Mislim da će na kraju i biti trka za Mbappea ili Griezmanna. Jedino za njih dvojicu smo pokazali interes, dok mi ovamo niko drugi ne može naumpast.
Mbappe je suho zlato od igrača, ali još mora da zasja u punom sjaju. Koliko god bio talentovan, postoji jedna doza pesimizma ukoliko dođe. Ne mora značiti da će nastaviti u istom smjeru pod drugim sistemom i drugim trenerom, previše je mlad da budemo sigurni u to.
Griezmann je sigurno doooostaa provjerenija opcija. Iskusniji igrač i rekao bih nama potrebniji. Pošto je sigurno da Ibra ostaje i sjedeću sezonu, ja sam uvjeren da bi njihova veza bila strašna. Griezmann je igrač koji se odlično ubacuje u prazan prostor, njegova trka između protivničkih redova je fantastična. Igranje s dodatnim napadačom, on dolazi potpuno do izražaja i bez dileme volio bih da on bude nova 7-ca Utda. Da ne govorim još kako radi odličan presing i kako je velika radilica od igrača (a kako i neće biti Simeone ga trenira). Sa ovakvim karakteristikama nema sumnje da bi se uklopio u Mourinhov sistem.
Edit: Lukaku će biti vruća roba naljeto. Iako ne vjerujem da ćemo pokazati za njega interes, on se ipak može naći na listi. Ko zna.