FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO MOJA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 23:26

demir44 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Daj bolan sta pricas gluposti,sutra da zabije neki vazan gol,prvi bi mu lizao dupe,ti i tebi slicni...Cuj zvizdali i vrijedjali sto je promasio sansu,e jbt,dokle moze da ide ljudska glupost...
reci mi samo nesto drug ,e ovako veceras je lazar primio oko 15 lopti jednu je uspio dodat a ostale sve izgubio i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu jel to dobar igrac po tebi
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 08 avg 2010, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 avg 2010, 23:27

A kako su se naslađivali poslije hapoela...

:lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2010, 23:27

pile87 je napisao/la:Mene ovo podsjeca na pocetak prosle sezone trebace nam jos neko vrijeme da budemo pravi, sto je najvaznije nova tri boda uz omjer do sada 4-0 sasvim zadovoljavajuce, bilo je nekih finih akcija pa i naznaka da ce to sve jos bolje izgledati a bilo je i nekih propustenih prilika koje cemo u buducnosti poceti kaznjavati na vrijeme.Ekipa zvijede se pokazala jos jednom kao nezgodan protivnik.Sve u svemu zadovoljan :D

nisam bio na utakmici pa ako moze kratak rezime,visca,zeba kako funkcionisu itd itd
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 08 avg 2010, 23:28

Znal ko hoćel biti snimak na vogošći?

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 23:28

BABO je napisao/la:Znal ko hoćel biti snimak na vogošći?
sutra navece

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 avg 2010, 23:30

Cestitke Zelji na pobjedi! 3 boda su najvaznija,a igra i nije bila nesto posebno.... definitivno nam fali jedan kvalitetan spic igrac.necu reci da nam Lazar nije od pomoci,ali nama treba brzi,okretniji gol igrac...jos se neke pozicije mogu bolje popuniti,ali to ce Osim u narednom periodu vjerujem popuniti..
Naprijed Zeljo ljubavi moja!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 08 avg 2010, 23:30

ma važne su tri bobe, Mirko izrasta u pravu igračinu, ova danas mu je bila jedna od boljih utakmica otkad je tu, nekako mi je danas brže izgledao nego inače.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 08 avg 2010, 23:37

kakav je karic?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 avg 2010, 23:38

Vlak je napisao/la:kakav je karic?
Prosjek, mada je imao jednu iontervenciju gdje smo mogli primiti gol.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 avg 2010, 23:39

Popustite više Lazara, Osim mu vjeruje dok je u prvih 11 i to je to...necemo sad glumiti neke strucnjake pored covjeka koji je zadužen za taj posao.
Ako je Osim odlucio da igra svaku utakmicu - igrace taman nikad ne dao gola i šta imamo mi nešto pisati oko toga.
Veceras smo se peglali sa Zvijezdom u prvom poluvremenu, u drugom Osim ubacio Stanića pa je malo živnula desna strana i pocele su konkretnije šanse da se stvaraju...nakon jednog duplog pasa Bešlija izlazi pred njihovog golmana,dovodi Želju u vodstvo i kasnije bilo lakše.
Kasnije Višća zakucao loptu za 2-0 i to je to. Do mene neki kreteni seru kako Višća samo šutira odakle bilo, a kad zabi gol komentar od istih "strucnjaka": Dobar ovaj Višća, odlican gol :twisted: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2010, 23:39

nick je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Mene ovo podsjeca na pocetak prosle sezone trebace nam jos neko vrijeme da budemo pravi, sto je najvaznije nova tri boda uz omjer do sada 4-0 sasvim zadovoljavajuce, bilo je nekih finih akcija pa i naznaka da ce to sve jos bolje izgledati a bilo je i nekih propustenih prilika koje cemo u buducnosti poceti kaznjavati na vrijeme.Ekipa zvijede se pokazala jos jednom kao nezgodan protivnik.Sve u svemu zadovoljan :D

nisam bio na utakmici pa ako moze kratak rezime,visca,zeba kako funkcionisu itd itd
Po meni Radovanovic i Zeba odigrali nesto bolje od ostatka ekipe, ostali prosjek nista specialno s tim da je Lazo odigrao losu partiju i mozda bio najlosi pojedinac u nasim redovima, kao sto rekoh nismo mi jos nadosli niti ova ekipa pruza koliko moze onaj dobri period je pred nama i mislim da cemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.
Nema se sta specialno spomenuti osim eto nekih naznaka da bi ova ekipa mogla igrati i brzi i ljepsi fudbal nego prosle godine a i ovakvi smo jaki za ovakve protivnike, medjutim ako mislimo na evropu treba tu jos dosta toga popraviti.Ovo je bitno i radi samopouzdanja koje je nakon hapoela bilo prilicno poljuljano, maximum iz dvije tekme bi trebao biti dobar putokaz.
Dosta vas se ne sjeca prvog amarovog odlaska iz kluba i kakva je atmosfera predhodila tome i onda godine tavorenja u sredini tabele i silovanja lopte e pa neki me stvari i ljudi cesto podsjete na taj period ja sam svoju lekciju naucio nak dovede 11 maloljetnih djevojcica i nek one budu prvi tim sve dok pobjedjuju i dok su prvaci.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 avg 2010, 23:41

