PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom. 

sad ce denci doci napisat par smajlija i napustit forum sav sretan misleci da nam je suknuo 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje vam je onaj @ Hajdezeljozabigo
On je znao pricati viceve.
On je znao pricati viceve.

Vidi baš, Živko mu unuk,Neandertalac je napisao/la:Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pišaj po mitomanima
Znate li ko je bio Boško Baškot?
Nesretni 13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo.
Pazi ovo

Znate li ko je bio Boško Baškot?
Nesretni 13 predsjednik FK Torpedo, danas FK Sarajevo.
Pazi ovo

Za UDBU spremni. I za gifove naravnoDo 1966. godine, nacelnici Udbe, odnosno zamenici ministara bosanskepolicije bili su Bosko Baskot...

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
dje zapelo? hoce li mi neko od sda mladezi odgovoriti? jel kamp i akademija krenula sa radom?TobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom.

- Neandertalac
- Kontakt:
Mjedenica sam sebe citira, pita, odgovara. Maše repićem.
Kakva nemoć
A onaj mu se drug pedeL ispalio. Ostavio ga samog
Kakva nemoć

A onaj mu se drug pedeL ispalio. Ostavio ga samog

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Provirite ponekad iz one rupe za kanalizaciju da vidite kako Zeljeznicar treniraTobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom.

A što Mjedenica svega ti, to nisam upratio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
bas sam danas gledao i snimao..zanimljiv trening sda kerovaZeljo92 je napisao/la:Provirite ponekad iz one rupe za kanalizaciju da vidite kako Zeljeznicar treniraTobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom.

- Neandertalac
- Kontakt:
Nastavljamo sa "čaršijskom djecom" u FK Torpedo

Meeee, beeee, meeeePo volji g. Tana g. Ken Choo je ključni u donošenju odluka u radu Komiteta i njegova odluka je finalna.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sto si svoju kucu obrisao koja nije u vlasnistvu fksTobeYarabi je napisao/la:bas sam danas gledao i snimao..zanimljiv trening sda kerovaZeljo92 je napisao/la:Provirite ponekad iz one rupe za kanalizaciju da vidite kako Zeljeznicar treniraTobeYarabi je napisao/la:kako napreduje ona zeljkanova akademija i kamp u butmiru? znam da su jos prije 3 godine bili sve zavrsili, samo su bile ostale neke formalnosti da se srede i da krene sa radom.

- PticaSelica1921
- Kontakt:
Pa vidis da je pametnica prava ,inteligencija naprosto izbija iz tastature do SingapuraVirtu4l je napisao/la:A što Mjedenica svega ti, to nisam upratio

U srcu nosim te ja ! 1921
Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:
- TobeYarabi
- Kontakt:
bravoo..zasluzio si bananuZeljo92 je napisao/la:Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:

- Neandertalac
- Kontakt:
Kome smetaju legende
Sklon sam majorizaciji pitara a nisam vam ja takav. Nikada ne uriniram po konama, sklon sam tome

Meee, beee, meeeLegenda Sarajeva, Ibro Biogradlić, je prokomentarisao «turbulencije» u bordo klubu, koje ga više i ne iznenađuju toliko.
- Promjene su inače dobre, ali više ne znam šta je veće zlo za Sarajevo; da li ovi ljudi na čelu sa Zijadom Blekićem, ili oni koje će ih zamijeniti. Ne može se baš tako «uletiti» u Upravu Sarajeva, pogotovo ne anonimni ljudi sa ulice i provincijalci. Na toj funkciji moraju biti ličnosti sa renomeom, koji će svi poštivati. Na Koševu su stalno su neke prljave stvari i poturanja, tako da i nemam želju da petljati se, pogotovo u ovim godinama kad mi je zdravlje najvažnije. Nisam ni jednom došao u klub otkako su novi ljudi preuzeli Sarajevo. Nisu se udostojili ni kontaktirati me ili bilo koga od mojih kolega. Mi ne želimo vladati, samo neka nas barem uvažavaju - kaže Biogradlić, te dodaje: - Sramota je to što nam naplaćuju čak i ulaznice za utakmice. U Beogradu i Zagrebu odmah bi dobio doživotne propusnice za svečanu ložu Partizana i Dinama, a u mom Sarajevu nisam dobrodošao - sa žaljenjem kostatuje Biogradlić.

Sklon sam majorizaciji pitara a nisam vam ja takav. Nikada ne uriniram po konama, sklon sam tome

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
bravoTobeYarabi je napisao/la:bravoo..zasluzio si bananuZeljo92 je napisao/la:Sta se desi kad nea i virtu ubace tobeovu i pedeLovu glavu u masinu:

evo i tebi jedna
- TobeYarabi
- Kontakt:
bravoo..zasluzio si ovo za trud koji si ulozioNeandertalac je napisao/la:Kome smetaju legende![]()
Meee, beee, meeeLegenda Sarajeva, Ibro Biogradlić, je prokomentarisao «turbulencije» u bordo klubu, koje ga više i ne iznenađuju toliko.
- Promjene su inače dobre, ali više ne znam šta je veće zlo za Sarajevo; da li ovi ljudi na čelu sa Zijadom Blekićem, ili oni koje će ih zamijeniti. Ne može se baš tako «uletiti» u Upravu Sarajeva, pogotovo ne anonimni ljudi sa ulice i provincijalci. Na toj funkciji moraju biti ličnosti sa renomeom, koji će svi poštivati. Na Koševu su stalno su neke prljave stvari i poturanja, tako da i nemam želju da petljati se, pogotovo u ovim godinama kad mi je zdravlje najvažnije. Nisam ni jednom došao u klub otkako su novi ljudi preuzeli Sarajevo. Nisu se udostojili ni kontaktirati me ili bilo koga od mojih kolega. Mi ne želimo vladati, samo neka nas barem uvažavaju - kaže Biogradlić, te dodaje: - Sramota je to što nam naplaćuju čak i ulaznice za utakmice. U Beogradu i Zagrebu odmah bi dobio doživotne propusnice za svečanu ložu Partizana i Dinama, a u mom Sarajevu nisam dobrodošao - sa žaljenjem kostatuje Biogradlić.![]()
Tobe nemate vi budzet za ove banane, jos malo pa ce vam i to Ken ukinut
salu na stranu, sad ozb, kojim ovo haverima dijelis banane? De jedan gif kako pedeLu dajes bunt banana 

Zadnja izmjena: Zeljo92, dana/u 15 mar 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
SUD JE UTVRDIO

to su prave legende..odoh po banane da vas nahranim prije spavanja, a vi smisljajte kako cete odgovoriti

to su prave legende..odoh po banane da vas nahranim prije spavanja, a vi smisljajte kako cete odgovoriti

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.