Udarac ispod pojasa!Sarajlijica1946 je napisao/la:Jbt kamp postao kao u Jablanicu kad krenes pa svi na janjetinu.![]()
Svi mogu uci osim Jokera.![]()
Nisam upratio @memara kakva ga povreda stalno muci?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Udarac ispod pojasa!Sarajlijica1946 je napisao/la:Jbt kamp postao kao u Jablanicu kad krenes pa svi na janjetinu.![]()
Svi mogu uci osim Jokera.![]()
Nisam upratio @memara kakva ga povreda stalno muci?
Kameleon mi je srednje ime.Evolution87 je napisao/la:Lahko ces biti uocljiv medju tuzlanskom papanijom.PitarBordo je napisao/la:Sutra k'o i protiv Čelika jesenas, inflitracija među domaći populus.
Ali fakatPitarBordo je napisao/la:Kako to "nogometaši fudbalskog kluba", o ti akademski građanu što si završiJo fakultet?
PitarBordo je napisao/la:Zadnji put eto u Zenici... Zabi čelik gol, cijeli zapad skoči, naravno i nas nekoliko... I svi vrište aplaudiraju, a čujem brata @Jokera bogara iz petnih žila, ali samo ga ja čujem ostali u euforiji, je8e i publici i Čeliku i našoj odbrani... A mi u sredini sredine zapada...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako mozes tako sjediti i da ne skocis 90 minuta, ono neka reakcija. Ja bih se izdao u 1 minuti.![]()
Svaka cast ko moze tako.
moj uzor-S.G je napisao/la:PitarBordo je napisao/la: Zadnji put eto u Zenici... Zabi čelik gol, cijeli zapad skoči, naravno i nas nekoliko... I svi vrište aplaudiraju, a čujem brata @Jokera bogara iz petnih žila, ali samo ga ja čujem ostali u euforiji, je8e i publici i Čeliku i našoj odbrani... A mi u sredini sredine zapada...![]()
Od zadnjih 5 godina 3 puta sam mogao fasovati, svaki put sam nekoga poveo sa sobom. 1 kod željezničke stanice kada željeznica nije Horde htjela vratiti za Sarajevo i tada smo izgubili 3:2 Melun igrao. Drugi put na jugu u finalu kupa i sad zadnji put na istoku, ponijelo burazere i mene kada Ćerković dao gol tada je i Uprava skočila.Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Zadnji put eto u Zenici... Zabi čelik gol, cijeli zapad skoči, naravno i nas nekoliko... I svi vrište aplaudiraju, a čujem brata @Jokera bogara iz petnih žila, ali samo ga ja čujem ostali u euforiji, je8e i publici i Čeliku i našoj odbrani...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako mozes tako sjediti i da ne skocis 90 minuta, ono neka reakcija. Ja bih se izdao u 1 minuti.![]()
Svaka cast ko moze tako.![]()
TuzlaciHigh je napisao/la:@Besic,
ko tlači Tuzlake?
Nakon što je na prošloj sjednici održanoj u decembru Valentin Ilievski imenovan za predsjednika Skupštine, nova Skupština bi kako saznajemo trebala donijeti nove kadrovske promjene. Ostaje da se vidi šta će nove promjene donijeti Bordo klubu, tačnije hoće li će novo restruktuiranje 'vlade' promijeniti stvari 'nabolje'. Očekuje se da FK Sarajevo u narednim danima zvanično saopšti tačan datum nove Skupštine.
Ja tipujem na KenCho-a da mu je noga ... koliko god da je "desna ruka" veze sa zivotom nema ... tj sa fudbalom ... ekonomista klasicni ...Evolution87 je napisao/la:Nakon što je na prošloj sjednici održanoj u decembru Valentin Ilievski imenovan za predsjednika Skupštine, nova Skupština bi kako saznajemo trebala donijeti nove kadrovske promjene. Ostaje da se vidi šta će nove promjene donijeti Bordo klubu, tačnije hoće li će novo restruktuiranje 'vlade' promijeniti stvari 'nabolje'. Očekuje se da FK Sarajevo u narednim danima zvanično saopšti tačan datum nove Skupštine.
![]()
Moj buraz je nekad tamo 97-me skocio na Tusnju kad je Sarajevo dalo gol,bilo je malo psovki,nista strasnoPitarBordo je napisao/la:Zadnji put eto u Zenici... Zabi čelik gol, cijeli zapad skoči, naravno i nas nekoliko... I svi vrište aplaudiraju, a čujem brata @Jokera bogara iz petnih žila, ali samo ga ja čujem ostali u euforiji, je8e i publici i Čeliku i našoj odbrani... A mi u sredini sredine zapada...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako mozes tako sjediti i da ne skocis 90 minuta, ono neka reakcija. Ja bih se izdao u 1 minuti.![]()
Svaka cast ko moze tako.
U Banovicima.SiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?
Alejkumu selam, stari kandzijasu tuzlanske nejaci.High je napisao/la:Selam za @Sabinho, dječka koji na istočnu tribinu ide s @joker90.
Ozbiljno?Sabinho je napisao/la:U Banovicima.SiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?
Hotel MellainSiouxLukavac je napisao/la:Zna li neko gdje su nasi igraci u karantinu?
Lijepe uspomene! Ne zna se je li nam bolja reakcija bila na njihov gol ili na naš.PitarBordo je napisao/la:Zadnji put eto u Zenici... Zabi čelik gol, cijeli zapad skoči, naravno i nas nekoliko... I svi vrište aplaudiraju, a čujem brata @Jokera bogara iz petnih žila, ali samo ga ja čujem ostali u euforiji, je8e i publici i Čeliku i našoj odbrani... A mi u sredini sredine zapada...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako mozes tako sjediti i da ne skocis 90 minuta, ono neka reakcija. Ja bih se izdao u 1 minuti.![]()
Svaka cast ko moze tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.