FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 16 mar 2017, 20:03

Saltsity je napisao/la:Ljudi....Kineska kladionica i Azmir,Cicak macak pic.ak bilo ko je najveca ubleha koju je prosula "carsija"iz mrznje,zavisti ljubomore.....
Tesko je naci kako treba par iz nase lige u Austriji,Italiji,Sloveniji....JEDVA.......nema ga svaka kladionica i vecinom nemaju sve utakmice....A kamoli yebena KINA.....
KINA HEJJ...
Ja hocu uplatim par stotina dnevno na par utakmica pa yebena PROCEDURA.....Jednom htio 400 live odigrat na jednu utakmicu kaze momce BLOKIRANO NE PRIMAMO UPLATE...
A sada zamislite uzmes yebeni MILION da uplatis na JEDNU utakmicu,yebene BOSANSKE LIGE u yebenoj posranoj KINI....
Pa istresli bi te iz gaca dok reknes keks........Ne dijele kladionice tako pare ljudi dragi....
Kako ne dijele...Pa jel' ti Azemica prodao finale kupa, jbg ti...Pa onu tekmu sa Drinom.... Trebalo mu tih jos milion maraka da zaokruži svoj račun na 300 miliona dolara....Kako su nase Fukare samo procitale seoskog varalicu
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 mar 2017, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2017, 20:04

Saltsity je napisao/la:Ljudi....Kineska kladionica i Azmir,Cicak macak pic.ak bilo ko je najveca ubleha koju je prosula "carsija"iz mrznje,zavisti ljubomore.....
Tesko je naci kako treba par iz nase lige u Austriji,Italiji,Sloveniji....JEDVA.......nema ga svaka kladionica i vecinom nemaju sve utakmice....A kamoli yebena KINA.....
KINA HEJJ...
Ja hocu uplatim par stotina dnevno na par utakmica pa yebena PROCEDURA.....Jednom htio 400 live odigrat na jednu utakmicu kaze momce BLOKIRANO NE PRIMAMO UPLATE...
A sada zamislite uzmes yebeni MILION da uplatis na JEDNU utakmicu,yebene BOSANSKE LIGE u yebenoj posranoj KINI....
Pa istresli bi te iz gaca dok reknes keks........Ne dijele kladionice tako pare ljudi dragi....
Ma ja ba. Pusti carsijske neskolovane price.
Kladionica se steli na nacin ako je par mnogo odigran i ako obara mnogo listica, tj donosi kladionici ogromnu zaradu, onda kladionica steli sa klubom.
Cuj kinezi ce odigrati milione na BH ligu. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 16 mar 2017, 20:24

staragarda je napisao/la:Kome bolan da dadnete... Hahaha...Pa niste normalni....Bas imate para za finansiranje macka, Zdene i cickovog ulja... Cestitam
Nisam ni ja da autobus bude u vlasništvu Slobode Registrovati ga na UG Prijatelji i da UG zaposli vozača a što se tiće dresova može i to da UG organizuje i tu se može zaposliti omladine

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 16 mar 2017, 20:45

Tuzla je talac Faraona,a TK talac zelenih. Nista se u TZ nemoze bez Faraonovog amina, UG pliva na toj vodi,tacnije pluta. Ljudi imaju dobru namjeru,al bez Sefa se ne moze nista uraditi. Ako smatra da mu nije u interesu,stopirace sve preko svojih poslusnika. NJUO ide po pamet u opstinu,zato ni bus nije uzet na koristenje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 16 mar 2017, 21:09

Pare od europe kako sam ja cuo su samo proslijeđene savezu za ne isplacene kazne iz proslih sezona. Pripreme je finansirao mensur alic jer grad nije uplatio obecana sredstva.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 16 mar 2017, 21:26

meecko je napisao/la:Tuzla je talac Faraona,a TK talac zelenih. Nista se u TZ nemoze bez Faraonovog amina, UG pliva na toj vodi,tacnije pluta. Ljudi imaju dobru namjeru,al bez Sefa se ne moze nista uraditi. Ako smatra da mu nije u interesu,stopirace sve preko svojih poslusnika. NJUO ide po pamet u opstinu,zato ni bus nije uzet na koristenje.
Ne moze? Kako? Uzeli su Univerzitet.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 mar 2017, 22:39

Ko nam ne igra sve u subotu ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 16 mar 2017, 22:52

Nece igrati Efendic i onaj novi Hajrluahovic zbog zutih kartona.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 16 mar 2017, 23:47

Hadzic
Todorovic-skahic-mehmedagic-lazevski
Jaha-stjepanovic
Zec-tandir-zilkic
99% da ce ova postava izac u subotu

