FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NedostatakZnanja
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NedostatakZnanja » 17 mar 2017, 11:08

Može li se kmecati, braco slobodasi? :) Sutra filujemo kitare :)
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 mar 2017, 11:14

wobly92 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.
Nisi u toku, bukvalno je mislio na Ameriku, tj. Sjevernu. Kontinent. Idemo u Kanadu igrati prijateljski turnir. Sve plaćeno. I to u periodu kad počinju prva pretkola za Ligu Evrope! Tako precjednik reče. Mislio se pohvalit al nije skontao neke stvari i rekao je datum tog turnira, pa je ispao ko PSG (ako i tu nisi u toku, u osmini finala LP PSG dobio Barcu 4-0 kod kuće, a u revanšu izgubili 6-1 i ispali).
Još je rekao da je cilj osiguran, LZP, i da se neće previše truditi i trošiti igrače sad.
Jagodić u zadnjim intervjuima već skinuo gaće...

Ma i bolje što nisi u toku.
Vidio sam to za turnir, ali nisam pratio datume. Znaci, halalio izlazak u Evropu, sto upucuje na mogucu prodaju bodova i ubiranje neke kinte + odlazak na taj turnir gdje ce se popraviti konto!?
Ako cemo zaraditi preko 400.000 KM od turnira, onda sam i za to, s pretpostavkom da bi te pare otisle u igracki kadar za narednu sezonu i vracanje nekih dugova. Ali posto u to ne vjerujem, onda mi je sve ko racku, nikad nisam za prodaju bodova i pustanje nekome, a i mi zelimo Evropu, sakupljanje koeficijenta i u buducnosti da dobijamo lakse protivnike.
U biti, izgleda i bolje sto nemam vremena za neta posljednjih mjeseci. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 mar 2017, 11:23

Beduin je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.
Nisi u toku, bukvalno je mislio na Ameriku, tj. Sjevernu. Kontinent. Idemo u Kanadu igrati prijateljski turnir. Sve plaćeno. I to u periodu kad počinju prva pretkola za Ligu Evrope! Tako precjednik reče. Mislio se pohvalit al nije skontao neke stvari i rekao je datum tog turnira, pa je ispao ko PSG (ako i tu nisi u toku, u osmini finala LP PSG dobio Barcu 4-0 kod kuće, a u revanšu izgubili 6-1 i ispali).
Još je rekao da je cilj osiguran, LZP, i da se neće previše truditi i trošiti igrače sad.
Jagodić u zadnjim intervjuima već skinuo gaće...

Ma i bolje što nisi u toku.
Vidio sam to za turnir, ali nisam pratio datume. Znaci, halalio izlazak u Evropu, sto upucuje na mogucu prodaju bodova i ubiranje neke kinte + odlazak na taj turnir gdje ce se popraviti konto!?
Ako cemo zaraditi preko 400.000 KM od turnira, onda sam i za to, s pretpostavkom da bi te pare otisle u igracki kadar za narednu sezonu i vracanje nekih dugova. Ali posto u to ne vjerujem, onda mi je sve ko racku, nikad nisam za prodaju bodova i pustanje nekome, a i mi zelimo Evropu, sakupljanje koeficijenta i u buducnosti da dobijamo lakse protivnike.
U biti, izgleda i bolje sto nemam vremena za neta posljednjih mjeseci. :)
I Osijek je potvrdio učešće na tom turniru a Osijek ima veće šanse za Evropu od nas. Tako da taj turnir ne govori ništa što se tiče Evrope.

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 17 mar 2017, 13:57

U Tuzli jedna od najjacih Klinika u drzavi a Ordagic povredu lista lijeci u Seheru....prima terapije. ..
U Tuzli izgleda ni obicno istezanje misica nemozemo zalijeciti....tako dodje....
Neka ba...uredu je .
FK Sloboda Tuzla

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 mar 2017, 14:08

:?
Saltsity je napisao/la:U Tuzli jedna od najjacih Klinika u drzavi a Ordagic povredu lista lijeci u Seheru....prima terapije. ..
U Tuzli izgleda ni obicno istezanje misica nemozemo zalijeciti....tako dodje....
Neka ba...uredu je .

Polako sređuje papirologiju za inostranstvo,kakva povreda...Menadžer mu je iz Sa!!
DRŽAVA TUZLA!!

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 17 mar 2017, 14:21

NjonjoVam je napisao/la::?
Saltsity je napisao/la:U Tuzli jedna od najjacih Klinika u drzavi a Ordagic povredu lista lijeci u Seheru....prima terapije. ..
Neka ba...uredu je .

Polako sređuje papirologiju za inostranstvo,kakva povreda...Menadžer mu je iz Sa!!
Ja ne znam da ima menadzera a ako ima izvinjavam se.
Yebes menadzera razjebase ljudi sve.
FK Sloboda Tuzla

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 mar 2017, 14:52

Kameleon i FK Sloboda u narednom periodu zajednički kreću u jednu pozitivnu marketinšku kampanju pod nazivom “Zajedno za Slobodu”.

