Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vidio sam to za turnir, ali nisam pratio datume. Znaci, halalio izlazak u Evropu, sto upucuje na mogucu prodaju bodova i ubiranje neke kinte + odlazak na taj turnir gdje ce se popraviti konto!?wobly92 je napisao/la:Nisi u toku, bukvalno je mislio na Ameriku, tj. Sjevernu. Kontinent. Idemo u Kanadu igrati prijateljski turnir. Sve plaćeno. I to u periodu kad počinju prva pretkola za Ligu Evrope! Tako precjednik reče. Mislio se pohvalit al nije skontao neke stvari i rekao je datum tog turnira, pa je ispao ko PSG (ako i tu nisi u toku, u osmini finala LP PSG dobio Barcu 4-0 kod kuće, a u revanšu izgubili 6-1 i ispali).Beduin je napisao/la: Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.
Još je rekao da je cilj osiguran, LZP, i da se neće previše truditi i trošiti igrače sad.
Jagodić u zadnjim intervjuima već skinuo gaće...
Ma i bolje što nisi u toku.
I Osijek je potvrdio učešće na tom turniru a Osijek ima veće šanse za Evropu od nas. Tako da taj turnir ne govori ništa što se tiče Evrope.Beduin je napisao/la:Vidio sam to za turnir, ali nisam pratio datume. Znaci, halalio izlazak u Evropu, sto upucuje na mogucu prodaju bodova i ubiranje neke kinte + odlazak na taj turnir gdje ce se popraviti konto!?wobly92 je napisao/la:Nisi u toku, bukvalno je mislio na Ameriku, tj. Sjevernu. Kontinent. Idemo u Kanadu igrati prijateljski turnir. Sve plaćeno. I to u periodu kad počinju prva pretkola za Ligu Evrope! Tako precjednik reče. Mislio se pohvalit al nije skontao neke stvari i rekao je datum tog turnira, pa je ispao ko PSG (ako i tu nisi u toku, u osmini finala LP PSG dobio Barcu 4-0 kod kuće, a u revanšu izgubili 6-1 i ispali).Beduin je napisao/la: Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.
Još je rekao da je cilj osiguran, LZP, i da se neće previše truditi i trošiti igrače sad.
Jagodić u zadnjim intervjuima već skinuo gaće...
Ma i bolje što nisi u toku.
Ako cemo zaraditi preko 400.000 KM od turnira, onda sam i za to, s pretpostavkom da bi te pare otisle u igracki kadar za narednu sezonu i vracanje nekih dugova. Ali posto u to ne vjerujem, onda mi je sve ko racku, nikad nisam za prodaju bodova i pustanje nekome, a i mi zelimo Evropu, sakupljanje koeficijenta i u buducnosti da dobijamo lakse protivnike.
U biti, izgleda i bolje sto nemam vremena za neta posljednjih mjeseci.
Saltsity je napisao/la:U Tuzli jedna od najjacih Klinika u drzavi a Ordagic povredu lista lijeci u Seheru....prima terapije. ..
U Tuzli izgleda ni obicno istezanje misica nemozemo zalijeciti....tako dodje....
Neka ba...uredu je .
Ja ne znam da ima menadzera a ako ima izvinjavam se.NjonjoVam je napisao/la:
Saltsity je napisao/la:U Tuzli jedna od najjacih Klinika u drzavi a Ordagic povredu lista lijeci u Seheru....prima terapije. ..
U Tuzli izgleda ni obicno istezanje misica nemozemo zalijeciti....tako dodje....
Neka ba...uredu je .
Polako sređuje papirologiju za inostranstvo,kakva povreda...Menadžer mu je iz Sa!!
Dobar potez, a naravno i Kameleonu svaka čast za ovo.Rimes87 je napisao/la:Trazili ste, dobili ste - klub nam ima osobu zaduzenu za PR.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Pa spali smo na to da se radujemo što je neko halu osposobio da imaju se ljudi gdje olakšat i da nas promoviše propali kameleon. Mnogim stvarim se radujemo što bi trebalo da se podrazumijevaju al jbg ovo je ipak BiHharry_90 je napisao/la:Koliko smo propali dovoljno govori da smo prosle godine u ovo vrijeme pravili sastave i razmisljali koliko cemo zveknut Sarajevo,a danas se veselimo PR-u i wc na sjeveru..
+1