Ma može doći i Ronaldo ,ali tu nema napretka sa zalizanim.Samo me strah da ne dodje HusrefBegA_SA je napisao/la:Od sljedece polusezone...Avanes je napisao/la:Zar ne igrate u Legea opremi?????
Oni koji nisu bili na utakmici nisu svjesni kakvog smo igraca - igracinu dobili.(Piksi)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- nikad_izvini
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
Todorovic los,Hilmo takodjer
Arsenijevi dobar,Vucina nije los,ali moze i bolje
Kojasevic o njemu netreba trositi rijeci,IGRACINA
Mirza odlazi,upropastices ono sto je gdin. Zijad Blekic stvorio

Vjerovatno si zaboravio na moje spominjanje Dečića iz Tuzija

Što se mene tiče, neka vam Mirze i Blekića. Nećete daleko s njima.
Sretno u borbi za opstanak, pardon, za titulu

PS vidim da se ne spominje isključenje Regoje i penal. Džaba, meda s kašike ne možete

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
je li to nije bio penal i nije bio crveni pa pogledaj nekad i smanji doživljaje pune mržnje ako već ne možeš biti realan,pa na kraju krajeva i mi smo dobili crveni ali sve je ti nebitno ljudi su dobili i čestitke na pobjedi a mi čemo se već nekako snaći u toj borbi za opstanak-titulu brini ti za svoj šugavi tim bitno je da vi pobjeđujete.P.S. a što ne spomenu prvi gol kad je igrač rukom spustio loptu pred sebe to nisi vidio ili nisi htjeo da vidiš kao i penal i crveni!?nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
Mirza odlazi,upropastices ono sto je gdin. Zijad Blekic stvorio![]()
Vjerovatno si zaboravio na moje spominjanje Dečića iz TuzijaŠto se tiče tvog idola Blekića,raspitaj se malo ko je sjebo Vranicu
![]()
Sretno u borbi za opstanak, pardon, za titulu![]()
PS vidim da se ne spominje isključenje Regoje i penal. Džaba, meda s kašike ne možete

Sarajevo ljubavi moja!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Papak, da ti nešto objasnim. Nazvati Sarajevo Torpedom ili Njanjajevom a navijače njanjama jeste duhovita opaska. Šugavi tim je retardacija.sekac je napisao/la:je li to nije bio penal i nije bio crveni pa pogledaj nekad i smanji doživljaje pune mržnje ako već ne možeš biti realan,pa na kraju krajeva i mi smo dobili crveni ali sve je ti nebitno ljudi su dobili i čestitke na pobjedi a mi čemo se već nekako snaći u toj borbi za opstanak-titulu brini ti za svoj šugavi tim bitno je da vi pobjeđujete.P.S. a što ne spomenu prvi gol kad je igrač rukom spustio loptu pred sebe to nisi vidio ili nisi htjeo da vidiš kao i penal i crveni!?nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
Vjerovatno si zaboravio na moje spominjanje Dečića iz TuzijaŠto se tiče tvog idola Blekića,raspitaj se malo ko je sjebo Vranicu
![]()
Regoje je isto tako zaslužio crveni prviv Želje u Lukavici pa ga nije dobio. Kontaš. Ne kontaš. Znao sam.
Sretno, valjda možete uzeti par bodova iz narednih domaćih utakmica. Tri penala i tri isključenja su vam dovoljna za par bodova. Valjda

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 09 avg 2010, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- sarajlija89
- Kontakt:
Kakvo razocarenje na pocetku....
Prelose smo odigrali,ama bas niko se ne moze izdvojit da je nesto pokazao,izuzev pixija koji je velemajstor fudbala i koji ce cuda raditi kada bude potpuno spreman...odbrana staticna i troma..vezni red bez prave ideje..napadaci potpuno odsjeceni,bez pravih lopti
I u trenucima kada smo imali igraca vise,ni jedne smisljene i izradjene akcije,igra bez glave i repa.Potpuno zasluzena pobjeda slavije,koja je pokazala vise zelje i to je prevagnulo jer ni oni nemaju neki kvalitet
...al jbg u ovakvoj situaciji izgubit na ovaj nacin je veliki udarac za nas...
Lijeva strana,propuh na sve strane....nadat se da ce lede doci pa da stavimo arsenijevica lijevo a on desno....hota i keno handzic da povezu to malo i uz spremnog kojasevica,moramo dobiti naredne 3 na kosevu..sve ostalo je katastrofa i ne dolazi u obzir.
Izuzev kojasevica i donekle arsenijevica koji je solidan u defanzivi a prema naprijed nije nesto pokazo,ne vidim ko je od ovih igraca pojacanje za sarajevo..
Suđenje odlicno i hrabro moram reci a varesanovic po meni prerano jahovica izvadio koji je u prvom poluvremenu dobio vecinu zracnih duela i spustio par lopti,za razliku od avdica koji je u drugom poluvremenu izgubio skoro sve zracne duele i bio usamljen u napadu.Isto tako morao je todorovica izvaditi koji je imao zuti karton a kasnije dobio i drugi....a i hame je trebao ostat u igri mislim jer on je igrac koji zna dati loptu i pored toga sto nije bio na nivou danas.Sve u svemu i igra i neke tekticke zamisli su bile ispod nivoa...
Al eto..tak je pocela sezona,dosta novih igraca i sve to pa se mozda i moze preci preko toga
...al moramo uzeti naredne 3 domace utakmice ukoliko zelimo visok plasman
SARAJEVO SAMPION

