Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ne mogu mu nista 

Rizicna ali inteligentna asistencija...ondje bi 90% igraca asistiralo po zemlji onom blizem igracu.
Steta za onaj prodor i izblokirani sut, da je asistirao bilo bi fantasticno.
Inace rusi sve pred sobom, i pored naravno...iza sebe ostavlja rusevine.
Steta za onaj prodor i izblokirani sut, da je asistirao bilo bi fantasticno.
Inace rusi sve pred sobom, i pored naravno...iza sebe ostavlja rusevine.
- Goalgetter
- Kontakt:
5. asistencija u Bundesligi ove sezone
Ima jos jednu u EL i jednu u kupu.

Odličan danas, zamijenjen 15ak minuta prije kraja, taktička izmjena. Čuva ga trener za revanš protiv M'gladbacha u četvrtak 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I kad neko kaze nije Seo za Engleske, ne moze on tamo igrati. Gledam sinoc citavu tekmu Man- Chelsea, Darmiana nisam vidio 90 minuta hej, slucajno ga vidim kasnije na rezultatima da je igrao.
Znaci Seo grabi Englesku na ljeto, na jednoj strani Valensia na drugoj Seo, đe si poso. 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ljeto pravac Engleska, nemiri u Sveckoj, Svecka zdra'O.
- Konigsblau
- Kontakt:
Kako igra, gol manje više al' kakvo kretanje sa loptom

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To majstore
Vuce ovu karinasku ekipu
Isti gol je vec postigao, bukvalno isti!

Isti gol je vec postigao, bukvalno isti!
Sljedeća destinacija: Real, Barca, Bayern ili Chelsea. Kako momčiluk igra ovu sezonu.
Daj momciluka u Barcelonu. Kako bi iskorištavao Messijeve lopte 

Ja bih ga najradije gledao u Celziju. Njemacku je prevazisao, iako je Bajern vrhunski klub. Italija mi je pomalo dosadna i bez Juventusa tu nema kluba za njega, a i Juve igra dosadan fudbal. Real i Barca imaju odlicne lijeve bekove, tako da sumnjam da ce dovoditi jos jednog, bez obzira sto ga mogu dobiti dzaba. I Junajtedu treba lijevi bek, a sigurno ce ubrzo biti u samom vrhu svjetskog fudbala. Bez obzira sto su mi oba ta kluba odvratna, po meni su najbolje opcije za njega.coelho41 je napisao/la:Sljedeća destinacija: Real, Barca, Bayern ili Chelsea. Kako momčiluk igra ovu sezonu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
A najgluplje od svega je to što će iz Šalkea otići besplatno i neće konkurisati za najskupljeg BH igrača ovim transferom.kobe24 je napisao/la:Ja bih ga najradije gledao u Celziju. Njemacku je prevazisao, iako je Bajern vrhunski klub. Italija mi je pomalo dosadna i bez Juventusa tu nema kluba za njega, a i Juve igra dosadan fudbal. Real i Barca imaju odlicne lijeve bekove, tako da sumnjam da ce dovoditi jos jednog, bez obzira sto ga mogu dobiti dzaba. I Junajtedu treba lijevi bek, a sigurno ce ubrzo biti u samom vrhu svjetskog fudbala. Bez obzira sto su mi oba ta kluba odvratna, po meni su najbolje opcije za njega.coelho41 je napisao/la:Sljedeća destinacija: Real, Barca, Bayern ili Chelsea. Kako momčiluk igra ovu sezonu.
I ja nisam za Juventus, Real i Barcu, ali moraju se oni uvrstit u ovakve licitacije za najboljeg igrača na nekoj poziciji u Europi.
Također, nisam ni za Junajted, više sam za Chelsea i Liverpool njih sam totalno zaboravio, mislim da bi mu Liverpool kao ekipa u usponu bila jako dobra podloga za njegov razvoj, pogotovo što bi mu trener bio Nijemac i onda bi imao dašak tog njemačkog mentaliteta u Engleskoj i mislim da bi Klopp znao šta će s njim, kao i Conte.
Bukvalno probio mrezu hahha
Probio mrežu sviju mi hahahhahhahaahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.