Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Zašto nisu Acu postavili za trenera, pa zato što bi Aco pošutao ove sve igrače koji su tu radi aganžmana zajedno sa njihovim menađerima.
Ma znas da me ne bi nimalo iznenadilo da sad pobjede britance i opet pocnu pametovat kako su dobri. I onda popuse jedno 30 od makedonaca i naravno izgube sve gostujuce. Pa onda isto sranje za playoff, gdje cemo se opet blamirat. Pa zamislite da smo u kvalifikacijama za EP 1999 bili prvi ispred Litvanije i Hrvatske, a vidi sad s kakvom se bagrom mucimo. Ovog Bajramovica treba stavit u zatvor dok su kvalifikacije. Boze sacuvaj "igraca" i jada.dziza_23 je napisao/la:Ja se ne bi slozio s tobom. Mislim da ce bit obrnuto, da ce nas vise nabit Makedonci nego BritanijaBarca u srcu je napisao/la:Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.
Od Britanaca 40, od Makedonaca 30 razlike i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
trik je napisao/la:Zašto nisu Acu postavili za trenera, pa zato što bi Aco pošutao ove sve igrače koji su tu radi aganžmana zajedno sa njihovim menađerima.
Nece Aco raditi za kiki-riki druze

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Razlog je sto nece da igra, covjek glumi povredu, ne voli reprezentaciju niti mu stalo da nam pomogne i da nesto napravi s nama kako je to radio s Cajom,...jednostavno supak od covjeka....mislim da nije na mjestu psovati Kenu Bajramovica jest dosta suteva i lopti upropastio, ali jednostavno nemamo sirinu pod obrucem sto bi svakako s teletom bilo puno lakse,Cartman je napisao/la:Povreda. Ko da bi ista promjenio, igrao je u proslim, pa je igro ko pizda i on.analiticar_ je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Teletovic???
Jel ozbiljno? Sta je razlog da on ne igra??
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Barca u srcu je napisao/la:Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.
Ma jok, mislis da Britance se jaci od nas.. Oni danas ima nevidena sreca izvadile se sa srecna trica pre kraj streca pa da ne zaboravime i sudija. Napravile smo nevidena verzija od gotovo...
A ako cita Sirokog ovoj forum da ga nataknam i nego u dupe...
[/quote]
Ma znas da me ne bi nimalo iznenadilo da sad pobjede britance i opet pocnu pametovat kako su dobri. I onda popuse jedno 30 od makedonaca i naravno izgube sve gostujuce. Pa onda isto sranje za playoff, gdje cemo se opet blamirat. Pa zamislite da smo u kvalifikacijama za EP 1999 bili prvi ispred Litvanije i Hrvatske, a vidi sad s kakvom se bagrom mucimo. Ovog Bajramovica treba stavit u zatvor dok su kvalifikacije. Boze sacuvaj "igraca" i jada.[/quote]
Sjecam se tih vremena kad sam uzivao gledajuci utakmice reprezentacije, kad je valjda to nesto znacilo igrati za repku pa su ginuli na terenu Markovic, Firic, Alihodzic, Beciragic i drugi, a ovo za Bajramovica potpisujem, opet pu, pu, pu .... pa dovoljno ga je pogledat i vidi se da je decko izgubljen, da ne zna sta znaci igrat centra i sta znaci poziciona igra u kosarci
Ma znas da me ne bi nimalo iznenadilo da sad pobjede britance i opet pocnu pametovat kako su dobri. I onda popuse jedno 30 od makedonaca i naravno izgube sve gostujuce. Pa onda isto sranje za playoff, gdje cemo se opet blamirat. Pa zamislite da smo u kvalifikacijama za EP 1999 bili prvi ispred Litvanije i Hrvatske, a vidi sad s kakvom se bagrom mucimo. Ovog Bajramovica treba stavit u zatvor dok su kvalifikacije. Boze sacuvaj "igraca" i jada.[/quote]
Sjecam se tih vremena kad sam uzivao gledajuci utakmice reprezentacije, kad je valjda to nesto znacilo igrati za repku pa su ginuli na terenu Markovic, Firic, Alihodzic, Beciragic i drugi, a ovo za Bajramovica potpisujem, opet pu, pu, pu .... pa dovoljno ga je pogledat i vidi se da je decko izgubljen, da ne zna sta znaci igrat centra i sta znaci poziciona igra u kosarci
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Gledao sam samo zadnjih 17 min. Sreca moja nisam ranije obezbedio link.
Sta reci... tuga!!!
