lijepo ono bas al i golemoKonzerva je napisao/la:

lijepo ono bas al i golemoKonzerva je napisao/la:
Pojma ti nemasMrBean je napisao/la:Shvatam ja to, prohodnost, komocija, ovo ono, ali ja jednostavno više volim da tribina ima više sjedećih mjesta.
Evo jedan primjer tribine stadiona u Banjaluci, ljudi su objasnili kako se prvi tribina, ovo treba da bude kalup svim ostalim klubovima kako se nešto pravi, ja vjerujem da ova tribina ima više sjedećih mjesta od ovog istoka Grbavice a izgleda odlično uz sve to
Ako Željo kao najpopularniji klub u BiH uz Sarajevo nema potrebe za takvom tribininom, e onda ne znam.theKuPuS je napisao/la:Više sjedećih mjesta znači više praznog prostora na manje atraktivnim tekmama, a budući da će ova tribina biti u prvom planu prilikom prenosa, to nije pozeljno. Zasto bi pravili tribinu sa 6000, 7000 mjesta kad nemamo potrebu za njom?
Ljudi su htjeli taj kapacitet, nisu zeljeli veci. Htjeli su taj kapacitet i taj komfor. Da su htjeli manji komfor napravili bi manji broj stepenica i skinuli odozgor red, dva, nagurali stolice i dobili kapacitet uz manju cijenu.MrBean je napisao/la:Shvatam ja to, prohodnost, komocija, ovo ono, ali ja jednostavno više volim da tribina ima više sjedećih mjesta.
Evo jedan primjer tribine stadiona u Banjaluci, ljudi su objasnili kako se prvi tribina, ovo treba da bude kalup svim ostalim klubovima kako se nešto pravi, ja vjerujem da ova tribina ima više sjedećih mjesta od ovog istoka Grbavice a izgleda odlično uz sve to![]()
interesantno je da dosta zeničana pokazuje sličnu tenziju .... vjerovatno jer osjećaju da bi u dogledno vrijeme mogli ostati bez tekmi reprezentacijescootzzZzTM87 je napisao/la:Zenicanin, kakve ti komplekse imas prema grbavici to je cudo
Na istoku Grbavice postoji ukupno 8 ulaza ako ih sve brojimo i isto toliko stepenica računajući i duple, plus ove stepenice koje se nalaze sa bočnih strana svakog ulaza.macak_ je napisao/la:Mislim da postoje određeni standardi što se tiče broja stolica i broja ulaza, ali koliko vidim i istok Grbavice i u BL ima po 6 ulaza. Na BP isto ulaza (6) imaju i istok i zapad, iako je zapad 3 puta veći, tako da vjerujem da je to tako propisano nekim pravilom.
Zeničani se raduju odlasku reprezentacije, seljakluka i crkusa iz Zenicejestamaji je napisao/la:interesantno je da dosta zeničana pokazuje sličnu tenziju .... vjerovatno jer osjećaju da bi u dogledno vrijeme mogli ostati bez tekmi reprezentacijescootzzZzTM87 je napisao/la:Zenicanin, kakve ti komplekse imas prema grbavici to je cudo
Nisam Zeničanin hahaha, vidiš da ja želim da repka igra na Grbavici u skorije vrijemejestamaji je napisao/la:interesantno je da dosta zeničana pokazuje sličnu tenziju .... vjerovatno jer osjećaju da bi u dogledno vrijeme mogli ostati bez tekmi reprezentacijescootzzZzTM87 je napisao/la:Zenicanin, kakve ti komplekse imas prema grbavici to je cudo
još smo mi daleko od toga, a da budem iskren meni je to sporedna stvar, grbavica je željo i željo je grbavica, sve ostalo je manje važno. dodatni hepeninzi na stadionu su dobrodošlí, ali elem sporedni!
Neko od nas dvojice ne zna brojati. Ja ovdje vidim 6 ulaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.