arelinho je napisao/la:Evo još jedan karton hahaha
kako se sve okrene i ja cekam jedan go od pocetka skoro i evo ne moze 2+ a 100 suteva u okvir

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
arelinho je napisao/la:Evo još jedan karton hahaha
eto druže ne možeš da vjeruješ, ima čisto polaganje on samo prođe ispod košakiki26 je napisao/la:joj larkina da je isao na koš ccccc
vidio sam sve za nepovjerovat....arelinho je napisao/la:eto druže ne možeš da vjeruješ, ima čisto polaganje on samo prođe ispod košakiki26 je napisao/la:joj larkina da je isao na koš ccccc![]()
Ma lik je trolcina kud zaboravi pogledat zqkleo se da cu ga kontrirat. Ili je voda ili radi za kladaru trece nema. Ti dajes over na tekmu s timom koji gubi formu lagano ko LP i Villareal koji je evo tek 20.go primio u ligi u skoro 30 tekmi (kad izbijes pumpanja od Reala itd. ispade da svaku 3.tekmu prime, a ne znam kad su 3 gola dali, ma sta 3 vec 2)bvb je napisao/la:Jest onaj lik iz Formule navuk'o raju, cuj Villareal 3+. [emoji38]
eedo je napisao/la:100 eura na Smitha, kakav crni Puetz
Effenberg je napisao/la:Ma lik je trolcina kud zaboravi pogledat zqkleo se da cu ga kontrirat. Ili je voda ili radi za kladaru trece nema. Ti dajes over na tekmu s timom koji gubi formu lagano ko LP i Villareal koji je evo tek 20.go primio u ligi u skoro 30 tekmi (kad izbijes pumpanja od Reala itd. ispade da svaku 3.tekmu prime, a ne znam kad su 3 gola dali, ma sta 3 vec 2)bvb je napisao/la:Jest onaj lik iz Formule navuk'o raju, cuj Villareal 3+. [emoji38]
I ja to konj sve znam i zaboravim under stavit, stavim x2 jer imali su gostujucu formu a i LP mi ide na qrac. Al cuj over pa treba ga naci i prebit. Ha vidis Atletico ili Villareal stavi under i idi negdje pij pive dok ti ne dodje 100%
ide sad uzo je set dobro jeeedo je napisao/la:ajmoo Smith sada po pobjedu
Druze sta glumis ti ?Sarajevo29 je napisao/la:lizi lizi Struya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.