FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A nase picke u upravi nek sute i nek se ne oglasavaju, a ovo govedo nek nastavi da nas kasapi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Stvarno ovo vise nema smisla,unistavaju nas na sve nacine a nasi Idalje sute,pa jel moguce da se I na ovaj nacin pokusava prekrojiti tabela!!!Evolution87 je napisao/la:A nase picke u upravi nek sute i nek se ne oglasavaju, a ovo govedo nek nastavi da nas kasapi.

Ma treba sad malo uzburkati javnost, oglasiti se pocevsi od igraca, Cale pa sto da ne i uprave a i nas, staviti odredjeni pritisak na Jakupovica i pokazati mu da ce biti **** ako ponovi opet nekakvu farsu, i vjerujem da ce odsuditi korektno ovoga puta, pickica jedna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
presudice ahmetovic, saric i periticgivera je napisao/la:Stvarno ovo vise nema smisla,unistavaju nas na sve nacine a nasi Idalje sute,pa jel moguce da se I na ovaj nacin pokusava prekrojiti tabela!!!Evolution87 je napisao/la:A nase picke u upravi nek sute i nek se ne oglasavaju, a ovo govedo nek nastavi da nas kasapi.

Sad je ocito da Vladu nisu doveli zbog trenerskih sposobnosti...oko njega samo neke muljazeTobeYarabi je napisao/la:presudice ahmetovic, saric i periticgivera je napisao/la:Stvarno ovo vise nema smisla,unistavaju nas na sve nacine a nasi Idalje sute,pa jel moguce da se I na ovaj nacin pokusava prekrojiti tabela!!!Evolution87 je napisao/la:A nase picke u upravi nek sute i nek se ne oglasavaju, a ovo govedo nek nastavi da nas kasapi.
PERONI IVETIĆ!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta s njim? Definitivno bi prekucao ovu ligu...Majkl je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ante-vukusi ... eler/99345
1946~
u Tuzli samo jako kao i do sad presing i ubiti ih kontrama.ograniciti ih na 1 priliku eventualno.imam osjecaj da ce lazni Mostarci kiksati
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesi to jucer isao po njegaMajkl je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ante-vukusi ... eler/99345

Sjecam ga se jos iz Hajduka, bio strasan napadac

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
jel zabio ovaj gola otkako ga je Hajduk prodo???ThrillerHz je napisao/la:Sta s njim? Definitivno bi prekucao ovu ligu...Majkl je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ante-vukusi ... eler/99345
šta mu je što ga i drugoligaši tjeraju???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
VUKUSICU ANTE, SINJSKI DIJAMANTE!
Oj kako sam vas po Tanovom dolasku navuk'o za ovog igraca.

Oj kako sam vas po Tanovom dolasku navuk'o za ovog igraca.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
nemeremo s 2 Isusa igratSabinho je napisao/la:VUKUSICU ANTE, SINJSKI DIJAMANTE!
Oj kako sam vas po Tanovom dolasku navuk'o za ovog igraca.![]()

kad je Greuter raskino s njim? , ovo je za sljedeću sezonu, možda?? jelle?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hzzavidovici
- Kontakt:
Mihojević, Kadušić i Anđušić dobili poziv u repku, U-21 plus Alagić i fizioterapeut.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
hzzavidovici je napisao/la:Mihojević, Kadušić i Anđušić dobili poziv u repku, U-21 plus Alagić i fizioterapeut.

- Evolution87
- Kontakt:
SVI U ?!!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:SVI U ?!!!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
hzzavidovici je napisao/la:Mihojević, Kadušić i Anđušić dobili poziv u repku, U-21 plus Alagić i fizioterapeut.

Konacno i nase igrace da neko pozove, sjecam se kako su uvijek igraci Kozare imali prednost u odnosu na nase igrace, nadam se da ce to novi selektor promijeniti.hzzavidovici je napisao/la:Mihojević, Kadušić i Anđušić dobili poziv u repku, U-21 plus Alagić i fizioterapeut.

Suljic nekad bio jedan od najboljih igraca lige a odigrao 1 tekmu za mladu reprezentaciju, dok ovaj strumf sto je otisao u drugu Dansku ligu 9 zvanicnih i jos za mlade 15 ak.
Morta sve najbolje.

-
- Kontakt:
Samo da pozdravim, sve hordase, pitare i ostale kojima je Fk Sarajevo u srcu.
U Tuzlu samo hrabro bez pardona, bit ce nalozeni na nas ali mi trebamo biti jos naloženiji na 3 boda. Dakle, ponoviti pristup protiv Širokog, igrati sa istom postavom kao protiv Širokog i ne bi trebalo biti problema, obzirom da to više nije ona Sloboda iz prošle i pretprošle sezone , a i pritisle su ih povrede, odlasci, negativa u klubu, mislim da to trebamo iskoristiti.
U Tuzlu samo hrabro bez pardona, bit ce nalozeni na nas ali mi trebamo biti jos naloženiji na 3 boda. Dakle, ponoviti pristup protiv Širokog, igrati sa istom postavom kao protiv Širokog i ne bi trebalo biti problema, obzirom da to više nije ona Sloboda iz prošle i pretprošle sezone , a i pritisle su ih povrede, odlasci, negativa u klubu, mislim da to trebamo iskoristiti.
Sarajevo ljubavi moja.
Alen škoro pa Said Husejinović.
Alen škoro pa Said Husejinović.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, napoleon72 i 33 gosta.