Prelose smo odigrali,ama bas niko se ne moze izdvojit da je nesto pokazao,izuzev pixija koji je velemajstor fudbala i koji ce cuda raditi kada bude potpuno spreman...odbrana staticna i troma..vezni red bez prave ideje..napadaci potpuno odsjeceni,bez pravih lopti
I u trenucima kada smo imali igraca vise,ni jedne smisljene i izradjene akcije,igra bez glave i repa.Potpuno zasluzena pobjeda slavije,koja je pokazala vise zelje i to je prevagnulo jer ni oni nemaju neki kvalitet

Lijeva strana,propuh na sve strane....nadat se da ce lede doci pa da stavimo arsenijevica lijevo a on desno....hota i keno handzic da povezu to malo i uz spremnog kojasevica,moramo dobiti naredne 3 na kosevu..sve ostalo je katastrofa i ne dolazi u obzir.
Izuzev kojasevica i donekle arsenijevica koji je solidan u defanzivi a prema naprijed nije nesto pokazo,ne vidim ko je od ovih igraca pojacanje za sarajevo..
Suđenje odlicno i hrabro moram reci a varesanovic po meni prerano jahovica izvadio koji je u prvom poluvremenu dobio vecinu zracnih duela i spustio par lopti,za razliku od avdica koji je u drugom poluvremenu izgubio skoro sve zracne duele i bio usamljen u napadu.Isto tako morao je todorovica izvaditi koji je imao zuti karton a kasnije dobio i drugi....a i hame je trebao ostat u igri mislim jer on je igrac koji zna dati loptu i pored toga sto nije bio na nivou danas.Sve u svemu i igra i neke tekticke zamisli su bile ispod nivoa...
Al eto..tak je pocela sezona,dosta novih igraca i sve to pa se mozda i moze preci preko toga

SARAJEVO SAMPION

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Raspitaj se ti ko je izbačen iz Bosnalijeka ko posljednji KER,i ko je sa raznim izbočinama na licu(možeš mislit plave boje)hodao gradom.nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
![]()
Što se tiče Vranice,Blekić ima 7% dionica i kao takav ništa sam nije mogao,Barović,Bosfin i kompanija su je sredili nažalost.
Ovako nije BLEKIC dovodio pojacanja vec Mirza. Svakog igraca kojeg je htio potpisao je za klub, tako da tu Blekic nije imao uticaja.nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
![]()
Slazem se sa tobom da sa Mirzom necemo daleko, al' za Blekica hmmm......
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

bgm, koliko se meni čini, igrači koji su dovedeni u Sarajevo su samo imali dobro medijsko predstavljanje, a od toga da su oni neki preekstra igraci, po meni-NIDJE VEZE!
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
Za nikad-izvini ne vrijeđaj nisam papak možda si sebe tu našao pa meni pokušavaš podvaliti.Bio sam i na utakmici Olimpik -Željo i tad sam pisao da je penal realno postojao i tad nisam bio papak a sad kad kažem za nas onda sam papak.Ali to nije problem jer ti me ne možeš uvrijediti ,jer tvoje postovbe pratim ipak ti je mržnja mnogo jača strana od realnosti i razuma a nisam imao namjeru da te uvrijedim pa ako ti smeta to za šugavi tim povlačim riječ ali malo više objektivnosti ti ne bi škodilo.
Sarajevo ljubavi moja!
- nikad_izvini
- Kontakt:
A Blekić jadan ništa nije mogao, zapravo su ga zajebali. Pusti priče za malu djecu.Genije je napisao/la:Raspitaj se ti ko je izbačen iz Bosnalijeka ko posljednji KER,i ko je sa raznim izbočinama na licu(možeš mislit plave boje)hodao gradom.nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la:SAmo cu reci Mirza V. odlazi![]()
![]()
![]()
Što se tiče Vranice,Blekić ima 7% dionica i kao takav ništa sam nije mogao,Barović,Bosfin i kompanija su je sredili nažalost.
Jel ja hvalim Farmavitu

