FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zrinjski je isto grohn'o strašno,mogli bi u nekoj opciji i drugi završiti,bojim se da ove godine titula ide skretničarima
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato cu mjeriti ljubav sa rivalima koji ce i dalje dodavati titule sebi i jos nas vise ostaviti u istim i to je kao bolje nego kad neki nebitan klub poput Zrinjskog osvoji koji ima duplo manje od nas? I onda pocnete vezati fudbal sa tim ko je koga ubio prije 100 godina?! boga pitaj odakle ste vi i sta se vama jos vrti u glavi, tobejarabiThrillerHz je napisao/la:Ne mozes ti to objasnit ovim retardima. Ljubav prema Sarajevu se ne mjeri mrznjom prema Selji, al to ove maloumne generacije ne razumiju, njima su drazi Siroki, Svinjski i Borac!skoroalen je napisao/la:Isti mi đavo ko god osvojio, al' mi je u ligi šampiona draže vidjet ljiljane nego šahovnicu.![]()
Ma nije još ništa izgubljeno, svakom se desi loš dan, Zrinju su u vrijeme njihove top forme skretničari samljeli 0:4 pa ih sudija provuče već naredno kolo (msm Želju). Samo, Almir je fakat ograjis'o, ne znam šta mu je.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
svoje*skoroalen je napisao/la:Koje seljačine su ovi Tuzlaci. Zadnjih 15 minuta samo vrijeđaju naše igrače. Ja da živim u Tuzli objesio bih se i tražio da me ukopaju u Sarajevu.

Jesi dosao na svoje kralju? Cekao prvi kiks da bacis koju?ado-hz je napisao/la:Vlasnik upravljackih prava citaj "milijarder"...imas kamp citaj tri terena i renoviranu baraku....imas "redovne plate" i dere te ekipa koja je promijenila 7-8 igraca od prosle godine. To nigdje jos nisam vidio ni cuo.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- LegendKiller
- Kontakt:
Kaže novinar Cali: ovim porazom prekinuta je vaša serija od 8 pozitivnih serija 

A brate svaki prosjecan navijac je vidio da su nam bila neophodna bar 2-3 vrhunska pojacanja,samo ovi iblehasi-placenici tipa majkla ili svrakinog su nas ubjedivali kako smo super,naj-ovo,naj-ono.Historicar je napisao/la:Svaka cast Zagorski na komentaru, meni su smiješni likovi sto su ovdje pisali kako nam ne trebaju kapitalna pojacanja - prevage na terenu, kako ovaj tim moze uzeti titulu.
A sve je bilo jasno nakon one caline izjave zimus.
Nemam apetita ni da ručam, nisam sekunde ljut i iznerviran, samo nekakakav utučen, prazan. Fuj!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel moguce izgubiti ovako
Ako nista, cak smo sad u boljoj poziciji za osvajanje titule, nego sto smo bili prije utakmice
Bolji raspored smo dobili.

Ako nista, cak smo sad u boljoj poziciji za osvajanje titule, nego sto smo bili prije utakmice

Bolji raspored smo dobili.

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ubise te moral i etikaMortemHz je napisao/la: Zato cu mjeriti ljubav sa rivalima koji ce i dalje dodavati titule sebi i jos nas vise ostaviti u istim i to je kao bolje nego kad neki nebitan klub poput Zrinjskog osvoji koji ima duplo manje od nas? I onda pocnete vezati fudbal sa tim ko je koga ubio prije 100 godina?! boga pitaj odakle ste vi i sta se vama jos vrti u glavi, tobejarabiOvo je sport, fudbal a ne politika i demografija, boze ti mene sacuvaj, ne vjerujem da na ovo odgovaram.
1946~
-
- Kontakt:
ko s' kim igra iduće kolo?
VVVBK
VVVBK
- muhamedhulk
- Kontakt:
Naravno da me boli briga ko ce osvojiti titulu, ako to ne uradi FKS 
Navijam za FKS, a ne gledam na druge - drugi su mi svi isti.
Eh evo sad prilike za 'seratore' da seru po igracima i drugima u Klubu. Bujrum bracooooo

Navijam za FKS, a ne gledam na druge - drugi su mi svi isti.
Eh evo sad prilike za 'seratore' da seru po igracima i drugima u Klubu. Bujrum bracooooo

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** ga, makar svom klubu ne zelim nazadovanje i ne vezem neke događaje koje nemaju veze sa sportom, fudbalom i klubovimaThrillerHz je napisao/la:Ubise te moral i etikaMortemHz je napisao/la: Zato cu mjeriti ljubav sa rivalima koji ce i dalje dodavati titule sebi i jos nas vise ostaviti u istim i to je kao bolje nego kad neki nebitan klub poput Zrinjskog osvoji koji ima duplo manje od nas? I onda pocnete vezati fudbal sa tim ko je koga ubio prije 100 godina?! boga pitaj odakle ste vi i sta se vama jos vrti u glavi, tobejarabiOvo je sport, fudbal a ne politika i demografija, boze ti mene sacuvaj, ne vjerujem da na ovo odgovaram.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad nasi igraju?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bekicu pisam ti se U usta, karninno jedna mlitava.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sarajevo-Radniknukleusmember je napisao/la:ko s' kim igra iduće kolo?
VVVBK
Kmeljo-Sloboda
Zrinjski-Krupa
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 18 mar 2017, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
SAID HUSEJINOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel to gol?Lakoste je napisao/la:SAID HUSEJINOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
? ? ?Lakoste je napisao/la:SAID HUSEJINOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idemo dalje,poraz boli (pogotovo 3:0 )normalno,ali izvuci pouke i nastaviti prema cilju.Seratori ,Sarajevo je u igri i dalje a sad pljujte ovo je vasih 5 minuta.
VOLIM TE SARAJEVO
VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ZamaloZip je napisao/la:Jel to gol?Lakoste je napisao/la:SAID HUSEJINOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahmetovic preko gola
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, JuricaSpindl, Kabinet1987, Lavcina, MSOZ101, napoleon72, plisek, rimljanin90, tajsamja, TETRAPAK i 74 gosta.