Rekonstrukcija stadiona u BiH

Toholji
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Toholji » 15 mar 2017, 00:30

Signore je napisao/la:Mislim da ni jedan klub ne zanima to sto dva prijatelja nemaju dvije ulaznice u nizu. Bas bi se Zeljo sad trebao i tim baviti, pogotovo ako je pun stadion. Ako sam ja platio da deset godina sjedim na jednoj stolici onda je moje da sjedim na njoj ili da kupim novu ulaznicu za drugu stolicu. Isto tako ako moj prijatelj kupi ulaznicu 20 metara od mene onda je njegovo da sjedi tu.

Mi nismo navikli na red na tribinama jer su nam tribine prazne, ali gdje god da odes na uredjen stadion nekog urednog kluba i jos ako je stadion pun utakmicu ces gledati s onog mjesta koje pise na ulaznici. Je*e se njima s kim si i sto vam ulaznice nisu u nizu.
Pa to je..
Ako se bude igralo na visokom nivou cemu se tezi u zadnje vrijeme tj samim tim klub ce biti organizovan da ce se i to urediti

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 15 mar 2017, 00:45

[youtube][/youtube]

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 15 mar 2017, 02:07

KrajisnikBosnjak je napisao/la:KO JE GOD PATRIOTA I VOLI OVU ZEMLJU DRAGO MU JE ZBOG GRBAVICE. JA SAM NAVIJAČ SARAJEVA, ALI DRAGO MI JE! GRBAVICA JE SIMBOL ODBRANE NAŠE DRŽAVE! AKO SE MEĐUSOBNO NE POŠTUJEMO NEMOJTE OČEKIVATI NI DA BUDEMO POŠTOVANI OD DUŠMANA! VOLIM TE BOSNO!
Jako lijepor rečeno. prestali smo da pričamo o pozitivnim stvarima i da ih ako treba još uljepsavamo da bi nam svima ljepše bilo. Predrasude treba ostavit po strani i pričati ono pozitivno širiti svjetlo u ovom sivilu koje je oko nas. Samo tako možemo naprijed. Ja kao navijač Želje iskreno bi volijo kada se Grbavica završi da i Sarajevo izgradi stadion od 50 000 hiljada mjesta pa i Čelik, Velež, Borac itd. Pa neka tada Grbavica bude najružniji stadion u državi. Moramo prestati sa negativnim nabojima i širiti pozitivnu energiju. Lahko je naći greške to svi mi imamo i nikome nije drago kada ti neko te loše osobine spomene, ali kada te za jednu dobru osobinu pohvali osjećaš se lijepo. Pa širimo pozitivnu energiju i ovdje i mjenjaj mo se na bolje. Volim te Bosno :bih:

nedimsalih
Kontakt:

Post Postao/la nedimsalih » 15 mar 2017, 04:37

Stadion odlicno izgleda. !! Mislim da kad se jug izgradi, da ce tu biti dosta prostora za teretane, vece klubske prostorije i nadam se neki Zeljin restoran u sklopu stadiona.

Ipak, kao sto sam ranije naveo a tj da uprava je morala malo vise informacije dati za javnosti, slike, makete itd o zavrsenom ili finalnom projektu. Mislim i ubjedjen sam da bi i javnost kao i novinari sirom BiH/Balkana doprinjeli ovoj lijepoj prici. U ostalom, danas se 3D makete rade da se lakse i brze proda projekt, kao marketing reklama.

Osim par slika koje su date u javnost, danas je mali milion pitanja, a malo odgovora. Zasto ovo tu, zasto nije ovo, zasto nema podloge, ili za dali ce krov biti isti kao na sjeveru ili nesto novo...itd..

Ne zelim da optuzujem upravu za los rad, jer mislim da rade fantastican posao, ali ipak mislim da je sasvim amaterski se ovo izvelo a moglo je mnogo bolje, i naravno vise paznje sebi privuci.

Sve u svemu, odlican primjer je klub postavio za javnost u drzavi pa i u evropi. :bih: :tokralju:

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 15 mar 2017, 08:58

nedimsalih je napisao/la:Stadion odlicno izgleda. !! Mislim da kad se jug izgradi, da ce tu biti dosta prostora za teretane, vece klubske prostorije i nadam se neki Zeljin restoran u sklopu stadiona.

Ipak, kao sto sam ranije naveo a tj da uprava je morala malo vise informacije dati za javnosti, slike, makete itd o zavrsenom ili finalnom projektu. Mislim i ubjedjen sam da bi i javnost kao i novinari sirom BiH/Balkana doprinjeli ovoj lijepoj prici. U ostalom, danas se 3D makete rade da se lakse i brze proda projekt, kao marketing reklama.

Osim par slika koje su date u javnost, danas je mali milion pitanja, a malo odgovora. Zasto ovo tu, zasto nije ovo, zasto nema podloge, ili za dali ce krov biti isti kao na sjeveru ili nesto novo...itd..

Ne zelim da optuzujem upravu za los rad, jer mislim da rade fantastican posao, ali ipak mislim da je sasvim amaterski se ovo izvelo a moglo je mnogo bolje, i naravno vise paznje sebi privuci.

Sve u svemu, odlican primjer je klub postavio za javnost u drzavi pa i u evropi. :bih: :tokralju:
Slažem se.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 mar 2017, 09:09

ko te pita jel se slazes?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 mar 2017, 09:30

Zenzo je napisao/la:Upravo tako mi nismo navikli na red, kod nas kupis kartu za sjever ili jug po fiksnoj cjeni i mozes otici na sredinu, jedan - drugi kraj, gore - dole.