Sretno u nastavku prvenstva, zaista će vam trebati. Kada ste dovodili pojačanja napisao sam da ste slabiji nego što se bili dok su se hairlije pumpale "novom klimom u klubu" a nisu gledale odakle vam igrači dolaze i koji su otišli.
Sad, realno gledajući(što mi je drago, iskren da budem)

Duga je sezona, vidjećemo.
@ nikad izvini
Nećemo više o ljudima van terena jer poznajem i blekića i žuju i gracića itd pa bi ostatak izlaganja bilo detaljisanje.
Nego kad smo kod tima slažem se da smo slabiji u igračkom smislu trenutno nego prošle sezone,ali naša liga je reprezent kako ne osvaja ligu najjači igrački kadar(zeljo pravi primjer od prošle godine).
Nebih da prejudiciram ali FKS ako dovede Hotu i Muharemovića imalo bi načelno najjači igrački kadar ali ne u ovom momentu dok jedan veliki broj tek pridošlih igrača ne dođe na svoj igrački nivo.
Najjači igrački kadar ne znači i najjači stručni kadar u kojem smo po meni među slabijim u ligi.
Ali ja ću makar biti iskren u svakom postu pa ću reći da sam hladno očekivao pobjedu i da sam od većine očekivao više i da sam popušio lulu a ne kao neki ćupovci šute šute i čekaju kraj tekme kući naravno i onda hvataju prognoze protivničkih navijača na štetu svog kluba i diče se kao da im je zbog toga i trebala ta pobjeda.
Blekić kod nas nije sam u klubu a UO čini preko 30 ljudi sa BP-om i to je naša snaga i KLUB je drvo oko kojeg mi želimo da igramo sezonu dvije tri pa da znamo na čemu smo dok su rezultati "veliki gas" koji je poželjan ali i sa "malim ili srednjim gasom" idemo naprijed.
Nećemo više o ljudima van terena jer poznajem i blekića i žuju i gracića itd pa bi ostatak izlaganja bilo detaljisanje.
Nego kad smo kod tima slažem se da smo slabiji u igračkom smislu trenutno nego prošle sezone,ali naša liga je reprezent kako ne osvaja ligu najjači igrački kadar(zeljo pravi primjer od prošle godine).
Nebih da prejudiciram ali FKS ako dovede Hotu i Muharemovića imalo bi načelno najjači igrački kadar ali ne u ovom momentu dok jedan veliki broj tek pridošlih igrača ne dođe na svoj igrački nivo.
Najjači igrački kadar ne znači i najjači stručni kadar u kojem smo po meni među slabijim u ligi.
Ali ja ću makar biti iskren u svakom postu pa ću reći da sam hladno očekivao pobjedu i da sam od većine očekivao više i da sam popušio lulu a ne kao neki ćupovci šute šute i čekaju kraj tekme kući naravno i onda hvataju prognoze protivničkih navijača na štetu svog kluba i diče se kao da im je zbog toga i trebala ta pobjeda.
Blekić kod nas nije sam u klubu a UO čini preko 30 ljudi sa BP-om i to je naša snaga i KLUB je drvo oko kojeg mi želimo da igramo sezonu dvije tri pa da znamo na čemu smo dok su rezultati "veliki gas" koji je poželjan ali i sa "malim ili srednjim gasom" idemo naprijed.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Vidi, svašta sam ja čuo oko BP. Realno, masa tih "negativnosti" jeste zloba ovih mojih
Realno gledajući,
šta su konkretno uradili BP osim što je Blekić to što jeste. Stara uprava je i dalje tu. Doveli su Muću. Nije do njih(a možda se moglo nešto uraditi) al je otišlo pet prvotimaca. Dovedeni su nekakvi igrači bez probe. Baš sam pratio. Samo je taj Suljić bio na probi, za ove ostale
Ko spomene godišnje karte kao uspjeh je baš optimista. Ono gdje su mnogo radili jeste odnos prema navijačima. Zato imaju bezrezervnu podršku. To bi se moglo protumačiti kao "bacanje prašine u oči".
Po mom sudu, puno priče i malo konkretnih djela.
PS nemoj mi spominjati "ove moje". Znam šta smo i gdje smo

Realno gledajući,
šta su konkretno uradili BP osim što je Blekić to što jeste. Stara uprava je i dalje tu. Doveli su Muću. Nije do njih(a možda se moglo nešto uraditi) al je otišlo pet prvotimaca. Dovedeni su nekakvi igrači bez probe. Baš sam pratio. Samo je taj Suljić bio na probi, za ove ostale

Ko spomene godišnje karte kao uspjeh je baš optimista. Ono gdje su mnogo radili jeste odnos prema navijačima. Zato imaju bezrezervnu podršku. To bi se moglo protumačiti kao "bacanje prašine u oči".

