Postovani sportesporte.ba, ja, sam, evo sokiran, citam evo ovo vase deseti puta i ne mogu sebi da se nacudim. Gospodo, o kakvom svojatu, o cemi vi to??? Ali ok, ako je moje zalaganje za humanost, kulturu dijaloga i komunikacije i borbu za pacifizam (pis bradrs), ako su to prijetnje(??), onda radite sto mislite da treba. Uvijek sam za demokratiju i nazivanje stvari pravim imenom, evo, recimo kao sto to radi Sir Oliver, naziva Nurkica od milja Mrkim Medom, Medjedom, ali to je bas simpaticno jer pomalo prilici, zar ne? (a mozda se njih dvojica i poznaju, ko zna). Moje duboko postovanje prema vasem cijenjenom protalu svakako ostaje.Rokabili071 je napisao/la:EDIT MODERACIJE: Ovakve prijetnje prosipaj po Svojatu, po SportSport.ba forumu sigurno nećeš. Pročitaj još jednom pravila foruma prije nego napišeš sljedeći post jer ti on može biti posljednji.Rokabili071 je napisao/la:Vidim li ikada seljacke napade, degutantne postove, malogradjanstinu koja se tice izgleda, porijekla ili trenutnog stanja bilo kojeg naseg vrhunskog sportiste, imacu adekvatan odgovor na te bljuvotine, jer najvise sto u zivotu mrzim su uvrede neopostvarenih pojedinaca sa 3 marke u dzepu prema ljudima koji su ipak nesto najbolje sto ovas drzava ima (pri tome, naravnom, ne mislim na tebe, kazem tek opcenito).
Pozdravljam te, nadam se nastavku normalne komunikacije..
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
- Sir Oliver
- Kontakt:

Aferim za moderatora koji je postavio stvari na svoje mjesto, klasicni knock down.

Prosipaj ti ta svoja zalaganja za humanost, kulturu i dijalog tamo gdje mozes, a pusti ovaj forum da funkcionise onako kako je i ranije funkcionisao. Postoji moderacija i administracija koja je zaduzena za to. Prosipaj tamo isto tako i taj svoj cinizam, umisljenost i pametovanje prilikom komuniciranja, naravno ako ti to bude moglo proci. Kako i sam vidis, ovdje na tvoju zalost nije uspjelo.

P. S. Ocekujem te da prelomimo koju i na temama Damira Dzumhura, Mirze Basica, Amela Tuke, Edina Dzeke, Miralema Pjanica, Seada Kolasinca, Mirze Teletovica i mnogih drugih nasih vrsnih sportista (zeljno iscekujem tvoje opservacije). Sam si rekao da sve nase sportiste pratis i da se maksimalno zalazes da stavis stvari na svoje mjesto. Nerijetko Damira tijekom meceva nazivaju pogrdnim imenima, pa ocekujem da i dole zavedes red.

@siroliver; Ma pusti ga jarane, pa prvi Jusufov nadimak kad je dosao u nba je bio BosnianBear.
Lijepo bi bilo da se konacno okrenemo samoj temi. Juku u naredne dvije utakmice cekaju dva nevjerovatno snazna centra. Utakmice se igraju u 23h i vjerujem da ce cijela nacija ispratiti te susrete. Odmorio se fino, imao je dovoljno dana za to i ocekujemo od njega da pruzi sjajne partije.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Pa cekajte gospodo, sad sam Jukin neko, sad sam glavom i zapustenom bradom licno i osobno Jusuf, sad sam mu od amidzince Esme mali, sad znam sve o njemu, a sad ne znam mi da je bio BosnianBear?! Pa daj odlucite se majka mu stara.
I jeste, bio sam duboko pogodjen tolikom kolicinom kritike cijenjenog moderatora prema mojoj malenkosti. Bio sam istinski tuzan i potresen... Ali je dupli sport ba ponovo pojazao svoj demokratski kapacitet I zaista sam srecan covjek. Zbog toga.
I jeste, bio sam duboko pogodjen tolikom kolicinom kritike cijenjenog moderatora prema mojoj malenkosti. Bio sam istinski tuzan i potresen... Ali je dupli sport ba ponovo pojazao svoj demokratski kapacitet I zaista sam srecan covjek. Zbog toga.
- Sir Oliver
- Kontakt:
Jao kakva misterija, tajanstveni anonimni upisnik na dupolosport forumu kojem je nemoguće utvrditi identitet a svi žele da znaju ko je ..Rokabili071 je napisao/la:Pa cekajte gospodo, sad sam Jukin neko, sad sam glavom i zapustenom bradom licno i osobno Jusuf, sad sam mu od amidzince Esme mali, sad znam sve o njemu, a sad ne znam mi da je bio BosnianBear?! Pa daj odlucite se majka mu stara.

Boli me krasni k ko si, što se mene tiče nebitan si .
Osim ako si onaj 200 kilaš što ga Juka zove tata u kojem slučaju povlačim sve navedeno

-
- Kontakt:
Sir Oliver je napisao/la:Jao kakva misterija, tajanstveni anonimni upisnik na dupolosport forumu kojem je nemoguće utvrditi identitet a svi žele da znaju ko je ..Rokabili071 je napisao/la:Pa cekajte gospodo, sad sam Jukin neko, sad sam glavom i zapustenom bradom licno i osobno Jusuf, sad sam mu od amidzince Esme mali, sad znam sve o njemu, a sad ne znam mi da je bio BosnianBear?! Pa daj odlucite se majka mu stara.
I jeste, bio sam duboko pogodjen tolikom kolicinom kritike cijenjenog moderatora prema mojoj malenkosti. Bio sam istinski tuzan i potresen... Ali je dupli sport ba ponovo pojazao svoj demokratski kapacitet I zaista sam srecan covjek. Zbog toga.![]()
Boli me krasni k ko si, što se mene tiče nebitan si .
Osim ako si onaj 200 kilaš što ga Juka zove tata u kojem slučaju povlačim sve navedeno
Hahaha, Tako je Harko, pardon Sire.
Dijelimo isti feeling

atlanta-portland u 23 sata na sk2
Terry Stotts says Evan Turner likely to play Saturday
Veliki dobitak za Blazerse

Ajde Đuzef unisti Dvajta
- kupus army
- Kontakt:
Mozeli neko link postavti ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: RealnoGledano, dana/u 18 mar 2017, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Idemo juka 

Odma juzno voce 

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić
Bolje ti je tu gledati Bgm nego na sk los izbor komentatoraRealnoGledano je napisao/la:http://yoursportsinhd.com/game/0021601029/
ako neko ima dobar link od SK2...hvala unaprijed

- AlphonseKauders
- Kontakt:
zasad fenomenalan
Tako jeee
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, galia95, Hrammm1921, invincible1921, JHam, MElloo, Rimes87, StevieG8, Sveti, Tele33, TETRAPAK, TripleThreat i 72 gosta.