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 mar 2017, 08:09

tinaslafkr je napisao/la:Hadzic
Todorovic-skahic-mehmedagic-lazevski
Jaha-stjepanovic
Zec-tandir-zilkic
99% da ce ova postava izac u subotu
Ova nece al 1000% :urnebes: ... Fali ti igrac :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 17 mar 2017, 08:55

Jbs autobos semafor treba povecati.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 mar 2017, 09:37

slika

:kafa:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 mar 2017, 09:42

Sta je sa Ordagica Subica Merzica ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 mar 2017, 09:49

Slobodas je napisao/la:Sta je sa Ordagica Subica Merzica ?
Ordagić i Subić spremno. Za Merzica ne znam

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 17 mar 2017, 10:03

Kad vvidim Jahića znam da smo se dobro namazali vazelinom ili gušćom mašću :guz:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 mar 2017, 10:13

Probisvjet je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Hajmo mi Evropu izboriti, ako je ikako moguce, pa cemo onda o ostalome. Da nisu izborili Ligu za prvaka bilo bi drvlje i kamenje, sad kad su izborili nalaze se drugi razlozi da se blati sve u i oko Slobode.
Dati podrsku igracima, u Evropi su pare. Pa Boze moj, mozda i pretkolo da se prodje ako se imadne srece.

Nego, kako stoji situacija oko kupa i lige, nama igra samo 3. mjesto za Evropu ili moze i kao 4. nekako?
Jesi li ti slusao nase strucnjake da smo dostigli cilj i to je to. Usput nisu pare u Evropi nego u Americi. Mi idemo u Sjevernu Ameriku.
Nisam imao vremena gledati sta pricaju u zadnje vrijeme, a ako mi vjerujes otkako su dosli na kormilo Slobode jos niti jedan njihov intervju nisam pogledao jer nemam volje za to, ali da je cilj postignut, jeste. Konkurenti kiksali, mi uzeli poneki bod i eto nas u ligi za prvaka (tj, liga za izlazak u Evropu). Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.

Dakle, treba navijati da Siroki ili Mladost ne osvoje kup, i ujedno probati izboriti 4. mjesto. A to 4. mjesto se moze izboriti samo pred punim Tusnjem, nikako drugacije.

I kakav je ovaj Zilkic, odakle je stigao i ima li kuveta u njemu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 mar 2017, 10:18

Zilkic dobar pravo protiv Radnika. Zna momak s loptom, tesko mu uzeti.

Nadam se da se Zec malo opametio od Bijeljine i da nece biti onoliko glup.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 mar 2017, 10:22

Beduin je napisao/la: Nisam imao vremena gledati sta pricaju u zadnje vrijeme, a ako mi vjerujes otkako su dosli na kormilo Slobode jos niti jedan njihov intervju nisam pogledao jer nemam volje za to, ali da je cilj postignut, jeste. Konkurenti kiksali, mi uzeli poneki bod i eto nas u ligi za prvaka (tj, liga za izlazak u Evropu). Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.

Dakle, treba navijati da Siroki ili Mladost ne osvoje kup, i ujedno probati izboriti 4. mjesto. A to 4. mjesto se moze izboriti samo pred punim Tusnjem, nikako drugacije.

I kakav je ovaj Zilkic, odakle je stigao i ima li kuveta u njemu?
Extra igrač. Vidices kako će da okreće pitare sutra

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 mar 2017, 10:25

Ako nema Ordagica nisam optimistican nikako, on je pola ekipe ofanzivno..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 mar 2017, 10:36

Beduin je napisao/la: Takodjer, Amerika je proslost i pomiri(te) se s tim, trenutno su nam pare u Evropi i pod svaku cijenu moramo izboriti je. Ako ne izborimo, vidicemo sta dalje, neka nam je Bog na pomoci.
Nisi u toku, bukvalno je mislio na Ameriku, tj. Sjevernu. Kontinent. Idemo u Kanadu igrati prijateljski turnir. Sve plaćeno. I to u periodu kad počinju prva pretkola za Ligu Evrope! Tako precjednik reče. Mislio se pohvalit al nije skontao neke stvari i rekao je datum tog turnira, pa je ispao ko PSG (ako i tu nisi u toku, u osmini finala LP PSG dobio Barcu 4-0 kod kuće, a u revanšu izgubili 6-1 i ispali).
Još je rekao da je cilj osiguran, LZP, i da se neće previše truditi i trošiti igrače sad.
Jagodić u zadnjim intervjuima već skinuo gaće...

Ma i bolje što nisi u toku.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 21 gost.