Druze kikso Siroki i KrupaBiban25 je napisao/la:Ispostavilo se na kraju da nam je klub trebao osvojiti samo jedan bod iz ova četiri meča da bi se plasirao u LzP, to nebi ni Olimpik propustio. U subotu bi mogli izboriti remi i nekih 4-5 hiljada na tribinama (od toga 500 navijača i mirnih simpatizera Sarajva, baš ih dosta bude na zapadu).
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zlatan Nalić sin tuzlanski
da ne trpaju rupu?Gifron je napisao/la:Eno opet bager nesto kopa na istoku

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa postavljaju privremenu montažnu tribinu, rasprodat Tušanj za ovu VAŽNU utakmicu za koju smo čuvali i odmarali najbolje igrače u Bijeljini!!!Gifron je napisao/la:Eno opet bager nesto kopa na istoku
Ovo da ne bi bilo problema ko kad je Azemica tu bio, pa svi koji su platili kartu nisu mogli ući, naučili su iz tuđih grešaka.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mortus je napisao/la:Pa postavljaju privremenu montažnu tribinu, rasprodat Tušanj za ovu VAŽNU utakmicu za koju smo čuvali i odmarali najbolje igrače u Bijeljini!!!Gifron je napisao/la:Eno opet bager nesto kopa na istoku
Ovo da ne bi bilo problema ko kad je Azemica tu bio, pa svi koji su platili kartu nisu mogli ući, naučili su iz tuđih grešaka.....

Sto se bagera tice.... izljepotalo.... Kooooooopajuuuuuu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Da mi je jednu utqkmicu sa sarajlijicama da nam ne sudi ni valjic ni jakupovic
- zlatnakoka
- Kontakt:
Imal gdje da se igra crveni karton ili penaltinaslafkr je napisao/la:Da mi je jednu utqkmicu sa sarajlijicama da nam ne sudi ni valjic ni jakupovic

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Al najjace j e b u Jakupovicu majku i jufke i mi... Ahahahaha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa covjek spava u Tuzli, nema potrebe ni ic kuci
ako gledas po tome ko nam u Tuzli sudi mi u ligi samo 2-3 sudije imamo
a ovaj nam nije sudio a da nas nije zaklo
ako gledas po tome ko nam u Tuzli sudi mi u ligi samo 2-3 sudije imamo
a ovaj nam nije sudio a da nas nije zaklo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Za koji autobus Ja sam postavio iso pitanje za kupovinu autobusa od Azmira i predložio sam da skupimo pare Ja sam ponudio 100 maraka i samo se još Fudo javio i nudio isti iznos niko se više nije javio a svi se busaju kao navijači Slobode I sad opet ču podržati UG Prijatelji i nudim 100 maraka i popravku elektro instalacije na autobusu đabe Da vidim koliko će se javiti navijača SLOBODEtuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da UG Prijatelji pokrece akciju za kupovinu autobusa Slobodi?
Ako jeste superiska, trebamo se svi ukljuciti i dole dolaziti davati donacije svakodnevno. To bi im bio pravi potez, ja bih prvi od usta odvajao..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto nudim i ja 100 KM, nije ni premalo nije ni previse..Ako hocemo nesto moramo imati 1000 takvih. Ako ne onda nema potrebe da se pravimo nesto i foliramo neka nas gase.strujasamo je napisao/la:Za koji autobus Ja sam postavio iso pitanje za kupovinu autobusa od Azmira i predložio sam da skupimo pare Ja sam ponudio 100 maraka i samo se još Fudo javio i nudio isti iznos niko se više nije javio a svi se busaju kao navijači Slobode I sad opet ču podržati UG Prijatelji i nudim 100 maraka i popravku elektro instalacije na autobusu đabe Da vidim koliko će se javiti navijača SLOBODEtuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da UG Prijatelji pokrece akciju za kupovinu autobusa Slobodi?
Ako jeste superiska, trebamo se svi ukljuciti i dole dolaziti davati donacije svakodnevno. To bi im bio pravi potez, ja bih prvi od usta odvajao..
Ako otvore poseban racun u banci namjenjen iskljucivo KUPOVINI AUTOBUSA znaci racun u banci u ime UG i da to znaci bude namjenski racun da se novac ni zasta drugo nemoze iskoristiti ja cu dati 300 km.strujasamo je napisao/la:Za koji autobus Ja sam postavio iso pitanje za kupovinu autobusa od Azmira i predložio sam da skupimo pare Ja sam ponudio 100 maraka i samo se još Fudo javio i nudio isti iznos niko se više nije javio a svi se busaju kao navijači Slobode I sad opet ču podržati UG Prijatelji i nudim 100 maraka i popravku elektro instalacije na autobusu đabe Da vidim koliko će se javiti navijača SLOBODEtuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da UG Prijatelji pokrece akciju za kupovinu autobusa Slobodi?
U ruke nedam nikom niti u coravo.
FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Nedam zato jer NJUO nije htio djaba autobus na koristenje. Dok su ovi muljatori nema nista!tuzlak1987 je napisao/la:Eto nudim i ja 100 KM, nije ni premalo nije ni previse..Ako hocemo nesto moramo imati 1000 takvih. Ako ne onda nema potrebe da se pravimo nesto i foliramo neka nas gase.strujasamo je napisao/la:Za koji autobus Ja sam postavio iso pitanje za kupovinu autobusa od Azmira i predložio sam da skupimo pare Ja sam ponudio 100 maraka i samo se još Fudo javio i nudio isti iznos niko se više nije javio a svi se busaju kao navijači Slobode I sad opet ču podržati UG Prijatelji i nudim 100 maraka i popravku elektro instalacije na autobusu đabe Da vidim koliko će se javiti navijača SLOBODEtuzlak1987 je napisao/la:Jel istina da UG Prijatelji pokrece akciju za kupovinu autobusa Slobodi?
Kada ova sezonska karta zavrsi necu kupiti za slijedecu sezonu. Gdje su pare od Evrope, sponzora, prodaje igraca...
Za Slobodu nije problem dati, ali ovima jeste! Ne dam!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako bude sve transparentno i ja dajem 100 marona.
-
- Kontakt:
Što ćeš davat? fino čovjek iznad napisa, nudjen im autobus na korištenje al jok ono se nešto kofrči, neće jer je od Azmira i sad de braćo pomozite.hondas je napisao/la:Ako bude sve transparentno i ja dajem 100 marona.
Ustvari ne znam ni od kud uopšte ta ideja? Zaebancija ili sta?
-
- Kontakt:
Zar nije bolje, umjesto autobusa, uloziti novac u nesto sto ce vratiti jos vecu sumu ?
Npr, uokviren dres, potpisan od strane toga i toga, u kojeg ulozis 60-70 km a prodaj za 100 km. Tako bi samo rasli.
Npr, uokviren dres, potpisan od strane toga i toga, u kojeg ulozis 60-70 km a prodaj za 100 km. Tako bi samo rasli.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Il da dadnemo doprinos Slobodi, ali da se dupla na kladionici, pa do kraja sezone bi mogli imati milioneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zar nije bolje, umjesto autobusa, uloziti novac u nesto sto ce vratiti jos vecu sumu ?

