PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kompromis
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Kompromis » 16 mar 2017, 10:52

BordoBolesnik je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Anel Hebibovic u 5 utakmica na proljece 2 gola i 3 asistencije. Goran Zakaric 0 golova 0 asistencija. A smijali se ovdje kad sam rekao da je Hebibovic bolji igrac.
Zato je taj Zakaric svojim klubovima donosio titule i trofeje, i bivao najboljim igracem lige, a hebibovic svojim kup sajamskih sljiva i opstanke...
Zato je jedan dogurao do Dinama (istina nije igrao ali je opet dosao do Dinama, drugi ne moze ni turisticki posjetiti Zagreb)...

I kako nema asistenciju... kad je centrirao protiv Krupe za gol... i sacekaj kraj sezone pa onda sudi... ali svi moguci empirijski iskustveni parametri su na zakaricevoj strani... jer je bio najbolji igrac lige, 2 godine.... a ovaj drugi to ni blizu...

I vjerujem da hebibovic ima bolju statistiku i od duljevica... znaci da je bolji igrac... tvojom logikom... znaci ako ste za dulju odbili 4mil, za ovog ocekujem da odbijete 5mil...
Procitas ovo i ostatak te vise ne zanima. Inace taj Zakaric nakon duge i uspjesne karijere i mnogih titula i utakmica odlucio da se vrati ovdi da zaigra za zeljescar :mrgreen:
MITOMANIJAAAAAA :njanjanja:

ps Sajo efikasniji od Gorana i Ivana :kafa:
Čovjek bio najbolji igrac lige kad je igrao u sirokom, i to sa 20 godina... proda se za dobre pare u Dinamo... dodje na posudbu u Zrinjski i izurinira citavu ligu i donese im titulu... slucajno, ne bi rekao...

Zato vrijeme hebibovic donese opstanak olimpicu, donese opstanak velezu, sa sarajevom nista ne osvoji...
I jos plus da 2 gola i 3 asistencije... kao sto ranije rekoh hall of fame... 5mil... zato sto dulja kao slabiji igrac vrijedi 4mil... ipak ima losiju statistiku...

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 mar 2017, 11:05

Da se razumijemo, onaj ko je dobar u ovu se ligu ne vraca, kraj priche! To vazi za sve igrace bez obzira na klub.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 11:11

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ko ce odgovarati za fijasko sa ugovorom Harisa Duljevica?
Pa vidiš da Gsn Tan i Ken Choo režu sve troškove za kaznu i da ih nauče pameti. Brutalno, kapitalistički.

"To su moje pale a Dulevic je moj iglac"

:rol:
Bahato je odbijena najveca ponuda od 400 k eura
Ko ce odgovorati za taj minus u kasi? :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 mar 2017, 11:16

BordoBolesnik je napisao/la:Da se razumijemo, onaj ko je dobar u ovu se ligu ne vraca, kraj priche! To vazi za sve igrace bez obzira na klub.
Pa i pisemo u kontekstu ove lige... za koju je zakaric uvijek bio world class.... ne sumnjam da će uskoro to opet opravdati... a hebibovic ni na nivou ove lige nije nista vise do dobar igrac... kakvih ima pun kura.c u nasoj ligi...

I normalno da zakaric nije neka igracina, jer da jeste ne bi igrao nasu ligu... to je bar ocito...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 mar 2017, 11:19

samocelik je napisao/la:
Pitarima je bilo najbolje,da su ga vama prodali. I zaradili bi i zajebali vas :mrgreen:
Taman tako. Bog nas pogledao tog dana vala.
Životni saputnik! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 11:22

Eisenbahner1921 je napisao/la:
samocelik je napisao/la:
Pitarima je bilo najbolje,da su ga vama prodali. I zaradili bi i zajebali vas :mrgreen:
Taman tako. Bog nas pogledao tog dana vala.
Imali smo šemu da ga odmah proslijedimo, fina zarada, par stotina hiljada. Ipak mi imamo neki ugled i veze za razliku od manjih klubova koji tek sa vremena na vrijeme naprave pokoji transfer :kafa:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 mar 2017, 11:26

@Neandertalac

Znam, znam.. Samo bi me sramota bila da neki klub prevarimo i uzmemo im toliku sumu za onu letvu.
Životni saputnik! 1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 11:35

Eisenbahner1921 je napisao/la:@Neandertalac

Znam, znam.. Samo bi me sramota bila da neki klub prevarimo i uzmemo im toliku sumu za onu letvu.
Kakva je prevara da im Duljević bude drugi a možda i prvi najveći transfer jer bi im sve pare otišle u klub. Tj Gsn Tanu. Vjerujem da je on zbog ovog poteza jako ljut pa ih je zato između ostalog sve rastjerao, Dino, Kusta, Uo, No, sve raspušteno. Bukvalno ugasio sve strukture i ostavio nekakav skup direktora u kojem se samo Gsn Choo pita, ostali marionete.

