FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dulja puši k.urac više, i tvoji slalomi kad imaš dva slobodna igrača... -_-
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Metalege vodi 2:0
- LegendKiller
- Kontakt:
Sa ovakvim pristupom i Evropa je upitna, iako je do sada nekako bila sigurna.
Said za 2 minute pokazao kakav je majstor.
Metalege 0-2
Said za 2 minute pokazao kakav je majstor.
Metalege 0-2
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nabijem i tebe i skretnicareThrillerHz je napisao/la:Bolje i plava vnago neg ustaski svinjskijoker90 je napisao/la:Da hoće Zrinjski pobjediti, oni i gurbeti će se za titulu ganjati. Bolje oni da uzmu, nego plava vnago. Mi svakako smo treći..Zip je napisao/la:Sunce ti yebem, sta je ovo
Kakve prodane duse.
Da hoce bar Zrinjski izgubiti.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne razumijem kako ovo navijač Sarajeva može reći, ne razumijem stvarno, kako?ThrillerHz je napisao/la:Bolje i plava vnago neg ustaski svinjskijoker90 je napisao/la:Da hoće Zrinjski pobjediti, oni i gurbeti će se za titulu ganjati. Bolje oni da uzmu, nego plava vnago. Mi svakako smo treći..Zip je napisao/la:Sunce ti yebem, sta je ovo
Kakve prodane duse.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma vala, ja me odustajem od titule pa makar 10:0 izgubili.joker90 je napisao/la:Da hoće Zrinjski pobjediti, oni i gurbeti će se za titulu ganjati. Bolje oni da uzmu, nego plava vnago. Mi svakako smo treći..Zip je napisao/la:Sunce ti yebem, sta je ovo
Kakve prodane duse.
Jbga, zato me sad i srce boli kad vidim da jajce vodi 2 0
Je.eš igraće, oni su za ovo dobro plaćeni, sada mi trebamo slušati gurbetska sra.ja.
Gubiš glatko(katastrofa) od ekipe koja je realno lošija od Olimpika, KATASTROFA.
Gubiš glatko(katastrofa) od ekipe koja je realno lošija od Olimpika, KATASTROFA.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Meni skretnicari nikog nisu ubili, a ustase jesu. Koliko god mrzim zelju, vise mrzim svinjski!moj uzor-S.G je napisao/la: Nabijem i tebe i skretnicare
1946~
Ma nek naštele gurbetima odma titulu yebem im mrtve svima. Vidi se da se šteli kako stignu i umiju.
Dobro ljudi nmz svaku tekmu pobjediti,momci su napravili odlicnu seriju rekorde neke srusili,poraz nekad mora doci,bolj i sad kad inzrinjevci gube i kad je kraj ovog dijela sezone
Ima jos puno da se igra,i sa porazom smob2-3 bida iza prvog
Ima jos puno da se igra,i sa porazom smob2-3 bida iza prvog
Ispucali smo svu srecu. Mi smo u rangu viteza, nista bolji nismo, i njih smo dobili na srecu. Mi ovih par utakmica sto smo pobjedili nije bilo na dobru igru nego na srecu. Mogu nekome pobjede zamazati oci, ali kad tad kvalitet izadje na povrsinu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ovaj Bekić još uvijek ne zna centrirati...
-
- Kontakt:
Dovedes livaka i lelica i hoces titulu, jedan danas na klupi a drugi ni među 18

- ThrillerHz
- Kontakt:
Ocajan u proljetnom dijelusimidobar je napisao/la:Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola...Ahmetovic preko gola... pa spusti loptu majstore gdje gori
1946~
- Evolution87
- Kontakt:
Bjezi Ahmete zasluzio si da te maknem sa havatara 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Isti mi đavo ko god osvojio, al' mi je u ligi šampiona draže vidjet ljiljane nego šahovnicu.
Ma nije još ništa izgubljeno, svakom se desi loš dan, Zrinju su u vrijeme njihove top forme skretničari samljeli 0:4 pa ih sudija provuče već naredno kolo (msm Želju). Samo, Almir je fakat ograjis'o, ne znam šta mu je.

Ma nije još ništa izgubljeno, svakom se desi loš dan, Zrinju su u vrijeme njihove top forme skretničari samljeli 0:4 pa ih sudija provuče već naredno kolo (msm Želju). Samo, Almir je fakat ograjis'o, ne znam šta mu je.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Kada je trebao da dolazi Čala jasno se govorilo da će samo upasti u **** veća od njega.
Kada je došao Čala nakon tog inicijalnog šoka svi smo se složili da ni Čala ne može od ove ekipe napraviti mnogo.
Kada je došao zimski raspust svi smo se složili da jedinu priliku imamo u remontu, sam Čala to potvrdio.
