PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:24

kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom. :kafa:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:25

sad ce denci doci napisat par smajlija i napustit forum sav sretan misleci da nam je suknuo :facepalm:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 15 mar 2017, 22:26

Gdje vam je onaj @ Hajdezeljozabigo
On je znao pricati viceve. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2017, 22:27

Neandertalac je napisao/la:Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Vidi baš, Živko mu unuk,
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 22:28

Pišaj po mitomanima :rol:

Znate li ko je bio Boško Baškot?
Nesretni 13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo.

Pazi ovo ;)
Do 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanskepolicije bili su Bosko Baskot...
Za UDBU spremni. I za gifove naravno :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:29

TobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom. :kafa:
dje zapelo? hoce li mi neko od sda mladezi odgovoriti? jel kamp i akademija krenula sa radom? :lol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 22:31

Mjedenica sam sebe citira, pita, odgovara. Maše repićem.

Kakva nemoć :lol:

A onaj mu se drug pedeL ispalio. Ostavio ga samog :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:32

TobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom. :kafa:
Provirite ponekad iz one rupe za kanalizaciju da vidite kako Zeljeznicar trenira :bih:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2017, 22:34

A što Mjedenica svega ti, to nisam upratio :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:35

Zeljo92 je napisao/la:
Provirite ponekad iz one rupe za kanalizaciju da vidite kako Zeljeznicar trenira :bih:
bas sam danas gledao i snimao..zanimljiv trening sda kerova

slika
slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 22:37

Nastavljamo sa "čaršijskom djecom" u FK Torpedo
Po volji g. Tana g. Ken Choo je ključni u donošenju odluka u radu Komiteta i njegova odluka je finalna.
Meeee, beeee, meeee :rol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:37

TobeYarabi je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
bas sam danas gledao i snimao..zanimljiv trening sda kerova

slika
slika
sto si svoju kucu obrisao koja nije u vlasnistvu fks :rol: kad komentarises moj post nemoj brisati svoju kucicu iz koje viris redovno :nene:

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 15 mar 2017, 22:38

Virtu4l je napisao/la:A što Mjedenica svega ti, to nisam upratio :lol:
Pa vidis da je pametnica prava ,inteligencija naprosto izbija iz tastature do Singapura :urnebes:
U srcu nosim te ja ! 1921

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:41

Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:
:mrgreen:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:43

Zeljo92 je napisao/la:Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:
bravoo..zasluzio si bananu

slika

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 15 mar 2017, 22:44

Kome smetaju legende :rol:
Legenda Sarajeva, Ibro Biogradlić, je prokomentarisao «turbulencije» u bordo klubu, koje ga više i ne iznenađuju toliko.

- Promjene su inače dobre, ali više ne znam šta je veće zlo za Sarajevo; da li ovi ljudi na čelu sa Zijadom Blekićem, ili oni koje će ih zamijeniti. Ne može se baš tako «uletiti» u Upravu Sarajeva, pogotovo ne anonimni ljudi sa ulice i provincijalci. Na toj funkciji moraju biti ličnosti sa renomeom, koji će svi poštivati. Na Koševu su stalno su neke prljave stvari i poturanja, tako da i nemam želju da petljati se, pogotovo u ovim godinama kad mi je zdravlje najvažnije. Nisam ni jednom došao u klub otkako su novi ljudi preuzeli Sarajevo. Nisu se udostojili ni kontaktirati me ili bilo koga od mojih kolega. Mi ne želimo vladati, samo neka nas barem uvažavaju - kaže Biogradlić, te dodaje: - Sramota je to što nam naplaćuju čak i ulaznice za utakmice. U Beogradu i Zagrebu odmah bi dobio doživotne propusnice za svečanu ložu Partizana i Dinama, a u mom Sarajevu nisam dobrodošao - sa žaljenjem kostatuje Biogradlić.
Meee, beee, meee :rol:

Sklon sam majorizaciji pitara a nisam vam ja takav. Nikada ne uriniram po konama, sklon sam tome :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:46

TobeYarabi je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:
bravoo..zasluzio si bananu

slika
bravo :urnebes:

evo i tebi jedna

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:47

Neandertalac je napisao/la:Kome smetaju legende :rol:
Legenda Sarajeva, Ibro Biogradlić, je prokomentarisao «turbulencije» u bordo klubu, koje ga više i ne iznenađuju toliko.

- Promjene su inače dobre, ali više ne znam šta je veće zlo za Sarajevo; da li ovi ljudi na čelu sa Zijadom Blekićem, ili oni koje će ih zamijeniti. Ne može se baš tako «uletiti» u Upravu Sarajeva, pogotovo ne anonimni ljudi sa ulice i provincijalci. Na toj funkciji moraju biti ličnosti sa renomeom, koji će svi poštivati. Na Koševu su stalno su neke prljave stvari i poturanja, tako da i nemam želju da petljati se, pogotovo u ovim godinama kad mi je zdravlje najvažnije. Nisam ni jednom došao u klub otkako su novi ljudi preuzeli Sarajevo. Nisu se udostojili ni kontaktirati me ili bilo koga od mojih kolega. Mi ne želimo vladati, samo neka nas barem uvažavaju - kaže Biogradlić, te dodaje: - Sramota je to što nam naplaćuju čak i ulaznice za utakmice. U Beogradu i Zagrebu odmah bi dobio doživotne propusnice za svečanu ložu Partizana i Dinama, a u mom Sarajevu nisam dobrodošao - sa žaljenjem kostatuje Biogradlić.
Meee, beee, meee :rol:

Sklon sam majorizaciji pitara a nisam vam ja takav. Nikada ne uriniram po konama, sklon sam tome :lol:
bravoo..zasluzio si ovo za trud koji si ulozio

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 mar 2017, 22:51

Tobe nemate vi budzet za ove banane, jos malo pa ce vam i to Ken ukinut :rol: salu na stranu, sad ozb, kojim ovo haverima dijelis banane? De jedan gif kako pedeLu dajes bunt banana :ljepota:
Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 15 mar 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 15 mar 2017, 22:51

SUD JE UTVRDIO :o :o
slika

to su prave legende..odoh po banane da vas nahranim prije spavanja, a vi smisljajte kako cete odgovoriti :tralala:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.