FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 mar 2017, 11:52

Primorac je napisao/la:Pa ako je istina ovo za Paju pa onda jos jednom se potvrdjuje prica da u upravi fkt samo mulci ostaju da rade i nesposobnjakovici. Nego izmuzi koga mozes i haj noga da ostali mogu bacati talove...
Nemoj tako. Ovo su legende i bezgresni. Sve sto oni rade, to treba tako i to je jedino ispravno.
Hajmo pljuvati po Paji i slicnim.

Valentin > Paja
Sabrina > Semjon
Ken Cho > Pape Susic
Ihtjarevic > Hadzibegic

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 mar 2017, 12:06

A sto se ne vrate Pape i Hadzija? Neda im neko ili ih boli **** za nama??

Naravno da je pozitivno ovo raspustanje satro skauta. Semjon ce biti tu i dalje i to je najvaznije. Ovim raspustanjem se mozda otvara prostor za Slavisu Vukicevica?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2017, 12:13

ultrasegamega je napisao/la:A sto se ne vrate Pape i Hadzija? Neda im neko ili ih boli **** za nama??

Naravno da je pozitivno ovo raspustanje satro skauta. Semjon ce biti tu i dalje i to je najvaznije. Ovim raspustanjem se mozda otvara prostor za Slavisu Vukicevica?
Kako da se vrate?
Da dodju i kazu "evo mi dosli". I da se nikad ne vrate, uradili su za klub 1000 puta vise nego sto ce ovi svi zajedno ikad.

Sta znaci Semjon c tu biti? To je neko smirivanje navijaca, jer ne smijete na njega udariti?
Da ce ostati tu, ne bi sad pricao to sto prica.
Manite me se suplje price.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 mar 2017, 12:22

Evander je napisao/la:
Primorac je napisao/la:Pa ako je istina ovo za Paju pa onda jos jednom se potvrdjuje prica da u upravi fkt samo mulci ostaju da rade i nesposobnjakovici. Nego izmuzi koga mozes i haj noga da ostali mogu bacati talove...
Nemoj tako. Ovo su legende i bezgresni. Sve sto oni rade, to treba tako i to je jedino ispravno.
Hajmo pljuvati po Paji i slicnim.

Valentin > Paja
Sabrina > Semjon
Ken Cho > Pape Susic
Ihtjarevic > Hadzibegic
Ajde majke vam ne povlacite ovu temu bice opet pljujemo po legendama. Samo cu reci da je Bazdarevic uradio vise za Zelju i dao 300000 puta vise od ove nase tri legende njihova ljubav je PSG itd bolje da ne lajem

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 mar 2017, 12:23

I ti jarane Evander smaras malo je reci, koliko smo bitni nasim legendama pokazali su u onom periodu kada su ponudjena upravljacka prava u skupstini kluba, bolio ih qrac za nama. Ne kazem da je ova ili prijasnja struktura ljudi u Upravi idealna, bilo je tu i ima jos uvijek raznih talova vjerovatno, ali popustite sa tim legendama. Hvala im za period koji su proveli u nasem klubu i ostavili dubok trag, ali koliko su oni valjali klubu toliko je i klub njima.
Za nesto vise ocito nisu zainteresovani.
Danas nastavak niza u Travniku aBd :opaopa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 mar 2017, 12:24

Negativa i pljuvačina se provlači i na dan utakmice :?
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 15 mar 2017, 12:31

pitic je napisao/la:Negativa i pljuvačina se provlači i na dan utakmice :?
Ko su najveći pljuvači koji se nazivaju navijačima FKS?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 mar 2017, 12:36

Evander je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:A sto se ne vrate Pape i Hadzija? Neda im neko ili ih boli **** za nama??

Kako da se vrate?
Da dodju i kazu "evo mi dosli". I da se nikad ne vrate, uradili su za klub 1000 puta vise nego sto ce ovi svi zajedno ikad.

Sta znaci Semjon c tu biti? To je neko smirivanje navijaca, jer ne smijete na njega udariti?
Da ce ostati tu, ne bi sad pricao to sto prica.
Manite me se suplje price.
Sta ti znaci ovo boldirano??? Ko smo mi, ko si ti??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 mar 2017, 12:38

Pljuvaci su oni koji ne idu na utakmice a seru po svemu . pljuvaci su oni koji nakon 10 min igre psuju mrtvo i zivo igracima . i ja sam prozvan pljuvacem zato sto ne volim da me neko pravi budalom a ova i prosla uprava to rade nama navijacima .

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2017, 12:59

Sad odjednom pojedinci koji su pljuvali legende ovdje na forumu(Papeta, Hadziju i ostale) zalazu se za njih. :lol:
Kao sto sam rekao, ko je cinio tu skauting sluzbu koja je radila od maja 2016-februar 2017. Spominje se ova prica samo zato sto je Semjon cinio istu. Pojedini kao da imaju amnezije, Semjon je bio uvijek uz klub i bit ce i dalje, doveo je mnoge igrace u klub i prije nego sto je cinio tu skauting sluzbu. Ali hajde da se o necemu pametuju da nije sve med i mlijeko. Ovo je ono u fazonu, kad ti u zivotu ide sve kako treba ubaci kamen u tenu nek te nesto zulja i da se imas na nesto zaliti.

