Lijepo upalis i pogledas kako je proso Schalke i ko je bio favoririzan pa nesto pricas. Sve neki box-score navijaci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zato sam ja i napisao jer ovih 7 je stvarno ne znam united je treci rang nogometa trenutno a ovi su peti,Celta slazem se sa tobom i to finale gdje se igra jedna tekma je zeznuta stvarJeftha je napisao/la:United i Celta dvije najkvalitetnije ekipe koje su ostale.
Nekad je ovo takmicenje bilo dosta ozbiljnije.
Ako budu igrali kao danas nisam tako siguran, imaju srece sto je ove godine ovako slaba konkurencija prosle je bila bas puno jaca.tajger je napisao/la:Ajde da se ne lazemo ovo ce united uzet lakse nego liga kup,ovako los united je dovoljan za ovih 7 protivnika,igra grozna al jedino oni imaju te igrace koji mogu potezom rijesit tekmu kao i jozu koji zna igrat u dvije tekme,ruzno al cilj opravdava sredstvo,evo zapamtim da je ovo na 12 stranici i citiram se tamo u maju
Nisam valjda peh ko ovaj EFENBERG a svi znamo za njegovu izjavu
Apsolutno. Igraju vrlo dobro.Amsterdam1312 je napisao/la:Ja ne bi ni Besiktas otpisao tako lako. Imaju neugodnu ekipu i neprijatni su u Turskoj, paklena je tamo atmosfera tako da ni oni nisu za odbaciti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.