FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Musa me odusevio danas, lik je preborben, bas ''grize''. Bit ce se tesko Zakaricu vratiti u prvih 11 ako Slavko bude vrjednovao po danasnjoj utakmici. Ne znam kako je vase misljenje, ali u nedostatku Blagojevica ja bi pokusao sa Zebom i Bekricem skupa od prve minute 

- amazon
- Kontakt:
Bekric, Musa i Stanic pokazali da trebaju igrati.. Stanic za ovog svemirsku. Brod iz Mostara.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Danas smo bili Zeljo. Ohrabruje i raduje igra. Ponoviti u subotu i na pauzu rahat. Zakaric neka veceras sjedne i sam sa sobom poprica. Opasno mu se drma mjesto u timu.Neandertalac je napisao/la:Svi su danas bili na nivou. Da Zeba nije fulio one šanse prekuco bi.
Kakva partija. Drago mi je iz razloga što je pristup utakmici bio na vrhunskom nivou, baš kako sam i priželjkivao.
Mi smo Najveći i Najtrofejniji klub u BiH!
Uhh tek sad vidim, kakva lopta Stanica za prvi gol. Svaka cast !
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Jel mozda manji broj gledaoca danas i time manji pritisak s tribina utjecao na bolju igru danas sta mislite ? 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E, jes mi bilo drago kad je Stevo pogodio, najvise radi njega i asistaRokoko87 je napisao/la:Kakva partija Blagojevića, još sam pod dojmom ovakve igre.

Neka konkurencije ba, svi su nam potrebni u ovako gustom i jakom tempu, al baš svi.
Raduje činjenica da se igra nije promijenila bez Lendrića, Markovića i Zakarića i Stojanovića protiv uvijek nezgodnog protivnika, štaviše bila je na jednom zavidnom nivou.
Ovo mora radovati i ovo je pokazatelj da nismo ograničeni sa igračima, a znamo šta to donosi!
A i Stevo, profesionalac, bori se i uradi veliki posao i ono najbitnije, uvijek na pravom mjestuI!
Raduje činjenica da se igra nije promijenila bez Lendrića, Markovića i Zakarića i Stojanovića protiv uvijek nezgodnog protivnika, štaviše bila je na jednom zavidnom nivou.
Ovo mora radovati i ovo je pokazatelj da nismo ograničeni sa igračima, a znamo šta to donosi!
I meni, prekucao je.SlevinKelevra je napisao/la:E, jes mi bilo drago kad je Stevo pogodio, najvise radi njega i asistaRokoko87 je napisao/la:Kakva partija Blagojevića, još sam pod dojmom ovakve igre.
A i Stevo, profesionalac, bori se i uradi veliki posao i ono najbitnije, uvijek na pravom mjestuI!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Super utakmica danas bas sam zadovoljan. Jovan izdominirao danas. Stevo odigrao dobru utakmicu. Nadam se da mozemo ponoviti ovo i u subotu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Neandertalac
- Kontakt:
Još jednom svaka čast!
Kako smo ih nabili u kartonsku kutiju, centra nisu prelazili
Kako smo ih nabili u kartonsku kutiju, centra nisu prelazili

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Evo i Zlatan Muslimović danas na Grbavici možda uplati za koju stolicu 