Mislim da mi ove godine nemamo razloga za brigu jer kada ovako rutinski pobjedimo u utakmici ka da ocito nismo imali svoj dan,kada 80% igraca nije pruzilo ni 50% svojih mogucnosti sta ce tek biti kada se sve kockice posloze.
Uzeli smo 6 bodova u dvije utakmice i to poslije ruznih desavanja sa Hapoelom i to je super.Licno mislim da netreba nikoma zvizdati radi slabe igre ili slabog dana,ali isto tako treba pruziti sansu i drugima ako nekom trenutno lose ide.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 08 avg 2010, 23:45

Samo se sjetite na koji i zbog cega je Osim otisao za vrijeme prvog mandata. Popustite igrace, bezpotreban pritisak se vrsi, a sezona tek sto je pocela...ccc tipicno Bosanski :x
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 avg 2010, 23:46

Ljudi dobre volje :mrgreen:

ako imate one wallpapere koreografije protiv Borca, postavite u sto vecoj rezoluciji. bilo je to na fkzeljeznicar.com, no, vise nema.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 08 avg 2010, 23:48

KB-TM87 je napisao/la:Sljedeća stanica Travnik. 8-)
Koliko para će koštati putovanje u Travnik ??? molim tačne informacije (ako neko zna) : :roll:
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 avg 2010, 23:48

Izgleda nekima treba vratiti Krunice i Hotice, pa da znaju cijeniti ovo sto je Amar Osim napravio. Polahko ljudi zna i on gdje nedostaje kvaliteta i ja sam ubijedjen da ce se i to vremenom posloziti. Amar nam je preko noci donio titulu sada ga treba pustiti da stvara ekipu sto je dugorocan proces, ne moze sve ici preko noci.
Gledajte i s druge strane da imamo i kvalitetnog napadaca liga ne bih bila interesantna. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 avg 2010, 23:50

Željovac je napisao/la: Ne mislim da je Lazar toliko zaslužan za titulu. Čak mislim da ga se forsiralo nauštrb rezultata. Spominjem i omladinski pogon i "naše". Nije to striktno određeno. Naprimjer, mislim da bi igrač dobio više poštovanja ako dolazi iz Čukaričkog nego iz Bubamare. Rezime je da taj kompleks postoji, a ne bih baš rekao da ste vi neki tipični predstavnici, prije svega jer ste Ibru podržavali, još recimo nauštrb "veličanstvenog" "TM87" Baotića, što je vrlo pohvalno. Ali eto, čini mi se da se to i kod vas ispolji u nekoj mjeri, u nekim postovima.
1. Laktaši
2. Široki
3. Borac

Također, očito je da ne ideš po gostovanjima. Znaš, tamo mlate, al ono baš. Na Grbavici obično igramo protiv bunkera, sidraš nam koristi. Ko poredi Hapoel i njihovu igru sa klubovima iz PL koji igraju kako igraju po principu nabij što dalje od gola i branimo se sa osam-devet igrača je blesav, blago rečeno :lol:

Inače, informacij radi, Amar preferira taj tip napadača, Guvo, Muratović. Murat je za njega bog, al su slični tipovi napadača. Jaki i robusni.

Za kraj, nije mi jasno, kako si se uspio "posvađati" sa pola foruma. Nije to lako postići :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 08 avg 2010, 23:51

Ma nek' smo uzeli tri boda. To je najvažnije. Igrom naravno nisam zadovoljan. Međutim, s ovim kadrom se ne može ni očekivati neka bajna igra. Neću o imenima jer je nezahvalno. Moj problem je što pamtim prave fudbalere, ovo danas je nivo Unisa. Bitno je danas ide. Dokad će ne znam. Da je Zvijezda povela, a mogla je komotno bilo bi svašta. Vjerovatno će biti i takvih tekmi. Amar pravi ćuda. On bi sa pola klubova ove lige mog'o komotno uzeti titulu jer ti klubovi ništa igraćki nisu slabiji od nas. Posjeta solidna.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 avg 2010, 23:53

Zeba'93 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Sljedeća stanica Travnik. 8-)
Koliko para će koštati putovanje u Travnik ??? molim tačne informacije (ako neko zna) : :roll:
Nisam siguran, još nije ništa sigurno, ali cijena bi se trebala kretati izmedju 15 - 30 KM , ne više. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 23:56

Karić - skinuo jednu 100% šansu, ali i napadač se spetljao. Svejedno, možda ga je baš on iznenadio svojim izlijetanjem. Odličan doprinos.