Ja sam za to da se legende cijene, Semjon jeste istaknuti igrac Sarajeva ali ne znam da li bas moze dobiti status legende i porediti se sa Hadzijom,Papetom, Pajom, Calom i ostalim. Semjon ce biti uvijek tu za klub i vrata su za njega sirom otvorena.

Inace, raspitivao sam se za tu skauting sluzbu, bio je tu nekih osoba koji su vrbovali ove mladje igrace i trazili im probe vani pa nam zato u zadnje vrijeme dosta mladih igraca ide vani na probe. Bio je neki lik iz Mettaleghea itd. Bakir Tiro i jos neki drugi. Sve same legende...
Pokusali su uvaliti i neke menadzerske igrace kao onaj Hrvat iz Splita al je Cala sve sasjek'o. :bih: :bih: :bih:

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 15 mar 2017, 13:10

@admin

Ima li slucajno stream danas ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2017, 13:27

Dok te ima, bit će i streama, a dok bude streama bit će i nas koji te bodre i prate!! 1946 :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2017, 13:31

Lakoste je napisao/la:Sad odjednom pojedinci koji su pljuvali legende ovdje na forumu(Papeta, Hadziju i ostale) zalazu se za njih. :lol:
Kao sto sam rekao, ko je cinio tu skauting sluzbu koja je radila od maja 2016-februar 2017. Spominje se ova prica samo zato sto je Semjon cinio istu. Pojedini kao da imaju amnezije, Semjon je bio uvijek uz klub i bit ce i dalje, doveo je mnoge igrace u klub i prije nego sto je cinio tu skauting sluzbu. Ali hajde da se o necemu pametuju da nije sve med i mlijeko. Ovo je ono u fazonu, kad ti u zivotu ide sve kako treba ubaci kamen u tenu nek te nesto zulja i da se imas na nesto zaliti.

Ja sam za to da se legende cijene, Semjon jeste istaknuti igrac Sarajeva ali ne znam da li bas moze dobiti status legende i porediti se sa Hadzijom,Papetom, Pajom, Calom i ostalim. Semjon ce biti uvijek tu za klub i vrata su za njega sirom otvorena.

Inace, raspitivao sam se za tu skauting sluzbu, bio je tu nekih osoba koji su vrbovali ove mladje igrace i trazili im probe vani pa nam zato u zadnje vrijeme dosta mladih igraca ide vani na probe. Bio je neki lik iz Mettaleghea itd. Bakir Tiro i jos neki drugi. Sve same legende...
Pokusali su uvaliti i neke menadzerske igrace kao onaj Hrvat iz Splita al je Cala sve sasjek'o. :bih: :bih: :bih:
Jedini koji su pljuvali i pljuju legende ste vi koji dizete u nebesa kineze, makedonce, sabrine i prijasnje ljude iz uprave.

High

Post Postao/la High » 15 mar 2017, 13:32

Nego, šta bi Ivetiću na prethodnoj utakmici? Kakav dobrotvor - uzme loptu i vraća im jer leže po terenu. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2017, 13:42

Ja pljuljem legende. :lol:

slika

slika

Ja sam neko ko se uvijek na ovoj temi i ostalim zalagao i branio Papeta, Hadziju i ostale legende.

Legenda FKS nije Tipura, Djokanovic, Isovic i ostali koji su bili dio te skauting sluzbe. Semjon je igrac koji je dao puno FKS ali ne znam bas moze li se nazvati legendom Sarajeva, teska je rijec legenda.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 mar 2017, 13:46

Semjon vise nece imati nista sa klubom, dok je pojedinih ljudi u njemu. Ko zeli dokaze, neka se javi na PP.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 15 mar 2017, 13:47

Umjesto da razmišljate kako ćemo zgaditi fudbal Osmi Bajriću, vi se međusobno svađate :nene:
SARAJEVO

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 15 mar 2017, 13:49

Isović je iz Zavidovića, bio je zadužen za mlade igrače sa Ze-Do kantona.
Danas u sastavu: Adilović, Kadušić, Kovačević, Balić, Hodžić, Rustemović, Radovac, Lelić, Anđušić, Livak i Amer Bekić. Sa klupe da uđu Husejnović i Herić, plus akademac neki koji konkurišu.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 mar 2017, 13:51

Realno ova skauting služba ništa nije napravila za klub. Ovaj Tipura i Djokanivic imaju veze sa fudbalom ko i moja majka. Uhljebljeni od strane bivše uprave i sad kad ih neko otjera a nisu ničim zaslužili da budu tu problem? ? A i Faruka ne volite baš, sad i to problem ?

Evandere kontradiktoran si . Recimo da se sad formira ova skauting služba i da se ovi isti nalaze u njoj najstrašnije bi optuživao upravu jer postavlja nesposobne ljude na bitne funkcije. Skauting služba je nepotrebna ovakva kakva jest jer u njoj nije radio niko kompetentni za to. O legendama si isto malo kontradiktoran.

Podrška Valentinu. Sve reorganizuj. Ovako kako je bilo vidjeli smo gdje nas je dovelo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 mar 2017, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 15 mar 2017, 13:53

jeli iko prenosi danas tekmu momci?
Djecak koji raste, zavolio te tad!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, atomskaNavika, Bing [Bot], Lecler, MaroonBjelave, mire971 i 55 gostiju.