Bez organizovanog napada i odbrane, puno individualnosti, trener crta nesto ko u vrticu, kapiten NULA-vojska bez generala, centar izigrava pleja (i poentira u dva navrata Bavcic) a plej centra, nedisciplina, ishitreni sutevi...ma komedija ziva!
Bice bruke protiv Makedonaca i Britanaca.
Ovakvim pristupm igre Madjarska je prevelik zalogaj, tim Sri Lanke bi po meri bio.
PS:
Taletovicu, vrati se!!!
Sta reci... tuga!!!
Bez organizovanog napada i odbrane, puno individualnosti, trener crta nesto ko u vrticu, kapiten NULA-vojska bez generala, centar izigrava pleja (i poentira u dva navrata Bavcic) a plej centra, nedisciplina, ishitreni sutevi...ma komedija ziva!
Bice bruke protiv Makedonaca i Britanaca.
Ovakvim pristupm igre Madjarska je prevelik zalogaj, tim Sri Lanke bi po meri bio.
PS:
Taletovicu, vrati se!!!
-
- Kontakt:
ja ne znam kako igrac koji zarađuje nekoliko stotina hiljada eura moze da pravi onakve gluposti
kad nekome zelite reci da je jako glup recite mu glup si ko keno bajramovic
kad nekome zelite reci da je jako glup recite mu glup si ko keno bajramovic
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Trebamo se zapitati šta se dešava ako nam je Mađarska mjerilo.Ne tako davno ova reprezentacija je vizirala kartu za Euro i prije kvalifikacija.Nažalost ova reprezentacija će po svemu sudeći u doigravanje za opstanak u A diviziji.Iako je naš Omer i dalje optimista i ljudima koji nikad nisu pogledali utakmicu je jasno da su kvalifikacije propale.Da može i gore od ovog bit će potrebno gostovanje u Makedoniji koja je nema sumnje bolja reprezentacija od V. Britanije.U odnosu na duel sa Mađarskom pojačani su za ponajboljeg play u Evropi Boa McCalebb-a.Što se tiče večerašnjeg duela ovo je čisti poraz trenera.Mađari su igrali na jedinu kartu koja im je preostala a to su šutevi za tri poena.Sabit Hadžić nije detektovao problem cijelu utakmicu, a Mađari su ko brat bratu ošutali 40 trica. .Ništa nije mijenjao u postavci odbrane cijelo vrijeme.Presing i zona su strani pojmovi za njega.Odoh sebi pustiti tekmu Emerson- Bosna jer je od tog trenutka naša košarka počela umirati.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 08 avg 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ti se pomiri sa činjenicom da smo loša reprezentacija...ja njima želim sto bolji uspjeh,ali tesko jer NEMAMO kvalitet...TaRgEt_ je napisao/la:Prvo Sabit je odlican trener za razliku od Mense doktor nauka , 2 kapiten boze sacuvaj , Varda odigrao na svom nivou trudio se , Domencrata nije islo trudio se u odbrani pokazao da moze dosta da pomogne , Bavcic sa 14 poena 12 skokova pokazao sta znaci odigrati sezonu u Euroligi i tako to Đedovic onako solidan ali moze on to mnogo bolje .. najveci problem nas veceras je bio sto smo igrali 8 na 5 na parketu Dolinek onaj poljak i ne znam ko je treci bio majko mila i draga ne bi im dao da sude opstinsku ligu a kamoli ovo tri perioda ubise pa ona Vardina tehnicka i ako ga je lik sa ledja gurno ocito pa jos x faulova u korist mađarske .. sramota ... sve su svemu nista strasno mađari če ovdje 30 razlike da zijane i više nije nenadoknadivo , jer veceras se nije moglo protiv sudija i mađara zajedno ... i molim vas da ne lupate i borba za trece mjesto ovo ono notorne gluposti pricate protiv ukrajne kada smo dobili svi aplauz svi serete sada nema smisla pokazace protiv V.B uz jedno normalno suđenje da je moguce dobiti i pobjediti .... umjesto da svi kazemo idemo dalje momke bodriti za sljedecu utakmicu mi seremo nakon 1 poraza pogan smo mi narod ...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