Krenuti već od subote

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kome bolan da dadnete... Hahaha...Pa niste normalni....Bas imate para za finansiranje macka, Zdene i cickovog ulja... Cestitam
kako bi bilo nerealno da naši naštimaju kakvu tekmu u ovom doigravanju i odigraju vani u kladionici kinseskoj kao što su Azmira prozivali i onda te pare koje dobiju doniraju Slobodi i vrate dugove recimo da izgube od Krupe na Tušnju 5 PLUSzlatnakoka je napisao/la:Il da dadnemo doprinos Slobodi, ali da se dupla na kladionici, pa do kraja sezone bi mogli imati milioneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zar nije bolje, umjesto autobusa, uloziti novac u nesto sto ce vratiti jos vecu sumu ?
Npr, uokviren dres, potpisan od strane toga i toga, u kojeg ulozis 60-70 km a prodaj za 100 km. Tako bi samo rasli.![]()
Krenuti već od subote

Čudi me da to našem vrlom Faraonu nije naumpalo do sada
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Ljudi....Kineska kladionica i Azmir,Cicak macak pic.ak bilo ko je najveca ubleha koju je prosula "carsija"iz mrznje,zavisti ljubomore.....
Tesko je naci kako treba par iz nase lige u Austriji,Italiji,Sloveniji....JEDVA.......nema ga svaka kladionica i vecinom nemaju sve utakmice....A kamoli yebena KINA.....
KINA HEJJ...
Ja hocu uplatim par stotina dnevno na par utakmica pa yebena PROCEDURA.....Jednom htio 400 live odigrat na jednu utakmicu kaze momce BLOKIRANO NE PRIMAMO UPLATE...
A sada zamislite uzmes yebeni MILION da uplatis na JEDNU utakmicu,yebene BOSANSKE LIGE u yebenoj posranoj KINI....
Pa istresli bi te iz gaca dok reknes keks........Ne dijele kladionice tako pare ljudi dragi....
Tesko je naci kako treba par iz nase lige u Austriji,Italiji,Sloveniji....JEDVA.......nema ga svaka kladionica i vecinom nemaju sve utakmice....A kamoli yebena KINA.....
KINA HEJJ...
Ja hocu uplatim par stotina dnevno na par utakmica pa yebena PROCEDURA.....Jednom htio 400 live odigrat na jednu utakmicu kaze momce BLOKIRANO NE PRIMAMO UPLATE...
A sada zamislite uzmes yebeni MILION da uplatis na JEDNU utakmicu,yebene BOSANSKE LIGE u yebenoj posranoj KINI....
Pa istresli bi te iz gaca dok reknes keks........Ne dijele kladionice tako pare ljudi dragi....
FK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.