U Engleskoj kad kupis kartu pise ti na koji ulaz moras, koji sektor, red i broj stolice pa izvoli sjedi.
Pa nije samo u Engleskoj, imas puno blizih primjera. Ja sam npr. gledao Medvescak u Areni i zastitar ti i na povratku s pauze ne da uci na pogresan sektor, moras na svoje mjesto. Gledao sam i u Domu sportova, zastitari nisu toliko strogi, ali je dvorana puna i digne te onaj cija je to stolica. Bio sam na rukometu i kosarci u toj dvorani, ali nije bilo takvog reda sto znaci da je sve do organizatora.

Dinamo je to isto primjenjivao, ali zbog drugih razloga, a ne reda na tribini.

Bio sam npr. u Cinestaru u Mostaru, u kinu u Zenici i u oba sam vidio da ljudi dizu jedni druge. To je jednostavno stvar kulture i ako ljudi u kinu mogu postovati ono sto pise na ulaznici onda mogu i na utakmici. Ovo iz kina je bas primjer iz BiH. Evo i Anel kaze kako je on sam dizao ljude bas na toj Grbavici. Kad se pozeli zavesti red ljudi ce ga sami zavesti. Dignut ces nekog sa svoje sjedalice i stvoriti neugodnost njemu, jer ako ti presutis i odes na tudju onda ce doci netko drugi i stvoriti neugodnost tebi.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 15 mar 2017, 11:17

Ja sam na jednoj utakmici u svedskoj pet puta promijenio mjesto iako stadion nije bio pun, dodje deda s bakicom i gleda u mene, ja odmah ustajem nista ne pitam sta hoce, kultura

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 15 mar 2017, 11:50

Signore je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Upravo tako mi nismo navikli na red, kod nas kupis kartu za sjever ili jug po fiksnoj cjeni i mozes otici na sredinu, jedan - drugi kraj, gore - dole.

U Engleskoj kad kupis kartu pise ti na koji ulaz moras, koji sektor, red i broj stolice pa izvoli sjedi.
Pa nije samo u Engleskoj, imas puno blizih primjera. Ja sam npr. gledao Medvescak u Areni i zastitar ti i na povratku s pauze ne da uci na pogresan sektor, moras na svoje mjesto. Gledao sam i u Domu sportova, zastitari nisu toliko strogi, ali je dvorana puna i digne te onaj cija je to stolica. Bio sam na rukometu i kosarci u toj dvorani, ali nije bilo takvog reda sto znaci da je sve do organizatora.

Dinamo je to isto primjenjivao, ali zbog drugih razloga, a ne reda na tribini.

Bio sam npr. u Cinestaru u Mostaru, u kinu u Zenici i u oba sam vidio da ljudi dizu jedni druge. To je jednostavno stvar kulture i ako ljudi u kinu mogu postovati ono sto pise na ulaznici onda mogu i na utakmici. Ovo iz kina je bas primjer iz BiH. Evo i Anel kaze kako je on sam dizao ljude bas na toj Grbavici. Kad se pozeli zavesti red ljudi ce ga sami zavesti. Dignut ces nekog sa svoje sjedalice i stvoriti neugodnost njemu, jer ako ti presutis i odes na tudju onda ce doci netko drugi i stvoriti neugodnost tebi.
Ne znam ima li ovdje iko da ide na utakmice reprezentacije na BP, mislim da je savez to uveo jer je morao, ali ne znam koliko (i da li) se to poštuje. Ja sam zadnji put na tribini bio protiv portugala (drugi put) i koliko se sjećam da se poprilično poštovalo.
Pravda za flash-a!!!

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 15 mar 2017, 12:04

imali kakvih radova na Grbavici danas

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2017, 12:07

MortemHz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
MrBean je napisao/la:Da li neko smatra da su ulazi za invalide na istočnoj tribini stadiona Grbavica, čisto uvlačenje u guzicu pravilniku Uefe za licenciranje stadiona, jer ja na stadionu u Širokom pa niti na Bilinom Polju ne vidim takve ulaze, neka mi neko navede stadione u BiH gdje imaju takve ulaze.
Čuj uvlačenje u guzicu UEFI :lol:
Ovaj je vas zajeb'o :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:
Postavlja standarde u trolanju :lol: :facepalm:

@irfo

Definitivno :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

High

Post Postao/la High » 15 mar 2017, 12:16

Lijepo je vidjeti ovakvu tribinu. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 15 mar 2017, 12:42

:bih: slika :bih:

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 15 mar 2017, 12:45

slika

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 mar 2017, 13:00

Nakon nekoliko mjeseci pauze zbog promjene vlasti u Zenici i nepotpisivanja ugovora o odrzavanju travnjaka konacno su i taj problem rjesili sa Albom i ljudi su poceli raditi na odrzavanju .
Live , prskanje terena sa gnojivom, algama i bojom.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 mar 2017, 13:04

Ovo što Željo radi je za svaku pohvalu. :bih:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 15 mar 2017, 13:07

avenija je napisao/la:Nakon nekoliko mjeseci pauze zbog promjene vlasti u Zenici i nepotpisivanja ugovora o odrzavanju travnjaka konacno su i taj problem rjesili sa Albom i ljudi su poceli raditi na odrzavanju .
Kolko se izdvaja para godisnje na ovo, zna li se?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 mar 2017, 13:11

irfo je napisao/la: Kolko se izdvaja para godisnje na ovo, zna li se?
160.000 je bio prošli ugovor.

Koliko je novi, ne zna se.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 mar 2017, 13:16

irfo je napisao/la:
avenija je napisao/la:Nakon nekoliko mjeseci pauze zbog promjene vlasti u Zenici i nepotpisivanja ugovora o odrzavanju travnjaka konacno su i taj problem rjesili sa Albom i ljudi su poceli raditi na odrzavanju .
Kolko se izdvaja para godisnje na ovo, zna li se?
160 000 KM za 2016 godinu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.