Znam ja ali necu ti reciSiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam ja ali necu ti reciSiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?
Mislio sam da će svratiti u Lukavac al izgleda ništa od toga.Memara je napisao/la:Hotel MellainSiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?
joker90 je napisao/la:Samo da Ivetić i Sarić počnu u veznom redu!!
MortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Samo da Ivetić i Sarić počnu u veznom redu!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala, iste zelje, sretno.tinaslafkr je napisao/la:Selam Alejk, Sportski pozdrav. Dobrodosli sutra na Tusanj pa neka bolji pobjedi! Po onim patokarima sa zapada i klosarima nemoj da sudite ostale Tuzlake ljubitelje dobrog fudbala. Da utakmica prođe u fer i korektnom navijanju i neka bolji pobjedi !
Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.DBR1987 je napisao/la:Ja tipujem na KenCho-a da mu je noga ... koliko god da je "desna ruka" veze sa zivotom nema ... tj sa fudbalom ... ekonomista klasicni ...Evolution87 je napisao/la:Nakon što je na prošloj sjednici održanoj u decembru Valentin Ilievski imenovan za predsjednika Skupštine, nova Skupština bi kako saznajemo trebala donijeti nove kadrovske promjene. Ostaje da se vidi šta će nove promjene donijeti Bordo klubu, tačnije hoće li će novo restruktuiranje 'vlade' promijeniti stvari 'nabolje'. Očekuje se da FK Sarajevo u narednim danima zvanično saopšti tačan datum nove Skupštine.
![]()
Mislim da ovi novi nisu ni ugrijali stolice kako treba da bi se vidjeo njihov rad .... iz tog razloga mislim da ce njihove pozicije ostat nepromjenjene ... mislim na Valentina i Sabrinu ...
Sutra nas ocekuje jako teska utakmica ...cobani ce polomit noge protiv nas ...al se nadam da uzimamo 3 bobe aBd !
Mislim da je vlasnik upravljackih prava malezijac, za ovog drugog nisam siguran.Evander je napisao/la: Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Nije. Kinez je.pasica je napisao/la:Mislim da je vlasnik upravljackih prava malezijac, za ovog drugog nisam siguran.Evander je napisao/la: Na to mozes zaboraviti. Kinez ce ostati glavni dok nam drugi kinez bude vlasnik.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ista postava kao protiv Širokog, samo Balić na beku umjesto Bekića.Sarajlijica1946 je napisao/la:....pavlovic...
hodzic...novakovic...balic...ivetic
........mihojevic....saric....
hebib...duljevic.....crnkic
...........Ahmetovic....
Nw vjerujem Bekicu, jos manje Rustemovicu!Esport je napisao/la:Ista postava kao protiv Širokog, sama Balić na beku umjesto Bekića.Sarajlijica1946 je napisao/la:....pavlovic...
hodzic...novakovic...balic...ivetic
........mihojevic....saric....
hebib...duljevic.....crnkic
...........Ahmetovic....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 82 gosta.