FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prenositi Široki - OlimpiC, pored derbija kola Sloboda - Sarajevo, to je ta debilna televizija zvana BHT1.
ET dosadno pa sam i boje ubacio hahaha
ET dosadno pa sam i boje ubacio hahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Tvrda tekma izgleda. Ovdje ako bude pao go, možda i odluči tekmu. Ne bi ni bod loš bio.
Preloša utakmica. Jedna ''prilika" i to za Tuzlake, šut sa 20ak metara. Ona zdapi sjecka igru nevjerovatno, sve im svira pod milim Bogom. Peroni za sad najbolji, još evo popi žuti, lik je kao Kante. Gledam na MojaTV tako da nemam linka. :/
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Je li kominovani prenos? Ma ništa od sada jedino preostaje platiti 1.50 KM za 24 sata MojeTV kada je utakmica samo. Majku imskoroalen je napisao/la:Preloša utakmica. Jedna ''prilika" i to za Tuzlake, šut sa 20ak metara. Ona zdapi sjecka igru nevjerovatno, sve im svira pod milim Bogom. Peroni za sad najbolji, još evo popi žuti, lik je kao Kante. Gledam na MojaTV tako da nemam linka. :/
Amer Dupovac!
kakav je teren?skoroalen je napisao/la:Preloša utakmica. Jedna ''prilika" i to za Tuzlake, šut sa 20ak metara. Ona zdapi sjecka igru nevjerovatno, sve im svira pod milim Bogom. Peroni za sad najbolji, još evo popi žuti, lik je kao Kante. Gledam na MojaTV tako da nemam linka. :/
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako da uplatim 1.50 KM?Rahma je napisao/la:Je li kominovani prenos? Ma ništa od sada jedino preostaje platiti 1.50 KM za 24 sata MojeTV kada je utakmica samo. Majku imskoroalen je napisao/la:Preloša utakmica. Jedna ''prilika" i to za Tuzlake, šut sa 20ak metara. Ona zdapi sjecka igru nevjerovatno, sve im svira pod milim Bogom. Peroni za sad najbolji, još evo popi žuti, lik je kao Kante. Gledam na MojaTV tako da nemam linka. :/
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
sarkazam brudaodmazda je napisao/la:Sta si ti reci mi? Provokator nekiBordomen je napisao/la:Muke stream navijacaBosniacum Lilium je napisao/la:Stream navijači
Sent from my F3111 using Tapatalk

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislim da nemaju Premijer liga kanal na Moja TV go (24 sata) ili se varam? Samo Arene...Rahma je napisao/la:Je li kominovani prenos? Ma ništa od sada jedino preostaje platiti 1.50 KM za 24 sata MojeTV kada je utakmica samo. Majku imskoroalen je napisao/la:Preloša utakmica. Jedna ''prilika" i to za Tuzlake, šut sa 20ak metara. Ona zdapi sjecka igru nevjerovatno, sve im svira pod milim Bogom. Peroni za sad najbolji, još evo popi žuti, lik je kao Kante. Gledam na MojaTV tako da nemam linka. :/
- f0rest1946
- Kontakt:
Penal za slobodu
- odmazda
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Huja bem ti posao i sve kad nemozes ništa kako treba da mi je u srednju opet [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]Bosniacum Lilium je napisao/la:sarkazam brudaodmazda je napisao/la:Sta si ti reci mi? Provokator nekiBordomen je napisao/la: Muke stream navijaca
- Evolution87
- Kontakt:
penal za slobodu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Za sada blijedo, nismo konkretno prišli golu, osim šuta sarica sa 25 metara. Sloboda bolja a evo imaju i penal
Teren dobar Bgm, a do sad ništa nije bilo iz Mostara, vjerujem da će izvještavat s te utakmice samo ako gol padne. Kreč za Slobodu, Ivetić rukom igrao
gol, yebemu Sunce, da prostite

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ne treba se sj.ebavati i ako bude x,ovi papci su nam tradicionalno neugodni još jakupović pride
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
- Kontakt:
e jbg a
VVVBK
VVVBK
Sad se morati krenuti bolje aBd 1/2
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
hebo majku govorim sinoc jaranu strah me penala...pi.da je to bihacka
-
- Kontakt:
je li bio penal?
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Dave, Lecler, OzmoodPinglewood, propoklopac i 80 gostiju.