Nemoj pljuvati,nama je po pojedinim haman pa legendaHordas19xx je napisao/la:http://fak.tor.ba/vijest/mutne-radnje-i ... ova-240254
Mora se mutiti cim je Ibrak tu.
Mutne radnje: Ibrakovićev Kapfenberg kažnjen oduzimanjem šest bodova
Austrijski drugoligaš Kapfenberg kojeg s kupe predvodi nekadašnji sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković kaženjen je oduzimanjem šest bodova.
Žestoka kazna za ekipu bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo Žestoka kazna za ekipu bivšeg sportskog direktora FK Sarajevo
Prema pisanju brojnih medija u Austriji fudbalski savez ove zemlje kaznio je Kapfenberg oduzimanjem šest bodova, a kako navode mediji u ovoj alpskoj zemlji Ibrakovićev tim kažnjen je zbog nepravilnosti prilikom sastavljanja i potpisivanja sportskih ugovora u procesu licenciranja.
- Zbog kršenja pravila u procesu licenciranja Senat 5 ekipu Kapfenberg SV kažnjava oduzimanjem šest bodova u aktuelnom šampionatu - stoji u saopćenju vodstva austrijske Bundeslige, koja rukovodi i nižim ligama u ovoj zemlji.
U kapfenbergu se ne mire s odlukom, a predsjendik Erwin Fuchs najavio je da klub će uložiti žalbu. Nakon oduzimanja šest bodova Kapfenberg se sada nalazi na petoj poziciji u Sky Go Erste Ligi s 29 osvojenih bodova.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čuvajte najbolje rođendanske čestitke za ovu nedjelju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Ne zanosi se dječko. Nisi toliko uvažen forumaš da te počastimo ko brata Majkla.MortemHz je napisao/la:Strah me sto je meni sutra ba, nece me valjda onako docekatijoker90 je napisao/la:Čim je onom rođendan, mi ne možemo ni Travnik dobiti..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Morto
Evo šalje the punac po meni, ka'e nek kupi sebi čokoladu.
Kusur kae proslijedi sisoju na ime starog duga. 
Evo šalje the punac po meni, ka'e nek kupi sebi čokoladu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Za 15ak dana je izvlačenje.fico je napisao/la:Kad je izvlačenje i kad su utakmice polufinala?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala tiuNbx je napisao/la:@Morto
Evo šalje the punac po meni, ka'e nek kupi sebi čokoladu.Kusur kae proslijedi sisoju na ime starog duga.

@toti
Ma daj nam hin hu finalu, nek se ponadaju trofeju.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Bordo dame danas pobijedile 17-0. stvarnu su klasa iznad ostalih klubova u BiH, jedva cekam da muska ekipa stigne taj nivo u PL.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
-
- Kontakt:
Nešto kontam, možda sa konama budemo igrali finale kupa. Ukoliko se ne sastanemo s njima u polufinalu, i mi i oni će biti favoriti protiv Mladosti odnosno Sirokog, što znači da bi u nastavku sezone mogli gledati čak 4 derbija u kratkom periodu što bi i nama i njima znatno napunilo kasu jer bi posjete sigurno bile jake jer i kod njih i kod nas su rezultati odlični kao i atmosfera u i oko kluba, bar trenutno a jos ako bude finale kupa, vrijeme je odlično, možda budu neke utakmice i rekord u posjecenosti unazad dosta godina.
Moja želja u polufinalu je Mladost, ako već ne oni onda Široki, pokazali smo im da smo dosta jači od njih. Poslali smo ih u ligu za opstanak, zašto ne i u pećinu.
Moja želja u polufinalu je Mladost, ako već ne oni onda Široki, pokazali smo im da smo dosta jači od njih. Poslali smo ih u ligu za opstanak, zašto ne i u pećinu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pa da mi se kurche po kafamauNbx je napisao/la:@toti

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
jel se raspadamo ko ja bez Donata
ma dobro je ovo, samo Hodžić nije trebo igrat, neću ništa drugo spominjat...Lela se slomio zagrijavajući se
jbg mislim da će mu ćuna prije naumpast nego šlauf opet

ma dobro je ovo, samo Hodžić nije trebo igrat, neću ništa drugo spominjat...Lela se slomio zagrijavajući se

jbg mislim da će mu ćuna prije naumpast nego šlauf opet

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zao mi je sto prekinusmo niz, al mi je sa druge strane drago da se malo igraci osvjeste pred Slobodu i play off.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Danas smo igrali sa 60 ili 70 % snage,okrenuti se Slobodi meni je ovo danas bilo bas koliko treba.Said sjajan.posebno su me dojmili njegovi sprintevi pred kraj tekme pored njegove igre bez greske
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Said odigrao 90 min. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Cala na poluvremenu, kako pozdravi navijace svaki put. 

-
- Kontakt:
Ekipa ss.ba ljubim vas, uradili ste odlican posao oko prenosa i ako vam uslovi nisu bili idealni, ja danas na poslu imao predavanje, neki trening, ja upali stream na mobitelu a zaboravi zvuk smanjiti, kad zagrmise horde zla svi u mene pogledase, jesam se izradio mislio sam da cu otkaz dobit.
Djecak koji raste, zavolio te tad!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Joj koji bi to merak bio,prvo u polufinalu ostaviti listicu bez Evrope,a onda u finalu kone bez trofeja 

Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima. 

Re: RE: Re: FK Sarajevo
I hoce li se sta od toga uloziti u prvi tim, mozda Ordagic dovesti?Zukanovic je napisao/la:Ovaj mjesec vise od 1.000.000 KM dobijamo za Rijada i Nedima.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 25 gostiju.