Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Mali Maestro
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Možda sam jedini ali me ovo posjeća na Češku u prošlim kvalifikacijama...

Please
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Simulira povredu već 2-3 godine.Ma nas treba prebaciti u B diviziju.sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Teletovic???
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 08 avg 2010, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ne igra mu se.sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Teletovic???

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
SRAMOTA!
Ma u ovoj reprezentaciji treba ostaviti Gordića, Đedovića i Miloševića a ostalo sve zatjerati zajedno sa Sabitom.
Sabit je nula od trenera.
Ma u ovoj reprezentaciji treba ostaviti Gordića, Đedovića i Miloševića a ostalo sve zatjerati zajedno sa Sabitom.
-
- Kontakt:
Kako se ja iznerviram..Zbog ovakvih kretena mi sedmica naopako krene i onda samo gore iza gore dolazi....
Bajramovic je uhebo 3 napada u kljucnim momentima..Dok je bio u igri, madzari nabijali razliku..Dok je bio na klupi nasi smanjili..i koji ga je k..... uveo zadnjih 5 minuta da nam sve upropasti...
Bajramovic je uhebo 3 napada u kljucnim momentima..Dok je bio u igri, madzari nabijali razliku..Dok je bio na klupi nasi smanjili..i koji ga je k..... uveo zadnjih 5 minuta da nam sve upropasti...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Kakva utakmica, bravo konju od kapitena, bravo zvijezdama Vardi i Domercantu, samo cu gledat jos VB da vidim kako ce cuvat Denga ovi amatercine kad ne mogu zaustavit neke hange i vojvode i druge za koje nikad niko nije cuo. Jos jednom fujjjjjj ......
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
- Kontakt:
Ma kakav miloševićtrik je napisao/la:SRAMOTA!

ko drugom jamu kopa nos.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eeeeeeeeeeee, majko moja od koga mi gubimo.
Nije sramota kada te bolji pobijedi, te kada ostaviš srce i dušu na terenu i boriš se do posljednjeg trenutka. Ne, tada se poraz može definisati i kao sklop nesretnih okolnosti i niko nema pravo prigovoriti. No, ovo je sramota. Sramota, sramota, sramota.
Ok, nismo kompletni; nisu se odazvali ključni igrači, ali izabranici Hadžića su morali dobiti anonimuse iz Mađarske. Pobogu, ne tako davno, mi smo bili neko i nešto u evropskoj košarci. Dobro, možda je ovo malo pretjerano, ali smo kvalifikacije uspješno prolazili. A onda dođoše Portugalci(oni i košarka), pa Belgija(njih smo x puta dobili), a sada i Mađarska. Trebamo se prestati baviti bilo kojim kolektivnim sportom, jer je svima jasno da mi ne možemo dati krv i znoj za državni grb. Prebacimo se svi na borilačke sportove ili na tenis i to je to.
Znam da su mnogi na ovom forumu bili optimisti uoči ove utakmice, ali mislim da su i oni sada shvatili da naša igra nema ni glavu ni rep, te da se možemo nadati nekom čudu da dobijemo Makedoniju i Veliku Britaniju kod kuće(neću ni pomišljati da ćemo ih dobiti u gostima). Sve u svemu, još jedan ciklus je otišao, a kao što @Fera reče, nadam se da će ispasti u "B" diviziju i tako nam sačuvati živce.
Keno je pokazao da nije ništa bolji od svog prezimenjaka koji nas je vodio u posljednjem ciklusu.
Nije sramota kada te bolji pobijedi, te kada ostaviš srce i dušu na terenu i boriš se do posljednjeg trenutka. Ne, tada se poraz može definisati i kao sklop nesretnih okolnosti i niko nema pravo prigovoriti. No, ovo je sramota. Sramota, sramota, sramota.
Ok, nismo kompletni; nisu se odazvali ključni igrači, ali izabranici Hadžića su morali dobiti anonimuse iz Mađarske. Pobogu, ne tako davno, mi smo bili neko i nešto u evropskoj košarci. Dobro, možda je ovo malo pretjerano, ali smo kvalifikacije uspješno prolazili. A onda dođoše Portugalci(oni i košarka), pa Belgija(njih smo x puta dobili), a sada i Mađarska. Trebamo se prestati baviti bilo kojim kolektivnim sportom, jer je svima jasno da mi ne možemo dati krv i znoj za državni grb. Prebacimo se svi na borilačke sportove ili na tenis i to je to.
Znam da su mnogi na ovom forumu bili optimisti uoči ove utakmice, ali mislim da su i oni sada shvatili da naša igra nema ni glavu ni rep, te da se možemo nadati nekom čudu da dobijemo Makedoniju i Veliku Britaniju kod kuće(neću ni pomišljati da ćemo ih dobiti u gostima). Sve u svemu, još jedan ciklus je otišao, a kao što @Fera reče, nadam se da će ispasti u "B" diviziju i tako nam sačuvati živce.
Keno je pokazao da nije ništa bolji od svog prezimenjaka koji nas je vodio u posljednjem ciklusu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
Jel ozbiljno? Sta je razlog da on ne igra??Devil je napisao/la:ne igra mu se.sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Teletovic???
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Povreda. Ko da bi ista promjenio, igrao je u proslim, pa je igro ko pizda i on.analiticar_ je napisao/la:Jel ozbiljno? Sta je razlog da on ne igra??Devil je napisao/la:ne igra mu se.sajo10 je napisao/la:Zasto neigra Teletovic???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo je falilo.
Steta, jer se mogla zabiljeziti pobjeda, sto se dalo vidjeti u drugom poluvremenu. Sa -19 smo smanjili na -4.
Bavcic najbolji u drugom poluvremenu, ali Djedovic koji je bio nas najbolji igrac u prvom dijelu je podbacio kasnije i na nasu zalost do zeljene pobjede se nije doslo. Okrenuti se prema Britancima, iako su nam sanse za Litvaniju uveliko umanjene, ali dok ima kvalifikacija treba igrati i boriti se pa sta Bog da.

