Rekonstrukcija stadiona u BiH

MrBean
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 16:06

macak_ je napisao/la:

slika
Neko od nas dvojice ne zna brojati. Ja ovdje vidim 6 ulaza.
Računaj i invalidske i to se smatra ulazom.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 mar 2017, 16:08

theKuPuS je napisao/la:Više sjedećih mjesta znači više praznog prostora na manje atraktivnim tekmama, a budući da će ova tribina biti u prvom planu prilikom prenosa, to nije pozeljno. Zasto bi pravili tribinu sa 6000, 7000 mjesta kad nemamo potrebu za njom?
potreba je u derbijima i i evropskim utakmicama.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 16 mar 2017, 16:15

MrBean je napisao/la:
macak_ je napisao/la: Neko od nas dvojice ne zna brojati. Ja ovdje vidim 6 ulaza.
Ne bih se složio. uostalom invalidi baš i ne koriste stepenice.
Iako trolaš, složio bih se da su ulazi loše raspoređeni i bezveze je što tribina počinje i završava ulazom pa su ulaz na sjeveru i istoku udaljeni par metara, a tako će vjerovatno biti i na jugu, bez obzira što su odvojeni ogradom.
Pravda za flash-a!!!

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 16:16

Evo sad sam sračunao da ova tribina Borca ima tačno 4608 stolica, to znači da istok Grbavice ima samo 42 stolice više u odnosu na ovu tribinu Borca koja je 2-3 puta manje koštala.

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 16 mar 2017, 16:16

jestamaji je napisao/la:
scootzzZzTM87 je napisao/la:Zenicanin, kakve ti komplekse imas prema grbavici to je cudo
interesantno je da dosta zeničana pokazuje sličnu tenziju .... vjerovatno jer osjećaju da bi u dogledno vrijeme mogli ostati bez tekmi reprezentacije

još smo mi daleko od toga, a da budem iskren meni je to sporedna stvar, grbavica je željo i željo je grbavica, sve ostalo je manje važno. dodatni hepeninzi na stadionu su dobrodošlí, ali elem sporedni!
kakvi kompleksi,pa dosta raje iz zenice pohvalilo ovaj projekat i to bas na ovom forumu...
a sto se tice repke vodite je odmah,boli nas kita :D

MadrRasa
Kontakt:

Post Postao/la MadrRasa » 16 mar 2017, 16:19

Uzeo miske lopatom pare

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 16:23

macak_ je napisao/la:
MrBean je napisao/la:
macak_ je napisao/la: Neko od nas dvojice ne zna brojati. Ja ovdje vidim 6 ulaza.
Ne bih se složio. uostalom invalidi baš i ne koriste stepenice.
Iako trolaš, složio bih se da su ulazi loše raspoređeni i bezveze je što tribina počinje i završava ulazom pa su ulaz na sjeveru i istoku udaljeni par metara, a tako će vjerovatno biti i na jugu, bez obzira što su odvojeni ogradom.
Iako invalidi ne koriste stepenice njihovi ulazi zauzimaju mnogo mjesta na tribini, ali ako tako mora biti ne vrijedi raspravljati.
Jasno je da ulazi na istoku nisu baš najbolje rapoređeni pogotovo ovi na samim krajevima tribine, ali nadajmo se da će jug biti mnogo ljepši, mada je i istok dosta dobar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 16:24

MrBean je napisao/la:Evo sad sam sračunao da ova tribina Borca ima tačno 4608 stolica, to znači da istok Grbavice ima samo 42 stolice više u odnosu na ovu tribinu Borca koja je 2-3 puta manje koštala.
cuj on sracuno, a frajer ti maloprije stavio zvanicne podatke kolko ima mjesta na tribini i cuj 2-3 puta manje kostala :lol: , pa ova tribina se pravila 80ih i onda rekonstruisana prije nekoliko godina , ti bas lupas ko maksim po diviziji :crazy:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 16:26

