Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

arelinho
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la arelinho » 17 mar 2017, 14:09

Gorica - Rudeš X

Govori mi prijatelj iz Hrvatske da bi u ovom derbiju 2.HNL trebao biti X. Ja inače nisam pobornik tih sumnjivih dojava kao da je namješteno, ali eto. Ovaj par ću odigrati pik X uz još neke parove i na nešto sitno ispratiti. Pa eto moje je da javim. :) :D :)

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 17 mar 2017, 14:50

ThrillerHz je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:.
Stef, moze li tvoje misljenje na ove parove (dn1 je oba tima daju gol)
slika
Bastia je rinaka jel Metz sad dovoljno dobar da to dobije pitanje je, mislim da hoce.
Lille nije los, tu je X moguc, nek ti je tu sa srecom al bice hebeno.
Braunschweig bi trebo dobiti te seljake.

Villareal te tu obara, ti se kladis da ce najbolja odbrana Spanije primiti go, nek ti je Bog na pomoci, plus LP je isto u qurcu od forme, tu si trebo X2 lagano. Al haj.

Te balkanske sabanijade to slabo pratim tako da ti tu ne znam nista reci.

Imam jednog pajdu i od njega sam cuo dvije izreke koje su uglavnom tacne. Stavi 3 para na tiket i odmah ga baci u smece. :urnebes: (Dakle ne vise od 2 para). Druga je: Ha pustis da ti tiket prenoci, baci ga! Tu se misli da ako se prerano okladis a dogadjaji kasnije pocnu tesko da ces imati sve pravilne informacije sta se sve moze desiti do meca!

Znaci napravio si 2 greske u startu. Ali to je kocka, sreca je uvijek moguca! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 17 mar 2017, 14:57

Sportplus kladionice i qrca. Sinoc u 23:00 mi potvrdjen listic kao dobitni i evo jos nisu prebacili mi pare na racun da mogu igrati dalje. Ne mogu vjerovati da su ovako spori,u premier kladionici kroz 15 minuta odmah novac na racunu. Jbm im sve.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 mar 2017, 15:24

slika
ako prodje prodje :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 mar 2017, 15:25

amko123 je napisao/la:6,75 u premieru ako odigras svih pet parova dobar si svakako 1,75 a na 10 17,5 maraka
Kojih pet? :crazy:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 mar 2017, 15:39

Ima li igdje u domacim kladionicma da se odigra Olimpic za sutra, dok nije pala kvota ?

Pijaca danas bila u Sirokom, Olimpic dvica.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 mar 2017, 15:47

Nasao, sportplus. 11 kvota.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 17 mar 2017, 15:48

bvb je napisao/la:
amko123 je napisao/la:6,75 u premieru ako odigras svih pet parova dobar si svakako 1,75 a na 10 17,5 maraka
svedno kojih pet igro real sa svakim ili nekog drugog

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2017, 15:53

Čekaj, kakvih pet?
Pa u četvrtfinalima nema nikakvih pravila - imaš sedam mogućnosti za protivnika, ne pet.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 mar 2017, 16:24

amko123 je napisao/la:
bvb je napisao/la:
svedno kojih pet igro real sa svakim ili nekog drugog
Zayebale se kladionice posteno. Po prvi put haman. :lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 mar 2017, 16:32

Ma i bilo je po 7 :mrgreen:
slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 17 mar 2017, 16:49

ko je gledao mečeve kako su kyrgios i federer igrali zadnje, jel pametno trpat na kyrgiosa veće pare? Nešto me vuče pravo
100% sportski i krajnje opušten potpis.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 mar 2017, 16:53

eedo je napisao/la:ko je gledao mečeve kako su kyrgios i federer igrali zadnje, jel pametno trpat na kyrgiosa veće pare? Nešto me vuče pravo
Ja gledao svaki meč od obojice na turniru. Federer bio pravo loš do meča sa Nadalom kada je odigrao perfektan meč. Nadal nije imao šanse da dobije taj meč. Prije tog meča sam igrao na Nadala zbog toga što je dobro igrao iako sam navijač Federera. Taj meč me iznenadio Roger svojom igrom i zasluženo dobio.

Nick u zadnje vrijeme igra odlično. Kiksao je protiv Sama u Acapulcu iznenađujuće, ali eto. Na ovom turniru je isto perfektan. Novaku u prošlom meču nije dozvolio brejk loptu što je realno nemoguća stvar da Novak nema nijedne brejk lopte. Ja očekujem da ovo večeras ide u tri seta, a teško se odlučiti da li će Nick dobiti. Ima šansu da dobije, ali teško je prognozirati.

orbi
Kontakt:

Post Postao/la orbi » 17 mar 2017, 16:54

Ko zna homepage napraviti nek se javi !