Čolić - odlična partija vrlo hrabrog momka koji nema nimalo pardona prema starijim i kao da nije ni pauzirao. Druga velika šansa za Zvijezdu je došla na neki način sa njegove strane. Čekam Vogošću za konačni sud. :mrgreen: Zamijenjen Stanićem, koji je sigurno opasniji u napadu, kada smo morali krenuti ofanzivnije.

Radovanović - Vrlo dobar. U okviru svojih granica, koje su dosta jasne. Dosta je spor, ali je ipak napravio jedan ekstra prodor po gol-aut liniji kod 2:0. Gađao jednom ekstra Lazara u glavu, umalo gol da padne. Možda i odličan.

Mešić - Odlična partija. Bez nekih kikseva, s tim da je i on ispao kod druge velike šanse za Zvijezdu. Kretao je par puta i u napad i nikako nije uspio vidjeti samog Višću lijevo i usuditi se da pošalje dijagonalu.

Bogičević - Već neko vrijeme nema njegovih kikseva i definitivno je trenutno jači dio stoperskog dvojca. Često je i ulazio u sredinu i osvajao prostor.

Višća - Vidio se nije do 1:0. Kada je malo pritisak spao nakon vodstva, bio naš ubjedljivo najbolji igrač, pokazao sve ono što znamo da zna. Zabio golčinu! Ipak, odličan danas! Nadam se da će nakon ovoga ići nabolje, da se riješio tog nekog tereta igranja uz velika očekivanja. Ipak je ovo sezona u kojoj se najviše očekuje od njega, dok je u prošloj bio bez te vrste pritiska kao novajlija.

M. Bešlija - Danas kapiten. Standardno očajna partija i nepostojanje do 1:0. Kažem, standardno, jer on ili razvaljuje ili ga nema. Nije ga bilo do 1:0. Do majstorskog duplog pasa sa Zebom i gola iz nimalo lake pozicije. Nakon gola je bio još bolji. Ipak, i prije toga je stvorio šansu utakmice za Lazara. Već opjevanu šansu. Sve u svemu, vrlo dobar. Ne treba ni napominjati u kakva se vremena priključio ŽELJI i zbog čega ima vječno poštovanje!

Zeba - Odličan. Ne znam više koliko su ubojiti njegovi centaršutevi. Nekako mi idu na balone, nisu dovoljno oštri. Ipak, stvarno u dosta momenata pokazuje da je klasa za našu ligu. I mislim da će nam sigurno više valjati nego Bekrić, ako ovako nastavi. Mogući tata ekipe.

Savić - Naš najgori igrač danas. Čini mi se da je imao tek jedan uspješan, ne naročito potreban dribling. Izgubio jednu kritičnu loptu i kreirao kontru Zvijezdi. Ostao ležati tu. Bogičević spasi, sačeka ga da ustane, da mu loptu i ovaj opet upropasti akciju. Otvorio utakmicu jednim oštrim startom, pa ga malo ružili bivši saigrači i osvetili mu se nakon par minuta jednako oštro. Možda se previše okupirao tim nefudbalskim stvarima, odnosu sa dojučerašnjim saigračima.

Svraka - Vrlo dobra partija. Ipak, ni blizu briljiranja kao protiv Olimpika, ali sigurno prolazna ocjena.

Popović - Standardna njegova partija. Opet, ni blizu dobra kao protiv Olimpika. Fulio tri 100% šanse, od kojih je u 2 odlično reagovao, a golman u jednoj još bolje. Jedna koju je promašio je pokazala svu njegovu nesnalažljivost na zicerima, koja je također standardna. I obzirom da je to bilo kod 0:0, vrlo je traumatično i potencijalno strašno štetno. Ipak, na kraju nas nije koštalo.

Stanić - Odličan. Unio prodornost po desnoj strani koju smo od njegovog ulaska i forsirali. Ubio se za ovih utakmica. Da zamijeni defanzivnijeg beka kad nam treba gol. Jednom propustio čistu loptu u aut, što se dešava. Ali je identičnu grešku imao i na Koševu protiv Hapoela, što je već pokazatelj neke dekoncentracije.

Rovčanin - Fulio zicer svih zicera, ali je vrlo dobro odradio svoje posjede lopte. Nesebično. Nije mu nimalo išlo na ruku što je ŽELJO zatvorio utakmicu kod 2:0, pa je ostao poprilično neiskorišten.

Ćulum - Napravio 3 klizeća starta u 10 sekundi. Primjetna želja za povratkom u prvih 11, ali nekonkretan učinak. Ni blizu njegovog ulaska protiv Hapoela na Koševu kad je bio perfetktan.

Što se navijača tiče, danas sam otkrio neke nove stvari :mrgreen: Velahavle, da ne komentarišem puno. Mnogi su se mnogo više radovali lošim potezima Lazara, nego golovima ŽELJE. Dovoljno.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 09 avg 2010, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 12 gostiju.