dotični je od prije nekoliko samo na papiru član uprave.nikad_izvini je napisao/la:Vidi, svašta sam ja čuo oko BP. Realno, masa tih "negativnosti" jeste zloba ovih mojih![]()
Realno gledajući,
šta su konkretno uradili BP osim što je Blekić to što jeste. Stara uprava je i dalje tu. Doveli su Muću. Nije do njih(a možda se moglo nešto uraditi) al je otišlo pet prvotimaca. Dovedeni su nekakvi igrači bez probe. Baš sam pratio. Samo je taj Suljić bio na probi, za ove ostale![]()
Pojačanja tipa arsenijevića,šćepanovića,kojaševića su takva da ne treba proba ali "pojačanja" tipa gutić,todorović,suljić su takva da treba proba ali ova prva dvojica su došla za siću pa i nisu pristali na probe dok je ŠEJTAN vjerovatno ako ovako nastavi u A repci za 3 godine.
Mučno mi je pričat šta je ko uradio najbolje je pustiti da kolin prođe kroz makar jedno prolazno vrijeme pa da se udari sud.
Lede sutra ruča sa Blekićem pa ću vidjeti šta će biti,a što se tiče Hote pričao ko šta hoće ali onakvog majstora nema nijedan klub u BIH trenutno ali je pitanje dali će doći.
P.S.Za avatar,često se čula u narodu izreka,"nije bitno šta priča nego ko priča".
Zadnja izmjena: Genije, dana/u 09 avg 2010, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ljudi nemogu da vjerujem da neko misli da mali Suljić može igrati ozbiljne utakmice, a pogotovo ne one u gostima SMIJEŠNO ZAISTA. Pa on nema 30 kg a da se nosi sa mesarima tipa Regoje, Jogunčić, on ježongler a ne fudbaler. Hilmo i Kojašević SVAKA ČAST
-
- Kontakt:
Kako si mi Hairlija???
Imas u apotekama neke nove tablete za glavobolju..Meni sura donio iz Njemacke, popijes je i sve ti svejedno....
Reko je lijepo tebi Analiticar o cemu se tu radi....potrefio sam srz problema...
no sretno dalje, valjda ce te sad nekog dobiti pa onda derbi a sta ce tu biti, vidjet cemo....
Imas u apotekama neke nove tablete za glavobolju..Meni sura donio iz Njemacke, popijes je i sve ti svejedno....

Reko je lijepo tebi Analiticar o cemu se tu radi....potrefio sam srz problema...
no sretno dalje, valjda ce te sad nekog dobiti pa onda derbi a sta ce tu biti, vidjet cemo....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Evo me druze,jbg nismo ja i ti u istom rangu ti si lud a meni malo fali da poludim sa tobomanaliticar_ je napisao/la:Kako si mi Hairlija???
Imas u apotekama neke nove tablete za glavobolju..Meni sura donio iz Njemacke, popijes je i sve ti svejedno....![]()
![]()
![]()
![]()

Nakon prespavane noci i razmisljanja mozda je i bolje sto nam se ovo desilo,jer smo se bili digili u zvijezde.
"dobro" nam je ovo doslo da nas malo spusti,sto neznaci da Slobodu necemo razvaliti.
Kojasevic jedan od najboljih igraca koje je Sarajevo imalo zadnjih 10 godina

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Evo me druze,jbg nismo ja i ti u istom rangu ti si lud a meni malo fali da poludim sa tobom
Nakon prespavane noci i razmisljanja mozda je i bolje sto nam se ovo desilo,jer smo se bili digili u zvijezde.
"dobro" nam je ovo doslo da nas malo spusti,sto neznaci da Slobodu necemo razvaliti.
[/quote]
Zar je tako dobar? Hajde bar jedna dobra stvar u svemu ovome. A ovoga mr. analizu bolje da staviš na ignore, jer je uporan kao mazga u svojim nebulozama i ne odmiče se od kompa

Zar je tako dobar? Hajde bar jedna dobra stvar u svemu ovome. A ovoga mr. analizu bolje da staviš na ignore, jer je uporan kao mazga u svojim nebulozama i ne odmiče se od kompa

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
uhhhhh........eh ovako,sad da bi ga poblika zavolila Blekic ce da dovede Husrefa Musemica i sve cemo biti sretni osim strumfova
abd

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
@ Pašalić
Kojasevic je zaista klasa ispred sviju u ovoj ligi,da to dokaze bilo mu je dovoljno samo 45 minuta
Kojasevic je zaista klasa ispred sviju u ovoj ligi,da to dokaze bilo mu je dovoljno samo 45 minuta
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.