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 mar 2017, 16:56

eedo je napisao/la:ko je gledao mečeve kako su kyrgios i federer igrali zadnje, jel pametno trpat na kyrgiosa veće pare? Nešto me vuče pravo
I mene edo, evo dugo razmisljam da li uplatiti ili ne. Ali imam neki osjecaj da je pogresno, ne znam zasto, ali obicno ovako kad uplatim pokajem se. Ali mislim da cu ipak probati, berem na manji/srednji ulog, pa da navijam za Grka. Kakvu kvotu imas, 2.50?
arelinho je napisao/la: Ja gledao svaki meč od obojice na turniru. Federer bio pravo loš do meča sa Nadalom kada je odigrao perfektan meč.
Ma, i nije buraz protiv Johnsona bio los. Meni je ono izgledalo dobro, dobar je Johnson bio taj dan, nije davao Rogeru puno prilika za brejk. A bilo je nekoliko gejmova u kojima je Roger bio blizu brejka. Tesko je odigrati taj mec slicno kao onaj protiv Rafe. Tajbrejkove je uzeo suvereno, a velika je sanse da iste imamo i veceras jer i Grk dobro servira.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 17 mar 2017, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 17 mar 2017, 17:01

bvb je napisao/la:
I mene edo, evo dugo razmisljam da li uplatiti ili ne. Ali imam neki osjecaj da je pogresno, ne znam zasto, ali obicno ovako kad uplatim pokajem se. Ali mislim da cu ipak probati, berem na manji/srednji ulog, pa da navijam za Grka. Kakvu kvotu imas, 2.50?
2,60 wwin, protiv Zvereva ga gledao oduševio me, protiv Noleta nisam mogao, pa zato pitam.. Ne znam, ne mogu bit pametan :hmmmmm:
Ako šta treba viči, dužan sam ti :njanjanja:

eedo
Kontakt:

Post Postao/la eedo » 17 mar 2017, 17:05

arelinho je napisao/la:
Ja gledao svaki meč od obojice na turniru. Federer bio pravo loš do meča sa Nadalom kada je odigrao perfektan meč. Nadal nije imao šanse da dobije taj meč. Prije tog meča sam igrao na Nadala zbog toga što je dobro igrao iako sam navijač Federera. Taj meč me iznenadio Roger svojom igrom i zasluženo dobio.

Nick u zadnje vrijeme igra odlično. Kiksao je protiv Sama u Acapulcu iznenađujuće, ali eto. Na ovom turniru je isto perfektan. Novaku u prošlom meču nije dozvolio brejk loptu što je realno nemoguća stvar da Novak nema nijedne brejk lopte. Ja očekujem da ovo večeras ide u tri seta, a teško se odlučiti da li će Nick dobiti. Ima šansu da dobije, ali teško je prognozirati.
Nisi mi baš pomogao :lol:
U dilemi sam, @2,60 mi je stvarno žao za propustit, a još mi je više žao stoje, dvije, ako odu u nepovrat :oops:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 mar 2017, 17:08

eedo je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Nisi mi baš pomogao :lol:
U dilemi sam, @2,60 mi je stvarno žao za propustit, a još mi je više žao stoje, dvije, ako odu u nepovrat :oops:
Ne mogu ni ja biti pametan kada u pitanju Roger, ali nikako. Jedino da probaš to dvicu uz još dva para i da smanjiš uplatu ako već želiš da probaš.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 17 mar 2017, 17:12

Evo strucnjaka :lol:

Kyrgios vise od 12,5 ili hendi 3,5

Sock -1

Pozdravljam
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 17 mar 2017, 17:12

eedo je napisao/la:U dilemi sam, @2,60 mi je stvarno žao za propustit, a još mi je više žao stoje, dvije, ako odu u nepovrat :oops:
20E buraz mjera, tako cu i ja. :D Ako prodje dobitak na sljedeci listic i to je to. Dovoljno da zanimljiviji bude mec i da ne propadne "value bet", sve preko je prevelik rizik, ipak je Roger s druge strane, a znamo i kakav je Grk, sitnica ga moze izbacit iz meca.

I samo single, steta je da te obori nesto drugo ako ovo prodje.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.