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Kako me Blagojevic nervira. Jedan od najboljih igraca lige,ali on ipak 5 utakmica glumi drvo i onda te podsjeti da je jedan od jacih igraca nase lige. Dodji sebi Blagojevicu trebas nam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
[quote="Rokoko87"]Neka konkurencije ba, svi su nam potrebni u ovako gustom i jakom tempu, al baš svi.
Reci da se šališ, šta se nije igra promjenila. Danas smo bili svemirski brod za sve dosadašnje proljetne utakmice. Ovaj sastav se ne smije dirati, osim mozda Lendrića vratiti ali može Stevo i ostati. Pa danas smo ih pomeli, ovaj Radnik je yebeno opasna ekipa a nisu nam gotovo ništa uradili danas.
OVO JE VRH.
Reci da se šališ, šta se nije igra promjenila. Danas smo bili svemirski brod za sve dosadašnje proljetne utakmice. Ovaj sastav se ne smije dirati, osim mozda Lendrića vratiti ali može Stevo i ostati. Pa danas smo ih pomeli, ovaj Radnik je yebeno opasna ekipa a nisu nam gotovo ništa uradili danas.
OVO JE VRH.
Yebem ga ja, to sam i ja napisao, hoću da ti kažem da nema velike razlike između prvog tima i klupe što je svakako dobro po nas.narodniheroj je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Neka konkurencije ba, svi su nam potrebni u ovako gustom i jakom tempu, al baš svi.
OVO JE VRH.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Bravo za post, svaka cast. Potpis od-do!starigrad je napisao/la:pisem i citam na oba foruma, koji su ocito, iz nekog razloga "suprotstavljene strane". ovdje, kao i ni tamo, nemam nikakvih problema. jasno i glasno napisem sto mislim, ne obaziruci se sta mi se odgovara, nego ko! na obje strane ima "uhljupa", koji nisu vrijedni paznje i njihove replike me ne doticu.
ne vidim potrebu za pljuvanjem njih ovdje, niti ovih tamo, ali je, ocito, neki vid egoizma, duboke sujete i "bolesnih" prepucavanja u pitanju.
svi se busate u prsa pricom, "MI SMO ZELJO", "MI SMO PORODICA", "SVI ZIVIMO ZELJU"... a, u sustini, pljujete jedni po drugima.
dogovorite se sami sa sobom, pa krenite po drugima.
na kraju, na oba foruma, dodje do medjusobnih prepucavanja pojedinaca, pa moram izlistati stranice i stranice, da bih dosao do nekog smislenog posta i korisne informacije. ostatak, lijecenje licnih sujeta.
kome se ne cita tamo, ne svidja napisano, itd., nek ne ulazi i cao. isto tako u obrnutoj situaciji.
Što se tice tekme ja sam zadovoljan, bilo je par stvari koje se ponavljaji iz tekme u tekmu. 1 na 1 katastrofa, ubacaji kao da balonom gađaju. Lopta se odbija k'o od zid u vise navrata.
Zajko kapiten a najvise pametuje i uzima dosta vremena poslije faula da se raspravlja s sudijom. Kapiten mora to smitivati.
Nekako nam treba dosta sansi da postignemo gol, zavrsnica slaba.
U svakom pogledu sve vise i vise napredujemo

Hvala igracima na borbenosti. Posebne pohvale za Musu i rumenog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
@Rokoko 87 druze, ja mislim da je ovaj današnji sastav po svemu naš udarni sastav, neke sam stvari davno pisao. Da ne idemo sad dalje, otiće u pogrešnom pravcu, ovo je ono što nam treba, igra, sastav, atmosfera, trener. Ovaj tim se ne smije mjenjati, on će nam donijeti sve, vjeruj.
bas golemo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma razumijem ja šta ti hoćeš da kažeš, ali bez obzira ko bio na klupi i u prvom sastavu, važno je da se neće primijetiti drastična razlika kao što to zna biti slučaj.narodniheroj je napisao/la:@Rokoko 87 druze, ja mislim da je ovaj današnji sastav po svemu naš udarni sastav, neke sam stvari davno pisao. Da ne idemo sad dalje, otiće u pogrešnom pravcu, ovo je ono što nam treba, igra, sastav, atmosfera, trener. Ovaj tim se ne smije mjenjati, on će nam donijeti sve, vjeruj.
Važno je da svako može uskočiti i dobro odgovoriti na zadani zadatak i odraditi svoju rolu.Živio.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Ma razumijem ja šta ti hoćeš da kažeš, ali bez obzira ko bio na klupi i u prvom sastavu, važno je da se neće primijetiti drastična razlika kao što to zna biti slučaj.narodniheroj je napisao/la:@Rokoko 87 druze, ja mislim da je ovaj današnji sastav po svemu naš udarni sastav, neke sam stvari davno pisao. Da ne idemo sad dalje, otiće u pogrešnom pravcu, ovo je ono što nam treba, igra, sastav, atmosfera, trener. Ovaj tim se ne smije mjenjati, on će nam donijeti sve, vjeruj.
Važno je da svako može uskočiti i dobro odgovoriti na zadani zadatak i odraditi svoju rolu.Živio.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MSOZ101 i 16 gostiju.