Steta, jer se mogla zabiljeziti pobjeda, sto se dalo vidjeti u drugom poluvremenu. Sa -19 smo smanjili na -4.
Bavcic najbolji u drugom poluvremenu, ali Djedovic koji je bio nas najbolji igrac u prvom dijelu je podbacio kasnije i na nasu zalost do zeljene pobjede se nije doslo. Okrenuti se prema Britancima, iako su nam sanse za Litvaniju uveliko umanjene, ali dok ima kvalifikacija treba igrati i boriti se pa sta Bog da.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cartman mislim da je bio vise na klupi
aj se ti odazovi opet 

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 08 avg 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Barca u srcu
- Kontakt:
Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.
Od Britanaca 40, od Makedonaca 30 razlike i to je to.
Pa naravno, tad je bio debil svih debila selektor, ali kad je ulazio nije puno odskako od ostale bagre.juznjak> je napisao/la:Cartman mislim da je bio vise na klupiaj se ti odazovi opet
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
predstoji teška borba za trće mjesto sa velesilama Mađarskom i Ukrajinom, jadno...
Kada se promjeni cjelokupna struktura vodstva KS i dovede normalan trener Mirza bi vjerojatno zaigrao ponova za repku a do tada.............
Ja se ne bi slozio s tobom. Mislim da ce bit obrnuto, da ce nas vise nabit Makedonci nego BritanijaBarca u srcu je napisao/la:Toliko o našem plasmanu na Eurobasket.

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ništa od nas budimo realni i bolje nam je da ne odemo na EURO.Da li je isti sistem kao i prosle godine 1. direktno,a 2. u one dodatne kvalifikacije 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Prvo Sabit je odlican trener za razliku od Mense doktor nauka , 2 kapiten boze sacuvaj , Varda odigrao na svom nivou trudio se , Domencrata nije islo trudio se u odbrani pokazao da moze dosta da pomogne , Bavcic sa 14 poena 12 skokova pokazao sta znaci odigrati sezonu u Euroligi i tako to Đedovic onako solidan ali moze on to mnogo bolje .. najveci problem nas veceras je bio sto smo igrali 8 na 5 na parketu Dolinek onaj poljak i ne znam ko je treci bio majko mila i draga ne bi im dao da sude opstinsku ligu a kamoli ovo tri perioda ubise pa ona Vardina tehnicka i ako ga je lik sa ledja gurno ocito pa jos x faulova u korist mađarske .. sramota ... sve su svemu nista strasno mađari če ovdje 30 razlike da zijane i više nije nenadoknadivo , jer veceras se nije moglo protiv sudija i mađara zajedno ... i molim vas da ne lupate i borba za trece mjesto ovo ono notorne gluposti pricate protiv ukrajne kada smo dobili svi aplauz svi serete sada nema smisla pokazace protiv V.B uz jedno normalno suđenje da je moguce dobiti i pobjediti .... umjesto da svi kazemo idemo dalje momke bodriti za sljedecu utakmicu mi seremo nakon 1 poraza pogan smo mi narod ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.