Manje vise,vise manje i upravu si i nisi,Mirza je predao listu od 5-6 igraca na kojoj nisu bili ovi igraci bila su ova prva dva iz Slavija kolko znam,gdje je on prije cuo za Gutica i Todorovica?jesil ti cuo? njemu je receno hajd Mirza idemo imamo neke igrace u CG dobri su kupit cemo ih ti ides da ih pogledas jednu utakmicu pa odluci,za jednu utakmicu nemozes nista zakljuciti to nema sanse,dakle Mirzi su neki igraci nametnuti svi nisu bili njegova zelja al nesto moras uzeti kad nemozes ono sto ti prvo hoces...Hairlija je napisao/la:Doticni ili gdin. Zijad Blekic nije rekao MV koje ce igrace kupiti,to je strogo bio izbor trenera tako da sam mozes zakljuciti da nisi dobro razmisljaonick
pa nabrojo si 5 igraca koji su dosli i reko da su losi...a doveo ih je doticni...
nebitno... ocekivo sam da ce te pobjedit ako bude posteno sudjenje ili izgubit 1:0 penal ako bude kako to biva tamo
Elem necu nikog pljuvati boze sacuvaj tek je prvo kolo,kod mene do polusezone imaju fore da budu medju prva 3-4,ako ne budu onda ce tek od mene primati kritike u pravom smislu te rijeci...
Dovesti Hotu i Ledeta obavezno

Sad tri utakmice kuci koje bi se morale dobiti,mada tesko po danas prikazanoj igri nebi im covjek ni zemjerio da su oni igrali nesto,nego bogu dusu bog je nece,ko da ih je sa ulice pokupio i stavio tek tako nigdje uigranosti
Kojasevic se pokazao ko sila od igraca,njega staviti desno na krilo,Hotu iza napadaca to ce odlicno da izgleda ljudi znaju lopte igrat