Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nisam ga zaboravio nego namjerno sam ga izostavioedinjo-bih je napisao/la:zaboravio si pjanu
DeeWa je napisao/la:Predvidjam nekako ovakav sastav protiv Gibraltara:
Jedina dilema je mozda da li ce umjesto vrsajevica poceti ognjen i ako ne bude mogao nastupiti milicevic onda ce biti pozvan duljevic koji ce igrati na njegovoj poziciji. Ostalo je po meni onako poprilicno sigurno.
P.S.
Namjerno sam koristio ovaj prikaz da bude malo vise slikovito.
TobeYarabi je napisao/la:jesu li njihovi igraci dobili slobodan dan u firmama gdje rade, ili ce drito sa posla na utakmicu?
Cocalić i Đurić se ne bi složili s ovim što pričaš.JavierBosnia je napisao/la:Ne shvatate nikakk, Mesa nece dozvoliti sebi da mu neko debituje u kvalifikacijama..
Zato ce ispred Bajica prednost imati sigurno Hodzic koji ima 3 utakmice za A repku
A nije ti dilema Bajić/Hodžić?DeeWa je napisao/la:Jedina dilema je mozda da li ce umjesto vrsajevica poceti ognjen i ako ne bude mogao nastupiti milicevic onda ce biti pozvan duljevic koji ce igrati na njegovoj poziciji. Ostalo je po meni onako poprilicno sigurno.
Pa Cocalic ce vjerovatno i poceti, ne vjerujem da ce prije njega upasti Sunjic ili BicoHankMoody je napisao/la:Cocalić i Đurić se ne bi složili s ovim što pričaš.JavierBosnia je napisao/la:Ne shvatate nikakk, Mesa nece dozvoliti sebi da mu neko debituje u kvalifikacijama..
Zato ce ispred Bajica prednost imati sigurno Hodzic koji ima 3 utakmice za A repku
Pa nekako mi se cini da je bajic imao vecu konstantu u malo jacoj ligi i da je zahvaljujuci njemu prije svega njegov tim iznenadjujuce dosta visoko. Dok je ara nekako "prokljucao" u zadnje vrijeme u dinamu. Takodjer mislim da je bajic vec nekakl sustigao hodzica i da ima potencijala sad da bude veci igrac od hodzica iako je to upitno govoriti. Ali eto da kazem onako da bi bajic mogao biti malo bolji od ibisevica iz najboljih dana za koju godinu a losiji od dzeke dok bi hodzic bio stepenicu losiji od ibisevica i da stvarno bajic ima konstantu u napredovanju dok to kod are varira. Ara moze dobiti 45 ili 30 zadnjih minuta i opet nece biti nista ostecen jer ce odigrati isto ili skoro isto.Virtu4l je napisao/la:A nije ti dilema Bajić/Hodžić?DeeWa je napisao/la:Jedina dilema je mozda da li ce umjesto vrsajevica poceti ognjen i ako ne bude mogao nastupiti milicevic onda ce biti pozvan duljevic koji ce igrati na njegovoj poziciji. Ostalo je po meni onako poprilicno sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.