Čuj oni odbili :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

High

Post Postao/la High » 16 mar 2017, 11:36

Izdrži, Bekriću. Bori se protiv sistema i ćelavog hermafrodita!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 mar 2017, 11:40

Imali smo šemu da ga odmah proslijedimo, fina zarada, par stotina hiljada. Ipak mi imamo neki ugled i veze za razliku od manjih klubova koji tek sa vremena na vrijeme naprave pokoji transfer :kafa:
hahahahahahah KERIM MEMIJA, lik iz druge danske lige, VEJLE SK :tokralju: :tokralju: :tokralju:
BRAVO :bow:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 11:51

Retrospektivno, ta ponuda je uzrok trenutne situacije u kojoj je budućnost kona upitna i neizvjesna.

Bravo za upravu i ostale koji su učestvovali! :salut:

UPRAVA NAPOLJE!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 mar 2017, 12:11

Neandertalac je napisao/la:Retrospektivno, ta ponuda je uzrok trenutne situacije u kojoj je budućnost kona upitna i neizvjesna.

Bravo za upravu i ostale koji su učestvovali! :salut:

Rece navijac kluba sa milionskim dugom :clap:
Sa vama je zaista jednostavno, sami sebi jamu kopate :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2017, 12:17

BordoBolesnik je napisao/la:Rece navijac kluba sa milionskim dugom :clap:
Naš dug je multimilionski, ali ni na jedan način ne utiče na poslovanje kluba. Vaš dug je nepoznat, kao što vam je sve oko kluba velika nepoznanica, odluke se ne donose u Sarajevu, odluke donose ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, odluke donose ljudi koji su nedavno rekli da ih FK Sarajevo ne zanima.... navijači šute, opijeni trenutnim rezultatima, iako znaju da je sve na staklenim nogama, a kad kulminira... opet će biti jurnjave po Koševu.... a mi ćemo ponovo da uživamo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 mar 2017, 12:20

SPAVAS LI MIRNO VLADO JAGODICU?
slika
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 mar 2017, 12:25

Virtu4l je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:Rece navijac kluba sa milionskim dugom :clap:
Naš dug je multimilionski, ali ni na jedan način ne utiče na poslovanje kluba. Vaš dug je nepoznat, kao što vam je sve oko kluba velika nepoznanica, odluke se ne donose u Sarajevu, odluke donose ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, odluke donose ljudi koji su nedavno rekli da ih FK Sarajevo ne zanima.... navijači šute, opijeni trenutnim rezultatima, iako znaju da je sve na staklenim nogama, a kad kulminira... opet će biti jurnjave po Koševu.... a mi ćemo ponovo da uživamo.
Kao sto uzivate vec nekoliko godina u nadi da se to napokon nama desi da bi mozda konacno bili ispred nas :mrgreen:
Jel tesko kad iscekujes nas pad iz sedmice u sedmicu a on nikako da se desi i jos uvijek nam samo vidite ledja :wave:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 12:32

slika

Mocni Zeljeznicar

Upozoravali smo da ce ono bahato odbijanje ove ponude prouzrokovati probleme koje sada vidimo :kafa:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 mar 2017, 12:41

irfo je napisao/la:slika

Mocni Zeljeznicar

Upozoravali smo da ce ono bahato odbijanje ove ponude prouzrokovati probleme koje sada vidimo :kafa:
Tan poludio kad je čuo koliko love su odbili. Odmah rezovi, kadrovske promjene, nabijanje nogom iz kluba svih krivaca.
Razvalio ih lik za kaznu :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 mar 2017, 12:43

Mocni Zeljeznicar

Cudi me da se mocni Zeljescar nije odmah zanio gradnjom trEbine nego je morao da prosi za lovu koju navodno vec ima i cuva dok dug raste :mrgreen: :clap:
Super ste Bgmi :thumbup:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 mar 2017, 12:43

Tan poludio kad je čuo koliko love su odbili. Odmah rezovi, kadrovske promjene, nabijanje nogom iz kluba svih krivaca.
Razvalio ih lik za kaznu :lol:
A fkt je tad poceo razlaz kljucnih lica iz upravljackih struktura :lol:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 16 mar 2017, 12:47

BordoBolesnik je napisao/la:

Mocni Zeljeznicar

Cudi me da se mocni Zeljescar nije odmah zanio gradnjom trEbine nego je morao da prosi za lovu koju navodno vec ima i cuva dok dug raste :mrgreen: :clap:
Super ste Bgmi :thumbup:
Kad neko hoće da krepa od zavisti, i kad bi taj isti neko volio više nego išta da se tako lijepa priča dešava u njegovom klubu, na sopstvenom stadionu naravno (a ne rentanom), taj isti odmah to naziva prošenjem, sadakom. End! :mrgreen: :salut: :shhh:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.