irfo je napisao/la:
MrBean je napisao/la:Evo sad sam sračunao da ova tribina Borca ima tačno 4608 stolica, to znači da istok Grbavice ima samo 42 stolice više u odnosu na ovu tribinu Borca koja je 2-3 puta manje koštala.
cuj on sracuno, a frajer ti maloprije stavio zvanicne podatke kolko ima mjesta na tribini i cuj 2-3 puta manje kostala :lol: , pa ova tribina se pravila 80ih i onda rekonstruisana prije nekoliko godina , ti bas lupas ko maksim po diviziji :crazy:
Jednom sam rekao da ne vjerujem nikakavim podacima što se tiče kapaciteta stadiona u BiH, pogotovo ne ovim sa Wikipedije gdje svako piše kako njemu odgovara :)

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 16 mar 2017, 16:41

irfo je napisao/la:Cuo sam da je unajmio siroki neku firmu iz srbije da uredi teren, zna li se koliko je kostalo?
Da, pisao je to jedan na nasoj temi da je to neki firma koja je radila stadion Zrinjskog pa onda Sirokog. Ne znam cijenu stvarno

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 mar 2017, 16:49

Konzerva je napisao/la:
theKuPuS je napisao/la:Više sjedećih mjesta znači više praznog prostora na manje atraktivnim tekmama, a budući da će ova tribina biti u prvom planu prilikom prenosa, to nije pozeljno. Zasto bi pravili tribinu sa 6000, 7000 mjesta kad nemamo potrebu za njom?
potreba je u derbijima i i evropskim utakmicama.
Potrebna sad dok zapad prima par stotina i dok jug nema kapacitet koji ima sjever. Da se stadion zavrsi s istokom i zapadom po 6-7.000 to bi bilo previse. Primao bi preko 25.000, a kad pogledamo posjete u derbiju na Kosevu i europske utakmice oba kluba na Kosevu, stadion od 20.000 je vrh sto se kapaciteta tice, cak bi i puno manji bio zadovoljavajuci. Derbi u prosjeku gleda 12-13.000, a u Europi su rijetke utakmice koje privuku gledatelje u velikom broju. Sto bi pravio stadion zbog dvije utakmice u pet godina? Gdje je tu financijska isplativost?

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 mar 2017, 17:01

MrBean je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Jednom sam rekao da ne vjerujem nikakavim podacima što se tiče kapaciteta stadiona u BiH, pogotovo ne ovim sa Wikipedije gdje svako piše kako njemu odgovara :)
Kakva wikipedija mamlaze

http://www.fkborac.net/stadion
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 17:06

Ovo je kapcitet vjerovatno bez onog dijela gdje stoje Lesinari, jer tamo sada nema stolica..
Ali nebitno nije to tema, tema je bila izgled tribine.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 mar 2017, 17:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:Majstor u trolanju. :lol:
Ne znam samo kako nasjednu na ovakvo trolanje. Da je bar zanimljivo pa da neko namjerno nasjedne da se nasmiješ, a oni nasjednu na ovakve gluposti. :D

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 16 mar 2017, 17:18

A zašto bi bilo trolanje ništa nije rečeno pogrešno, bolje bi vam bilo da i vi iznesete svoja mišljenja u vezi stadiona, a za mišljenje vam je potreban mozak, a sad nisam siguran imate li ga za nešto više osim napisati da neko nekoga trola !

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 mar 2017, 17:23

Tribina je odlicna. Nema se sta dodati, blizu teren ljepotica prava. :bih:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 mar 2017, 17:52

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 16 mar 2017, 18:11

Da li je u planu farbanje zutom bojom stepenica i ograde,?mislim da se dobru uklapaju te nijanse na sjeveru, a i reprezentacija bi konacno dobila stadion u svojim bojama :)

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 mar 2017, 18:18

Zna li iko koliko bi mogla biti karta na istoku...skuplja od sjevera ili...

Poslano sa mog Smartphone_6.1 koristeći Tapatalk
Semper Fidelis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.