Kada je došlo proljeće, bez gotovo ikakve promjene u ekipi samo ljudi koji ili ne žele ili stvarno ne razumiju kako funkcioniše ova igra su se lagali i drugima spočitavali kako će biti prekucavanje.
Kada je došao taj niz protiv poluamaterskih ekipa, nikome realnom nije dozvoljeno da iznese kritiku - a iz aviona se vidi da ova ekipa jača za Čalu igra gotovo identično kao sa Hurtom samo sa malo više "umpfa" koji Čala kreira motivacijom.
Kada se Dulja kritikovao i kada se govorilo da od njegovih milion driblinga, 2 koja prođu - ništa nam ne znače i to je bilo pljuvanje, pa je onda onda te koji su ga branili popiškio sa polupartijama i neproduživanjem ugovora.
Kada se Said kritikovao da se umjesto njega mogao dovesti sigurno bilo koji igrač ove like koji igra na toj poziciji a može više donijeti, to je bilo pljuvanje, na kraju stotinjak hiljada na Saida za 2 gola u kupu i jedan ekipi koja je drugoligaš od prvog kola prvestva.
Kada se transferi kritikovali na zimu (neću da idem dalje do toga iako ima se šta reći), govorili ste "samo tražite da se pljue", "vi bi da dođe opet 15 igrača svaki prelazni rok", a u biti normalna raja tražila nekog u vezi i nekog u napadu. Barem.
Ekipa koja jedva može da uveže 3 pasa na trening (živa istina), nije ekipa koja je dostojna Grba i historije ovog velikog kluba.
A oni će svi dobiti platu - bez obzira što su cijele dvije sezone evo jedno veliko ništa.
Evo ovo je prva "normalna" utakmica, protiv kombinovanog tima Slobode koja je jedno veliko ništa. Ne treba mi stream i snimak bio uživo - ubili nas k'o mraz paprike. A s tom Slobodom imaš još 2 utakmice, a i sa Zrinjskim, a i sa Željezničarom.
Možete vi do sutra govoriti da neko ovdje kenja i crnjači - ali ovo je postalo već ustaljena praksa, mislim da i većina ovih koji šatro "brane" i traže opravdanje za ovaj raspad znaju da je krajnji domet ove ekipe i prebačen trenutno.
Kada je došao Čala nakon tog inicijalnog šoka svi smo se složili da ni Čala ne može od ove ekipe napraviti mnogo.
Kada je došao zimski raspust svi smo se složili da jedinu priliku imamo u remontu, sam Čala to potvrdio.
Kada je došlo proljeće, bez gotovo ikakve promjene u ekipi samo ljudi koji ili ne žele ili stvarno ne razumiju kako funkcioniše ova igra su se lagali i drugima spočitavali kako će biti prekucavanje.
Kada je došao taj niz protiv poluamaterskih ekipa, nikome realnom nije dozvoljeno da iznese kritiku - a iz aviona se vidi da ova ekipa jača za Čalu igra gotovo identično kao sa Hurtom samo sa malo više "umpfa" koji Čala kreira motivacijom.
Kada se Dulja kritikovao i kada se govorilo da od njegovih milion driblinga, 2 koja prođu - ništa nam ne znače i to je bilo pljuvanje, pa je onda onda te koji su ga branili popiškio sa polupartijama i neproduživanjem ugovora.
Kada se Said kritikovao da se umjesto njega mogao dovesti sigurno bilo koji igrač ove like koji igra na toj poziciji a može više donijeti, to je bilo pljuvanje, na kraju stotinjak hiljada na Saida za 2 gola u kupu i jedan ekipi koja je drugoligaš od prvog kola prvestva.
Kada se transferi kritikovali na zimu (neću da idem dalje do toga iako ima se šta reći), govorili ste "samo tražite da se pljue", "vi bi da dođe opet 15 igrača svaki prelazni rok", a u biti normalna raja tražila nekog u vezi i nekog u napadu. Barem.
Ekipa koja jedva može da uveže 3 pasa na trening (živa istina), nije ekipa koja je dostojna Grba i historije ovog velikog kluba.
A oni će svi dobiti platu - bez obzira što su cijele dvije sezone evo jedno veliko ništa.
Evo ovo je prva "normalna" utakmica, protiv kombinovanog tima Slobode koja je jedno veliko ništa. Ne treba mi stream i snimak bio uživo - ubili nas k'o mraz paprike. A s tom Slobodom imaš još 2 utakmice, a i sa Zrinjskim, a i sa Željezničarom.
Možete vi do sutra govoriti da neko ovdje kenja i crnjači - ali ovo je postalo već ustaljena praksa, mislim da i većina ovih koji šatro "brane" i traže opravdanje za ovaj raspad znaju da je krajnji domet ove ekipe i prebačen trenutno.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, galia95, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 72 gosta.