najmanje tri trojke smo primili jer se Domercant nije uspio izvuc iz bloka na vrijeme, kakva njegova odbrana. Ne seremo mi zbog poraza, vec zbog sramocenja svega sto znaci ime BiH i dres reprezentacije, zbog 20-tak poena postignutih za jedno poluvrijeme i opcenito zbog zalaganja na terenu u prvom poluvremenu (govorim u svoje ime).TaRgEt_ je napisao/la:Prvo Sabit je odlican trener za razliku od Mense doktor nauka , 2 kapiten boze sacuvaj , Varda odigrao na svom nivou trudio se , Domencrata nije islo trudio se u odbrani pokazao da moze dosta da pomogne , Bavcic sa 14 poena 12 skokova pokazao sta znaci odigrati sezonu u Euroligi i tako to Đedovic onako solidan ali moze on to mnogo bolje .. najveci problem nas veceras je bio sto smo igrali 8 na 5 na parketu Dolinek onaj poljak i ne znam ko je treci bio majko mila i draga ne bi im dao da sude opstinsku ligu a kamoli ovo tri perioda ubise pa ona Vardina tehnicka i ako ga je lik sa ledja gurno ocito pa jos x faulova u korist mađarske .. sramota ... sve su svemu nista strasno mađari če ovdje 30 razlike da zijane i više nije nenadoknadivo , jer veceras se nije moglo protiv sudija i mađara zajedno ... i molim vas da ne lupate i borba za trece mjesto ovo ono notorne gluposti pricate protiv ukrajne kada smo dobili svi aplauz svi serete sada nema smisla pokazace protiv V.B uz jedno normalno suđenje da je moguce dobiti i pobjediti .... umjesto da svi kazemo idemo dalje momke bodriti za sljedecu utakmicu mi seremo nakon 1 poraza pogan smo mi narod ...
Momak iznad(Robert81)-bez uvrede molim te ali ja tebe fakat NISTA ne kontam......
Za danasnju tekmu jedno veliko FUJ!
Sve je pocelo izrekom onog nazovi komentatora Aleksandra Babica."Ovo nije nasa himna to svi znamo!".Ponasanje nakon toga POJEDINIH igraca je bilo ISPOD NORMALNOG i onaj nazovi strucnjak Sabit Hadzic(ama isti ko i Menso-nula!)je trebao ODMAH na pocetku da izvede onu da ne pominjem koju dvojicu igraca koji jednostavno NISU NI IGRALI.Tada kada su Madjari otisli na +15...I Aleksandar je mogao reci"Ovo je stara himna BiH"ili tako nesto ali-"otkrio"se saam.TU je bio jedan od VELIKIH PROBLEMA.Pogledajte snimku ako neko zeli pa ce mu biti jasno sta pisem.
Na kraju ukakise i Djedovic i Bajramovic i Bavcic-IDIOTSKIM pokusajima trica kada smo bili na -5.TADA se trebalo i MORALO ici na MIRNE DVICE a ne ko hajvani da pucaju za trice.Da smo isli"mirnim dvicama"tekmu bi dobili ejr su Madjari promasili dosta slobodnih bacanja.
Na kraju-necemo mi nigdje sa ovakvim"igracima".A ni selektorom koji umjesto da ODMAH izbaci iz igre prvog koji"na silu"pokusa sa tricom.Ne zna se ko pije a ko placa...On ne reaguje i onda i drugi...katastrofa da nas ovakva Madjarska dobije!FUJ!
A Teletovicu se treba ZA SVA VREMENA "zahvaliti" i djubretu zabraniti ulazak u BiH.Nije on povrijedjen vec se"cuva"ko i Salihamidzic birvaktile...
Sve je pocelo izrekom onog nazovi komentatora Aleksandra Babica."Ovo nije nasa himna to svi znamo!".Ponasanje nakon toga POJEDINIH igraca je bilo ISPOD NORMALNOG i onaj nazovi strucnjak Sabit Hadzic(ama isti ko i Menso-nula!)je trebao ODMAH na pocetku da izvede onu da ne pominjem koju dvojicu igraca koji jednostavno NISU NI IGRALI.Tada kada su Madjari otisli na +15...I Aleksandar je mogao reci"Ovo je stara himna BiH"ili tako nesto ali-"otkrio"se saam.TU je bio jedan od VELIKIH PROBLEMA.Pogledajte snimku ako neko zeli pa ce mu biti jasno sta pisem.
Na kraju ukakise i Djedovic i Bajramovic i Bavcic-IDIOTSKIM pokusajima trica kada smo bili na -5.TADA se trebalo i MORALO ici na MIRNE DVICE a ne ko hajvani da pucaju za trice.Da smo isli"mirnim dvicama"tekmu bi dobili ejr su Madjari promasili dosta slobodnih bacanja.
Na kraju-necemo mi nigdje sa ovakvim"igracima".A ni selektorom koji umjesto da ODMAH izbaci iz igre prvog koji"na silu"pokusa sa tricom.Ne zna se ko pije a ko placa...On ne reaguje i onda i drugi...katastrofa da nas ovakva Madjarska dobije!FUJ!
A Teletovicu se treba ZA SVA VREMENA "zahvaliti" i djubretu zabraniti ulazak u BiH.Nije on povrijedjen vec se"cuva"ko i Salihamidzic birvaktile...
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 08 avg 2010, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Muamer Taletovic je prosjecan igrac koji je tavorio u durgoj Njemackoj ligi, karijeru poceo u Ceskopromeksu i NIKAD nije bio u repki.cole-ch je napisao/la:
PS:
Taletovicu, vrati se!!!
Mirza TEletovic je nesto drugo, pretpostavljam da aludiras na njega. On bi nam vec mogao pomoci