Kako je istakao projekt menadžer Kameleona, Amir Zonić, ovo nije kampanja samo naše medijske kuće nego i svih drugih medija koji podržavaju FK Sloboda svih ovih godina.

“Mi želimo da promijenimo onu tezu ‘Idemo pomoći Slobodi’. Razgovarali smo sa novom Upravom i došli do zaključka da klub ima svoju publiku, te da partneri i sponzori Slobode treba da imaju marketinšku vrijednost kakvu i zaslužuju. Očekujemo da nam se pridruži nekih 100-njak kompanija po cijeni od 1.000 KM za sponzorstvo, a svaka firma koja pristane na to moći će da izabere jednu školu ili razred koji će doći na trening FK Sloboda, družiti se sa igračima i ponijeti neke lijepe utiske”, izjavio je Zonić te dodao:

“Kameleon neće dobiti nikakvu naknadu za taj projekat. Svakom sponzoru ćemo obezbijediti i dati bilboarde i lokacije za iste, te medijski prostor na radiju, našim portalima i Facebooku. Kampanja je to koja će, mišljenja sam poboljšati i nama imidž u lokalnoj zajednici u Tuzlanskom kantonu.”

Kameleon ove godine puni 25 godina i zajedno slavimo vrijednosti koje zadnjih četvrt vijeka zajedno gradimo, a Sloboda je sigurno jedna od njih. Očekujemo podršku i drugih medija.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 17 mar 2017, 15:18

Nije loše ovo što Kameleon radi, samo bi ja kao što neko jučer spomenu tražćio od uprave da napravi poseban namjenski račun i da se na njega uplaćuju sredstva od ovog marketinga i da se imaju iskoristiti u samo određene svrhe i kao takve opravda svaki fening sponzorima.
Ali jbg pošto nam je na čelu kluba lopovčina, sve te pare će fino pa njemuu džep HOP, a Kameleon će prikupiti fine simpatije i svakako podiči sebi rejting time.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 17 mar 2017, 15:18

Trazili ste, dobili ste - klub nam ima osobu zaduzenu za PR.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 mar 2017, 15:58

Veliki Selam za Solinaša dobijamo pitare sutra s pola snage.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 mar 2017, 17:39

Rimes87 je napisao/la:Trazili ste, dobili ste - klub nam ima osobu zaduzenu za PR.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Dobar potez, a naravno i Kameleonu svaka čast za ovo. :clap:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 mar 2017, 18:42

e ovo ce biti odlicno, ako su stvoreni normalni uslovi na sjeveru, ako je proradio mokri cvor.

PR eto dobili smo i to, vidjet cemo sta ce biti, sluzbena stranica dolazi, ova akcija sa kameleonom, danas vidim i neke cure dijele u dresovima Slobode..konacno i nesto lijepo se pomjera
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 mar 2017, 18:44

http://****/sport/nogomet/tusan ... cena-foto/
"Svakako vrijedi napomenuti da su vodovodna mreža i mokri čvor na sjevernoj tribini pušteni u upotrebu i naši navijači će imati mogućnost korištenja wc-a."
mašala, sjetili se :bow:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 mar 2017, 19:01

Koliko smo propali dovoljno govori da smo prosle godine u ovo vrijeme pravili sastave i razmisljali koliko cemo zveknut Sarajevo,a danas se veselimo PR-u i wc na sjeveru.. :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 mar 2017, 19:09

Treba se prisjetiti kako su rekli da će wc biti spreman za uzvratnu utakmicu finala kupa prošle godine.. dobro rade vala :clap:

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 17 mar 2017, 19:09

Moraju malo dotjerat ipak je "revijalna" utakmica. Ne znam na čemu temelji vlado ovoliki optimizam na pressu ??? :think: :crazy:

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 17 mar 2017, 19:11

harry_90 je napisao/la:Koliko smo propali dovoljno govori da smo prosle godine u ovo vrijeme pravili sastave i razmisljali koliko cemo zveknut Sarajevo,a danas se veselimo PR-u i wc na sjeveru.. :tokralju:
Pa spali smo na to da se radujemo što je neko halu osposobio da imaju se ljudi gdje olakšat i da nas promoviše propali kameleon. Mnogim stvarim se radujemo što bi trebalo da se podrazumijevaju al jbg ovo je ipak BiH :) :yawn:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 mar 2017, 19:20

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 17 mar 2017, 19:23

Aerials je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/krp ... aik/229041
bravo majstore :salut:
+1
majstor
:clap:

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 17 mar 2017, 19:58

Ipak dolazim sutra na tekmu, da ustanem i pozdravim Peru i Ahmeta, a nas će i onako trehnuti, gaće su skinute još utorak!

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.