ja sam do neba razočaran, ali to je fudbal i to je sport.
Ti imaš pravo da budeš razočaran, a kada to jesmo ja ili neko drugi koji je na ovo upozoravao onda seremo i pljujemo?

KenChoo je napisao/la: Hoćemo li se ubiti ili ćemo reći "nema veze" i dati dalju podršku našim igračima?
Niti ću se ubiti niti ću reći nema veze. A podršku ću dati Fudbalskom Klubu Sarajevo. Boli me kurrac za prolaznim personama koje vole FKS k'o "Bajro mater".
KenChoo je napisao/la: Mnogo si napadan sa svojim postovima ovdje. Vazda ti nešto ne odgovara, ne valja ovo, ne valja ono.
Kada smatraš da nešto ne valja, šutiš? Ili pokušaš da ukažeš da se to poboljša? Kad vidiš da kod nekog kočnice ne rade hoćeš li mu reći to ili ćeš ga pustiti da sjede i odveze se u nesreću?
KenChoo je napisao/la: Back to the real life, ništa ne može biti savršeno i naša liga i klubovi su specifični.
Niko ne traži savršeno, niti neko priželjukuje raskol.
KenChoo je napisao/la: "Pozić iz Tz" - jel to nešto treba značiti?
Znači da sam ustao jutros, otkazao poslovni sastanak, sjeo u auto, cimno gorivo, sjeo među papke u drugom gradu - i onda nisam vidio 1 pasa uvezanog. Da zlo bude veće nakon svega ulazi mi Rustemović? Ma hajte molim vas.

Odoh vozit' dalek je put preko Karaule.
Samo Saraj'vo.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 mar 2017, 17:05

skoroalen je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ko s' kim igra iduće kolo?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo-Radnik
Kmeljo-Sloboda
Zrinjski-Krupa
Zar neće bit Sloboda - Željo? Gledano prema rasporedu za derbi koji i ovako i onako ostaje 15.4.?
Nez brate gdje se igra, moguce da je i tusanj

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2017, 17:07

Pa dobro brate vise, sta si navalio. Ne navijam ja za FK Said nego FK Sarajevo, **** vas pojedinci vise
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 mar 2017, 17:07

Almire picko, bude li slijedecu poceo tekmu ja se vracam kuci iste sekunde.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2017, 17:08

Svakom ko i malo zna o fudbalu je jasno da ne mozemo do trofeja mozda u kupu al da nam se bas sve slozi . Cali je isto jasno covjek je pred kraj prosle polusezone rekao da ceka pauzu i da mu treba pojacanje u svaku liniju i nista mu nisu doveli . Uprava i njiove ambicije su evropa ja se ne mogu sloziti s tim hocu ulaganja hocu da ispune treneru zelje , hocu borbu za trofej. Ne pljujte igrace i trenera uprava je krivac , ovim momcima je maksimum trece mjesto .

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 mar 2017, 17:09

Ako smo trebali da izgubimo, bolje sto se to sada desilo.
Opet smo na -2, sve je otvoreno.
Podrska ne smije izostati bez obzira na losu i hinjjavu igru nasih igraca.

Po meni, mozda i nije lose sto krecemo s trece pozicije.
Ja sam optimista, i dalje vjerujem u titulu..

Nemojte i vi odustati od iste, ajmo vjerovati da je ovo jedan jako los dan.

Po meni je Said nase najvece pojacanje.
Obavezno psihologa angazovati, a Cala treba da motivise igrace onako kako samo on zna.

Slijedi Radnik.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 mar 2017, 17:11

Danas losa igra,prelosa jedini Said zasluzuje prolaznu ocjenu.Nista idemo dalje nije jos nista gotovo.Moralo je se i ovo desiti.Bolje sada nego kasnije,podrzati momke do kraja pa sta bude.
.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2017, 17:12

Ono sto je sigurno jeste da samar nije mogao doci u bolje vrijeme. Imamo pauzu, i dalje isti zaostatak za vodecim, nista nije izgubljeno. Idemo dalje!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 18 mar 2017, 17:12

MOŽEMO DO TITULE !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, fks74, Fouzi1, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123 i 64 gosta.