Cuva Bog Zelju svog!
momak iznad samo reci sta ti nije jasno, da razjasnim, a sve sto si napisao potpisuje, a najvise za komentatora, kako se samo frajer naljutio i pokazao pravo lice, kaze bit ce oni kaznjeni zbog ovoga

Hamo je napisao/la:ti se pomiri sa činjenicom da smo loša reprezentacija...ja njima želim sto bolji uspjeh,ali tesko jer NEMAMO kvalitet...TaRgEt_ je napisao/la:Prvo Sabit je odlican trener za razliku od Mense doktor nauka , 2 kapiten boze sacuvaj , Varda odigrao na svom nivou trudio se , Domencrata nije islo trudio se u odbrani pokazao da moze dosta da pomogne , Bavcic sa 14 poena 12 skokova pokazao sta znaci odigrati sezonu u Euroligi i tako to Đedovic onako solidan ali moze on to mnogo bolje .. najveci problem nas veceras je bio sto smo igrali 8 na 5 na parketu Dolinek onaj poljak i ne znam ko je treci bio majko mila i draga ne bi im dao da sude opstinsku ligu a kamoli ovo tri perioda ubise pa ona Vardina tehnicka i ako ga je lik sa ledja gurno ocito pa jos x faulova u korist mađarske .. sramota ... sve su svemu nista strasno mađari če ovdje 30 razlike da zijane i više nije nenadoknadivo , jer veceras se nije moglo protiv sudija i mađara zajedno ... i molim vas da ne lupate i borba za trece mjesto ovo ono notorne gluposti pricate protiv ukrajne kada smo dobili svi aplauz svi serete sada nema smisla pokazace protiv V.B uz jedno normalno suđenje da je moguce dobiti i pobjediti .... umjesto da svi kazemo idemo dalje momke bodriti za sljedecu utakmicu mi seremo nakon 1 poraza pogan smo mi narod ...
Losi nismo , da nam fale igraci fale , ali ja ne znam ljudi u sta ste vi gledali koliko su ovi navijali za Mađare , slazem se da smo mi lose odigrali i sve a ovo je trenutno najbolje sto imamo svi se skupimo i podrzimo mi repku pa bilo kako bilo , ovako pljuvati i raditi mislim nije uredu sa nase strane ... Lose desilo se ali davno je proslo vrijeme Firica Markovica CAstla Alihođžica , Bećiragića i ostali vedeta koji su to znali i uzivali trentno ovo je najbolje , ovi sto nece da se odazovu iz ovih ili onih stvari ne racunam ...a Mađari su me sa himom kupili za sva vremena

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
A sta se ti bunis radi izjave komentatora gori si od njega vidi ti avatara...ne priznajes ni ti PRAVU himnu...edinko je napisao/la:Momak iznad(Robert81)-bez uvrede molim te ali ja tebe fakat NISTA ne kontam......
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 08 avg 2010, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Mislim da nas nisu Mađari uništili, nego Bajramović 

nista, ostaje mi samo da pravim fudbalsku repku, jer realno samo oni mogu nesto napraviti, ali eto da sve bude kako ne treba, mozda ce je suspendovati, tako da nemam koga pratiti, jedino repku u tavli i boćanju 

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Oj drame, gdje ovo stavi u vedeteTaRgEt_ je napisao/la:davno je proslo vrijeme Firica Markovica CAstla Alihođžica , Bećiragića i ostali vedeta koji su to znali

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
PA JARO KOGA ĆE ACO DOVEST AKO OVE OTJERA,TELETA...Cartman je napisao/la:Ma znas da me ne bi nimalo iznenadilo da sad pobjede britance i opet pocnu pametovat kako su dobri. I onda popuse jedno 30 od makedonaca i naravno izgube sve gostujuce. Pa onda isto sranje za playoff, gdje cemo se opet blamirat. Pa zamislite da smo u kvalifikacijama za EP 1999 bili prvi ispred Litvanije i Hrvatske, a vidi sad s kakvom se bagrom mucimo. Ovog Bajramovica treba stavit u zatvor dok su kvalifikacije. Boze sacuvaj "igraca" i jada.dziza_23 je napisao/la:Ja se ne bi slozio s tobom. Mislim da ce bit obrnuto, da ce nas vise nabit Makedonci nego BritanijaBarca u srcu je napisao/la:Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.

ko drugom jamu kopa nos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.